Quote:
Originally posted by Mοναξιά
Εγώ ακόμα ψάχνομαι αν έχω και τί έχω. Καταθλιψάρα έχω τώρα σίγουρα. Αυτός....ο γιατρός που έβλεπα παλιά, πριν από πολλά χρόνια διέγνωσε borderline, αλλά δεν ξέρω αν το έχω ακόμα. Είμαι λίγο επιφυλακτικός να ανοιχτώ στο forum γι\'αυτά αλλά τελευταία πήγα να τον δω και τον λυπάμαι πια, σέρνεται, και μου φαίνεται τα\'χει χαμένα. Μάλιστα την ώρα που μου μιλούσε ξέχναγε και κάποια στιγμή πήγε να του φύγει η μασέλα μου φάνηκε. Κάπου μου αρέσει να τον βλέπω να υποφέρει γιατί μου έκανε πολύ ζημιά άθελά του. Η σχέση μου μαζί του όσο ήταν αυτός καλά ήταν πολύ αρνητική ώρες ώρες. Σαν το σκύλο με τη γάτα. Μόνος μου τα ξεπέρασα όλα, έχω φοβερή δύναμη αλλά έχω χάσει πολλά χρόνια απ\'τη ζωή μου δυστυχώς. Πώς είναι να ξυπνάς μετά από ένα μακρόχρονο ύπνο, ε κάτι τέτοιο, σαν να έπεσα στη γη και δεν έχω κανέναν πια, γι\'αυτό έβαλα κι αυτό το ψευδώνυμο. Ο γιατρός είναι πολύ απογοητευμένος και αδιάφορος όσο αντιστέκομαι (πολλά χρόνια έχω να πάρω χάπι), ενώ όταν μου μπαίνουν ιδέες να ζητήσω χαπια για να αντιμετωπίσω την θλίψη μου, γλυκαίνει και γίνεται στοργικός και μου αφιερώνει πολύ ώρα. Ο οργανισμός μου είναι τόσο καθαρός και δυνατός που δεν αντέχει κανένα φάρμακο, ούτε ασπιρίνη, και καταλαβαίνετε ότι περνάω πολύ βαρειά την θλίψη αυτή την εποχή. Αλλά η σχέση με ένα ψυχίατρο ειδικά όταν έχει να κάνει με ένα οριακό άτομο (που ανάθεμα κι αν ξέρω αν είμαι), είναι πολύ δύσκολη. Σε μια συνάντηση παλιά του είχα πει ότι για μένα είναι μια ***** του λόγου, ότι τον έχω για να τον πληρώνω όπως θα πλήρωνα μια ***** για σεξ, έτσι κι αυτόν για να μιλάμε. Πολύ γέλιο μιλάμε, αυτή η σχέση είχε πολύ θυμό αλλά και πολύ πλάκα. Μου είπε ότι τον καταπίνει η προσωπικότητά μου και έχει φτάσει στο σημείο παλιά να με διώξει, μου έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά.
Ρε Ίντερ σου θυμίζει κάτι αυτό;;;Μιλάμε έριξα αφάνταστο γέλιο φίλε....Όταν σε χαπακώνει γλυκαίνει ε;;;Κι ο δικός μου απηύδισε....Χαχα.....Εγώ εκτός από όλα αυτά που του είπες του έστειλα στο τελευταίο μήνυμα κι από τότε δεν τον ξαναείδα:Σας εύχομαι να σαπίσετε στην κόλαση αν και ξέρω ότι δεν πιστεύετε στην ύπαρξή της.Το μόνο που σας χρωστάω είναι μία θεραπεία που θα σας τη στείλω με τσεκ....Το έχουν ρε οι οριακοί να την λένε έτσι;Σε αυτές τις περιπτώσεις βρίσκουμε αμέσως άλλο ψυχίατρο!!!!!!Ακούς εκεί;Θα του πέσει η μασέλα του και είναι έτοιμος αυτός να πέσει στην μείζονα κατάθλιψη.Δεν ξέρω αν εσύ έχεις θλίψη ,εμένα μου έφτιαξες υπέρ του δέοντος το κέφι φίλε και σ\'ευχαριστώ.Ούτε τα αντικαταθλιπτικά τέτοια καλή δουλειά...