Γι αυτο και εγω παντα παραδεχομαι τα λαθη μ ,κατι ξερω
μου ηρθε ενα ραπ τραγουδι με βρισιες αλλα βγηκε πολυ αστειο...αλλα ντρεπομαι να το ανεβασω και εχει και βρισιες
Printable View
Ελα τωρα που σε πιασαν οι ντροπες. Ανεβασε το, δε θα παρεξηγησει κανεις τη δημιουργικοτητα σου :P
Η αμα θες γραψτο να το δουμε και σβηστο μετα, βαλε τελιτσες...
Δεν ειμαι περισσοτερο κολημενη απο εσενα παντως... :p οσο για τη μαγκια...δεν εχω θεμα να παραδεχτω πως συχνα ειναι μαγκια κλανια κι εξατμιση...αλλα αφου με σηκωνει ενω λεμε τη μαλακια μας γιατι οχι; :)
Οσο για το σεναριο θα δημιουργησεις γιατι να μη δημιουργησεις....ισα ισα θα ειναι μια καλη ευκαιρια να διευρυνεις τους συγγραφικους και δημιουργικους σου οριζοντες...θα μαθεις να γραφεις και για αλλους χαρακτηρες οχι για τη παρτη σου συνεχεια...μπορεις και καλα και να ψυχολογεις καλα ανθρωπους απο οτι λες...ε θα τους ψυχογραφεις τοτε, αναπτυξη χαρακτηρων θα κανεις, τυφλα να εχει ο Βιζυηνος :P
Μα δεν θα ειναι κανεις απο εμας μεσα στα σεναρια...θα απαγορεψουμε να ειναι μελη μεσα στις ιστοριες, θα πλαθουμε φανταστικους χαρακτηρες. Τωρα αν αυτος θα φαντασιωνεται εσενα η εμενα πριγκηπισσα πιτς και τον εαυτο του σουπερ μαριο δε μας αφορα χαχαχα
Στο μυαλο του ας κανει οτι θελει, στις ιστοριες δεν θα μπορει.