Πάντα φταίει ο θύτης ή κ το θύμα?
Printable View
Συνέχεια βλέπω στις γενικεύσεις και τον έρωτα της διάζευξης...Quote:
Originally posted by break
ʼλλοτε φταίει ο ένας,άλλοτε κι οι δυό,άλλοτε πάλι κανείς...Ενίοτε οι ρόλοι εναλάσσονται
ή άλλος δείχνει φαινομενικά να είναι ο θύτης κι άλλος είναι ουσιαστικά...Κάθε περίπτωση μοναδική!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by NADINE
Συνέχεια βλέπω στις γενικεύσεις και τον έρωτα της διάζευξης...Quote:
Originally posted by break
ʼλλοτε φταίει ο ένας,άλλοτε κι οι δυό,άλλοτε πάλι κανείς...Ενίοτε οι ρόλοι εναλάσσονται
ή άλλος δείχνει φαινομενικά να είναι ο θύτης κι άλλος είναι ουσιαστικά...Κάθε περίπτωση μοναδική!
θα προσθεσω οτι σημασια δεν εχει τοσο ποιος φταει (οπως ειπε κ η ναντιν συχνα δεν φταιει κανεις ή και οι δυο) αλλα το πως το χειριζομαστε μετα... επισης θυμα μπορεις να γινεις μια στιγμη, να γινεις καποιο διαστημα, να γινεις σε μια κατασταση κ να μην φταις...οταν όμως αυτο γινεται "παντα" συνηθως το μεγαλυτερο ευθυνης το εχουμε εμεις....
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=TdkNn3Ei-Lg
Σκεφτομαι ποσος πονος υπαρχει σε μια τοσο μικρη ψυχουλα.. και ποσο μεγαλυτερη ψυχη ειναι τελικα απο εκεινη πολλων ενηλικων
:thumbup: πολύς πονος...Quote:
Originally posted by spaceride
Σκεφτομαι ποσος πονος υπαρχει σε μια τοσο μικρη ψυχουλα.. και ποσο μεγαλυτερη ψυχη ειναι τελικα απο εκεινη πολλων ενηλικων
είμαι άφωνη...Quote:
Originally posted by spaceride
Από μικρός στα ζόρια!Πολύ χαίρομαι που απέβη αυτός του ο μεταμεσονύκτιος αυθορμητισμός σε κάτι τόσο θετικό!
Ακόμα και για τους ίδιους τους "θύτες",που ταρακουνήθηκαν.Σίγουρα θα δώσει δύναμη σε πολλούς συνομήλικους του,
στα δικά του ο καθένας θέματα.Πολύ περισσότερο από το σοφότερο κήρυγμα ενήλικα.Είναι τόσο απλό να είναι κανείς
ο εαυτός του κι ωστόσο συχνά φαντάζει το δυσκολότερο τόλμημα!Γλυκύτατο πλάσμα!Ό,τι καλύτερο στη ζωούλα του!
ας ακουσουμε και αγκαλιασουμε καλυτερα τα παιδια.. ας σταματησει επιτελους αυτη η μαστιγα στα σχολεια!! ειναι πιτσιρικακι, δεν παει ουτε γυμνασιο κι ομως εχει παρει 2 φορες τον πονο που παιρνει καποιος σε μια ζωη
...συνδυασμος και των δυο, τουλαχιστον για μενα.Quote:
Originally posted by konina
σκεφτομαι αν οι εμπειριες και τα παθηματα ειναι τελικα σοφια ή κατακρεουργισμος των φτερων μας......
Το ζητουμενο ειναι να βρεις τις αντοχες να σωσεις οτιδηποτε αν σωζεται...
Πού είσαι,φάε πριτς μου;Χάσαμε την κουμπαρούλα σου,χάσαμε κι εσένα;
Ή μήπως φοβάσαι μην κάνω κατάληψη το σωματάκι σου και μου φυλάγεσαι;
Ελπίζω να σου πηγαίνουν όλα κατ'ευχήν!Πάντως,μας λείπεις!Φιλάκια πολλά!
έχω πάθει τεμπελίαση!!!δεν θέλω να κάνω τίποτα,Κανονικά έπρεπε να σιδερώσω αλλά τελικά άδειασα την ντουλάπα μου για μία ακόμα φορά και μάζεψα όλα αυτά τα ρούχα που πριν από ένα μήνα ήταν κανονικά κ πλέον πλέουν επάνω μου....λείπει και ο ανδρας μου κ δεν έχω να μαγειρέψω (γιατί πόση πια ποσότητα φαγητού να μαγειρέψω??προχτές έφτιαξα ένα κοτόπουλο κ έφαγα εγώ ,η Ολίνι,ένας μη χειρουργημένος και από αυτό έφαγα χτες μεσημέρι - βράδυ και έχω και άλλο στο ψυγείο...ήμαρτον!).βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε!!!θα μπορούσα να αξιοποιήσω τον χρόνο μου κάνοντας διάφορες χειροτεχνείες που τόσο καιρό δεν έχω βρει χρόνο αλλά δεν ξέρω αν σας το είπα...βαριέμαι :D
Εδω ειμαι nadine μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Πολυ γλυκια οπως παντα. Σας παρακολουθω εξ αποστασεως τελευταια. Η κουμπαρουλα μου δεν ξερω τι κανει, ελπιζω να γεννησε με ενα πονο την κορουλα της. Αν εχεις τη δυνατοτητα να ερθεις σε επαφη μαζι της, κανε ενα κοπο αν σου ειναι ευκολο. Φιλακια πολλα!Quote:
Originally posted by NADINE
Πού είσαι,φάε πριτς μου;Χάσαμε την κουμπαρούλα σου,χάσαμε κι εσένα;
Ή μήπως φοβάσαι μην κάνω κατάληψη το σωματάκι σου και μου φυλάγεσαι;
Ελπίζω να σου πηγαίνουν όλα κατ'ευχήν!Πάντως,μας λείπεις!Φιλάκια πολλά!
Κρακεροκουμπαρούλη,έχεις u2u(για την περίπτωση που διαβάζεις χωρίς να συνδέεσαι).
Το κρακεράκι μας γέννησε το κοριτσάκι του πριν μια εβδομάδα (7/12) με καισαρική!
Είναι όλοι μια χαρά κι ευτυχισμένοι!Να μας ζήσει το αστέρι,υγιές,καλοφώτιστο,ε� �λογημένο!
Αυτα ειναι!!! Να σου ζησει κουμπαρουλα μου!!!