Quote:
Originally posted by kassi_21
Έχω ακούσει για αμφισεξουαλικότητα η οποία στην ουσία είναι μασκαρεμένη ομοφυλοφιλία!
Η κάποτε φίλη μου-αγαπημένη-μου είχε πει ότι ήταν λεσβία!Εγώ την είχα αγαπήσει πολύ και αισθανόμουν ότι με καταλάβαινε πολύ και μου έβγαζε μια αγάπη που άλλες γυναίκες δεν βγάζουν,αντιθέτως βγάζουν ανταγωνισμό!
.................................................. ............................................
Όποιος έχει άποψη ας απαντήσει!
Τώρα διαβάζω τα παλιά σας θέματα κορίτσια. Πολύ ενδιαφέροντα πράγματι. Δεν πιστεύω να σας ενοχλεί που απαντώ κάπως αργά και ίσως να μην κοιτάζω καθόλου και τις απαντήσεις που προηγήθηκαν της δικής μου για θέμα εξοικονόμησης χρόνου. Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι όντως η αμφισεξουαλικότητα είναι μασκαρεμένη ομοφυλοφιλία. Εμένα με έχουν αποκαλέσει λεσβία πολλές φορές κάποιες γυναίκες γιατί πιστεύουν ότι είμαι μια γυναίκα σε αντρικό σώμα που του αρέσουν όμως μόνο οι γυναίκες. Κατά τα άλλα δεν έχω αντρική νοοτροπία. Συμφωνώ ότι η αμφισεξουαλικότητα είναι σχεδόν ομοφυλοφιλία, αλλά δεν συμφωνώ ότι ο ανδρόγυνος είναι ομοφυλόφιλος. Επισης δεν κατανοώ το μίσος της kassy για τους gay. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο κακοί με τις γυναίκες όσο νομίζεις. Εμένα ξέρεις δεν μου δίνουν την εντύπωση ότι μισούν τις γυναίκες, αλλά ότι μισούν δυο κατηγορίες ανδρών. Πρώτον τους πολύ φανατικούς (\'\'σσσ ίσα κάτσε σούζα μωρή μην σε αρχίσω στις σφαλιάρες) και δεύτερον κάποιους άντρες σαν και μένα που αποδέχονται το γυναικείο τους στέλεχος αλλά δεν μπορούν να πάνε με άντρες. Δυο gay μου έχουν πει \'\'εγώ με έναν άντρα σαν και σένα δεν θα πήγαινα ποτέ\'\'. Ελπίζω να μην σόκαρα τα τρυφερά νιάτα.