και όμως δεν μου αρέσουν...τι να κάνω τώρα; :(
και αν βρω κάτι μόνιμο θα είναι ακόμα χειρότερα γτ θα βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους και πάλι δεν θα βρω τπτ.
και όπως σ εξήγησα σε αυτά που μ αρέσουν δεν πάει κανένα αγόρι της ηλικίας μου :(
Printable View
ηδη μας ειπες οτι τις αλλες τις πλησιαζουν και τις φλερταρουν μονιμως στην παρεα, αλλα εσενα ποτε.
αρα κατι δεν κανεις καλα.
μα έχουν τι άλλο να σου πω πια; και χθες πήγαμε κάπου με μία φίλη μου με άτομα της ηλικίας μας και λίγο μεγαλύτερα και όλα τα αγόρια ήταν χέρι χέρι με τις κοπέλες τους...και γύρισε και η φίλη μ και μου το είπε. δεν είμαι τρελή ούτε εθελοτυφλώ.
έλα στη σχολή μου αν θες να γνωριστούμε κι να δεις και μόνη σ :(
Εμμανουελα.....σπαω το κεφαλι μου να σου βρω λυσεις......χμμμ...
λοιπον να τι σκεφτηκα.....παρε ολες τις ταινιες της Βουγιουκλακη...και μελετησε τες καλα......πεντε φορες την καθε μια....νομιζω φτανει...
ξεκινα με το ποντικακι.... :)
η βουγιουκλακη....μονο χαζη δεν ηταν χεχεχεχε
να κανεις σαν νιαου νιαου βρε γατουλα......ειναι κι αυτο μια λυση βρε παιδι τι να πω.......
εκτος να θες να παμε....στο πιο βαρυ.....Μερκουρη ας πουμε.....αλλα αυτη στο τελος εφαγε ενα μαχαιρι ...οποτε αστο καλυτερα....
ποιους ελεύθερους; ...όπως μου λέει χθες και η φίλη μου όλοι οι καλοί είναι πιασμένοι..σιγά μην τς αφήνανε
κοιτα εμμανουελα, δεν μπορεις να με παρασυρεις στον παραλογο ισχυρισμο σου οτι ΟΛΟΙ εχουν δεσμο, ΚΑΝΕΙΣ ελευθερος ανδρας δεν υπαρχει και εσυ εισαι η μονη γυναικα στον κοσμο που τα κανει ολα τελεια αλλα ειναι αορατη στους ανδρες, γιατι απλα ζουμε στον ιδιο πλανητη κι εγω περισσοτερο καιρο απο εσενα και ξερω πολυ καλα οτι δεν ειναι ετσι.
το θεμα ειναι, γιατι δνε θες να το δεις κι εχεις μουλαρωσει ετσι