Την έφτιαξαν επιτέλους την παραλία ή είναι ακόμα με εκείνες τις σιδεριές???
Printable View
Την έφτιαξαν επιτέλους την παραλία ή είναι ακόμα με εκείνες τις σιδεριές???
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ
Ε γιαυτό εχεις πονοκέφαλο.
Ο ήλιος σε βάρεσε όχι οι λαμπίτσες.
(μην τις βγάλεις)
ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ. ΝΕΥΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΩ ΛΙΓΟ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ
Βρε η αντίληψη που έχουμε για τον χρόνο φταιει.
Νομίζουμε ότι ο χρόνος τρέχει σαν και εμάς τα άλογα και τα θέλουμε όλα χτές.
Δεν πάει έτσι το πράγμα.
Πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε με τις τάπες από τα βαρέλια
Θα καληνυχτίσω κάπου εδώ.
Για όποιον μένει καλή συνέχεια.
AYTO TΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ;
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΑΚΟΜΑ υπάρχουν μέλη και ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ που ΙΣΩΣ διαβάζουν.....
ΕΔΙΤ: thx
Είμαι στεγνός από λεφτά κι από τσιγάρα.........
(τραγουδάω τώρα......
Γιατρέ μου είμαι καλά??)
SUSPERIA EXΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΙ
ελα πες ειμαι ολος αυτια
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΨΨΨΩΔΟ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
\'\'ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ\'\'
δεν ανεφερες καμια οχι, αλλα αυτο που αντιληφθηκα ειναι οτι πηγαινε σε ολους οσους ειχες εντονο τσακωμο τις τελευταιες μερες, τουτεστιν ραψωδος, κρινο(?) και νταλια. οχι ειδικα σε καποιον, αλλα γενικα για ολους αυτους, εφοσον αναφεροσουν στον πληθυντικο κι οχι στον ενικο. Αυτο καταλαβα εγω. τωρα μπορει να το εννοουσες για αλλη ομαδα ατομων (με το ραψωδο σιγουρα μεσα) απλα εγω σου λεω τι καταλαβα, μπορει να κανω και λαθοςQuote:
Originally posted by MANTHES
ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
\'\'ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ\'\'