Ναι αλλά πως να κάτσω να ασχοληθώ με κάποιον βαρετό. Και άμα κάποιος με θέλει προσπαθεί για εμένα οπότε δεν είναι βαρετός πια. Αν φυσικά προσπαθεί καλά.
Printable View
αυτο που λες....βεβαια....σημαινει μεγαλο εγωισμο και ανασφαλεια.....ελπιζω να το καταλαβαινεις....
και μην το δεις αρνητικα...γιατι εδω προσπαθουμε να βρουμε μια ακρη....
επισης....φαινεται οτι το μονο κριτηριο σου ειναι να κανει τα παντα για σε κερδισει...αν κανω λαθος διορθωσε με....
και γω σε ρωταω....κι αν αυτος που θα σε θελει και θα κανει τα παντα....και θα παψει με αυτο τον τροπο να ειναι βαρετος....ειναι ουσιαστικα ενα ψευτικο καθικι παραμυθατζης.....θα τον ερωτευτεις ετσι ή αλλιως?
Τότε ήμουν πολύ μικρή και ήταν πολύ μεγαλύτερος, οπότε δεν πιστεύω πως και πάλι θα την πατήσω
Εμμανουελα...με αυτο το σκεπτικο...παντα θα την πατας.....εκτος αν εισαι πολυ τυχερη...και πεσεις σε καποιο καλο παιδι....
να ξερεις ομως οτι γενικα οι συγκροτημενοι αντρες και με χαρακτηρα...και ξεκαθαρες προθεσεις....δυστυχως δεν καθονται να ασχοληθουν με μια γυναικα που το μονο που θελει ειναι να την κυνηγησουν και να την κερδισουν σε καποιον αγωνα σαν επαθλο.....
αυτο που θα κινησει το ενδιαφερον οπως το θελεις εσυ ενος σωστου αντρα...ειναι μια σωστα διαμορφωμενη προσωπικοτητα...με χαρακτηρα και ξεκαθαρα θελω.....
αν εσυ δεν προσδιορισεις τον εαυτο σου...σαν γυναικα....τι θελεις εσυ απο τους αντρες ,σε χαρακτηρα ,σε εμφανιση,σε προσωπικοτητα....το πιο πιθανο θα ειναι να προσελκυεις λαμογια παραμυθατζηδες...που συναισθηματικα δεν τους κοστιζει τιποτα να πλησιασουν μια κοπελα και να της πλασαρουν ερωτα...
λυπαμαι...ισως στα λεω λιγο ωμα....αλλα δυστυχως ή ευτυχως αυτη ειναι η αληθεια στον πραγματικο κοσμο των σχεσεων....
κατσε και σκεψου το...αν θες οτι σου ειπα πετα το...αν θες κρατα το...
το σιγουρο παντως ειναι...ειδικα αν εισαι ομορφη κοπελα....πως ειλικρινα τζαμπα ανησυχεις ...εχοντας αυτα τα δεδομενα σαν κριτηριο...πολυ πολυ γρηγορα θα ξαναβρεθει καποιος που θα σε προσεγγισει και θα σε <<ερωτευτει>> τρελλα.....
Και όμως αυτό το άτομο με ήθελε...σίγουρα δεν ήταν σωστός που είχε άλλη και κορόιδευε αλλά με ήθελε.
Είχε προκύψει κάτι άλλο πριν γίνουν όλα αυτά(το οποίο δεν είναι επι της παρούσης)
Πάντως το σίγουρο είναι ότι με ήθελε.
Δεν με θεωρούσε τρόπαιο.
κοριτσι μου σιγουρα σε ηθελε.....δεν ειπε κανεις το αντιθετο....
και γιατι να μη σε θελει αλλωστε....ενα ομορφο κοριτσι...χωρις ερωτικες εμπειριες...μικρο σε ηλικια...
το θεμα ειναι ομως οτι δεν σε ηθελε με το σωστο τροπο...με αυτον που θα σε εκανε ευτυχισμενη και αυτο το αποδειξε στην πορεια.....
αλλο να σε θελει καποιος...αλλο να σε καψουρευτει...κι αλλο να σε ερωτευτει αληθινα.......
Και εκτός από αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να θέλει να με κοροιδέψει. Εντάξει ο συγκεκριμένος είχε μια πολύ σοβαρή σχέση και έτσι θα του ήταν υποθέτω δύσκολο να χωρίσει για εμένα και μάλιστα αφού δεν είχε προλάβει να προχωρήσει μαζί μου.
Οχι πως αυτό τον δικαιολογεί..απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μου ξανασυμβεί;
Γιατι να σου ξανασυμβει; γιατι δεν επιλεγεις...εσυ σα γυναικα Εμμανουελα...αφηνεις να σε επιλεξουν....κι ο κοσμος ειναι γεματος αρπακτικα που μυριζονται με μοναδικο τροπο τις αδυναμιες των αλλων.....
αν εσυ δεν βαλεις κριτηρια σα γυναικα ......και δεν διαμορφωσεις με τα θελω σου ξεκαθαρο χαρακτηρα......
πρεπει να εχεις την θηλυκη σου ταυτοτητα!!!!
το να με θελει και να με κηνυγησει....δεν ειναι κριτηριο.............
κι αν θες και να το δεις και εγωιστικα...δες το κι ετσι....η γυναικα επιλεγει παντα!
Γιατί να βάλω συγκεκριμένα κριτήρια; Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Για εμένα δεν έχει σημασία η εμφάνιση αλλά δεν με πειράζει κιόλας αν είναι όμορφος.
Και αυτό ισχύει σε όλα ο κάθε ένας είναι μοναδικός γιατί να βάλω τέτοια κριτήρια;