συμφωνώ.Quote:
Originally posted by interappted
κι αν η ψυχη σου ειναι μαυρη το σωμα σου ειναι ζωντανο
κ θελει...
Printable View
συμφωνώ.Quote:
κι αν η ψυχη σου ειναι μαυρη το σωμα σου ειναι ζωντανο
κ θελει...
η ανάγκη ντάρλιγκ είναι μια ακαταμάχητη θεά και οι επιταγές της προφητείες.Quote:
Originally posted by Existir
Μου α χα χα χα.
Μου α χα χα.
Μόλις έκλεισα έναν (φαύλο) κύκλο.
Όπως καταλαβαίνετε, οτί και να λέτε για κουκου και για αντικούκου, είμαι σε φάση αποτοξίνωσης. ;)
Έχεις απόλυτο δίκιο.Quote:
Originally posted by raphsssodos
η ανάγκη ντάρλιγκ είναι μια ακαταμάχητη θεά και οι επιταγές της προφητείες.
Έχω μια τεράστια ανάγκη να παω διακοπές.
Βλέπω στον ύπνο μου παραλίες, λέμε. Μυρίζω θάλασσα στα καλά καθούμενα. Ονειρεύομαι χωριάτικες σαλάτες με κάπαρες και φέτες. Οραματίζομαι νησιά.
:P
Κάτι ξέραν οι παλιοί. Ήρθε ο ΑιΓιώργης? Έξω από το μαντρί. Ήρθε ο ΑηΔημήτρης? Μές την στρούγκα πάλι
καλά λέγε εσύ, λέγε, λέγε...θα δεις...:smoking:Quote:
Έχεις απόλυτο δίκιο.Quote:
η ανάγκη ντάρλιγκ είναι μια ακαταμάχητη θεά και οι επιταγές της προφητείες.
Βλέπω στον ύπνο μου παραλίες, λέμε. Μυρίζω θάλασσα στα καλά καθούμενα. Ονειρεύομαι χωριάτικες σαλάτες με κάπαρες και φέτες. Οραματίζομαι νησιά.
existir την κυριακη κατεβαινω στα μερη σας!θα παμε σε ταβερνα κ θα σου παραγγειλω χωριατικην κ μπουγιουρντι!:P
Μαρή θα ρθεις;
Αύριο;
(το μπουγιουρντί τι είναι; )
Και λέγε, λέγεQuote:
καλά λέγε εσύ, λέγε, λέγε...θα δεις...:smoking:
λέγε, λέγε
ο Χριστιάνός μπερδεύτηκα....
Το ξέρεις το τραγούδι;:P
Αν πω οτί δεν κατάλαβα τίποτα, θα θεωρηθώ άσχετη;Quote:
Originally posted by husband
Κάτι ξέραν οι παλιοί. Ήρθε ο ΑιΓιώργης? Έξω από το μαντρί. Ήρθε ο ΑηΔημήτρης? Μές την στρούγκα πάλι
στις 20 κατεβαινω καλε!
παμε για χωριατικη???
Ο Άγιος Γεώργιος (23/4) σημαδεύεται από την ομαδική έξοδο αμνοεριφίων εις τους αγρούς και ανθρώπων εις τας παραλίας καθότι τότε η γη είναι ανθισμένη και μυροβόλος τα δε ύδατα θερμά. Κατά δε τον ερχομό του αγίου Δημητρίου (26/10) σύνηθες είναι όλα τα ζωντανά να εγκλείονται εις τα οικίας εκάστου ίνα μην κρυολογήσουνε. Φαινόμενο με καταπληκτική επεναληψιμότητα καθ\' έτοςQuote:
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Κατά το λαικό...
Quote:
Originally posted by husband
Ναι, αμέ.Quote:
στις 20 κατεβαινω καλε!
παμε για χωριατικη???
Έξω τα αμνοερίφια.
Που λεει και ο σύζυγας.:P
έλα να σε φιλέψουμε!:DQuote:
(το μπουγιουρντί τι είναι; )
(νσ φάμε, και να πιούμε και να χορέψουμε!- το ξέρεις το τραγούδι;:P)
existir: μπουγιουρντι=φετα καυτερη πιπερια..ετσι να αναψουν τα αιματα ...να καει το κελεπουδι!!
huspand: σε λιγο πιο απλα ελληνικα???πχ : αμνοεριφια=κατσικοπροβατα κοκ....3 φορες σε διαβασα για να το πιασω..
Εδώ που τα λέμε και εμένα το \"ερίφιο\" πάντα κάτι σε ζαρκάδι μου βγάζει
husband...εξακολουθει μια ανασαφεια να υφισταται μη εγω εχω χασει επισοδεια κ την μπαλα???