εμενα παντως ο γιατρος μου ηταν κατα του δακτυλιου...
την γαστρικη πτυχωση την εχεις ακουσει σαν επεμβαση?
Printable View
εμενα παντως ο γιατρος μου ηταν κατα του δακτυλιου...
την γαστρικη πτυχωση την εχεις ακουσει σαν επεμβαση?
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΖΩΙΤΣΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ!ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΙΟ ΕΠΙΠΟΝΟ Κ ΟΔΥΝΗΡΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ.ΕΕΕ???
ειναι το σλεεβε και η γαστρικη πτυχωση.. στο σλεεβε σου κοβουν κομματι απο το στομαχι, στην πτυχωση απλα στο μικραινουν με εξωτερικα ραμματα.
και εγω 40 κιλα θελω να χασω... ξεκινησα 119 ( σημερα μπαινω στον δευτερο μηνα και ηδη εχω χασει τα 9 κιλα)και θελω να φτασω 79 για αρχη και απο εκει και περα αλλα 4-5 κιλακια για να εχω το περιθωριο. δεν ειναι καθολου επιπονη πιστεψε με, εγω δεν νοιωθω πως εχω κανει κατι, ηδη απο την πρωτη μερα περπατουσα, μονο την ωρα του φαγητου το καταλαβαινω πως κατι εχω κανει στο στομαχι μου γιατι οσο και και να πειναω τρωω ελαχιστη ποσοτητα ( σχεδον μιση κουπα του τσαγιου αλεσμενη τροφη) και σκαω!
ενημερωσου και γι αυτο την επεμβαση, ισως ο γιατρος σου να μην την κανει αυτη γι αυτο και να μην σου την προτινει, παντως με τον δακτυλιο δεν ειναι σιγουρο οτι θα τα χασεις τα κιλα.. μιας και δεν σου περιοριζει την τροφη που μπορεις να φας εν αντιθεση με την πτυχωση. και πρεπει και καθε μηνα η διμηνο να πηγαινεις να σου το ριθμιζει ( να το στενευει δλδ ) και να εχεις παλι για μια δυο μερες δυσκολιες στο κατεβασμα της τροφης..
εγω την εκανα την επεμβαση στον σκρεκα ειναι κορυφη σε αυτου του ειδους την επεμβαση..
ριξε μια ματια εδω
http://www.e-hospital.gr/index.php?o...&Itemid=6&d=14
το γαστικο μανικι ειναι το σλεεβε....
κοιτα λιγο και για την γαστρικη πτυχωση να δεις :)
ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΚΑΛΑ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΞΕΡΩ Κ ΤΟΝ ΣΚΡΕΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟ Σ ΑΥΤΟΝ Η ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝ ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑΣ ΜΟΥ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΑΣΕ 50 ΚΙΛΑ. ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΟΜΩΣ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΕ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
- Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της γαστρικής πτύχωσης, συγκριτικά με άλλες, σε σχέση με το αποτέλεσμα που φέρνει στον ασθενή;
Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια για να έχουμε μία σαφή εικόνα για το πόσο πετυχημένη είναι αυτή η νέα τεχνική. Μπορώ όμως να σας πω ότι σε σχέση με τη γαστρεκτομή sleeve (γαστρικό μανίκι), η πτύχωση είναι λιγότερο τραυματική και όπως προανέφερα μπορεί να είναι και αναστρέψιμη. Επίσης από τη μέχρι τώρα εμπειρία μας συνάγεται ότι τα αποτελέσματα με την πτύχωση είναι πολύ καλύτερα από εκείνα που δίνει ο δακτύλιος. Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι ο ασθενής με πτύχωση μπορεί να έχει μία φυσιολογική ζωή, κάτι που δεν συμβαίνει με τον δακτύλιο που μετατρέπει σε κλεψύδρα το στομάχι, με αποτέλεσμα να έχει εμετούς και μεγάλους περιορισμούς στη διατροφή του. Με το δακτύλιο, το 50-60% των ασθενών δεν μπορούν να καταναλώσουν κρέας και λαχανικά, χωρίς ειδική επεξεργασία. Απαιτείται επίσης μακροχρόνια επιτήρηση από το γιατρό και το διαιτολόγο προκειμένου να υιοθετήσει ο ασθενής ένα συγκεκριμένο τρόπο διατροφής. Τα παραπάνω δεν ισχύουν για την πτύχωση, με την οποία ο ασθενής απλώς ακολουθεί κάποιους γενικούς κανόνες, χωρίς να χρειάζεται να εκπαιδευτεί.
Γεια σας παιδια.... επεστρεψα (μετα απο αρκετους μηνες.... δεν μπορεσα να μπω σαν Ramira και εκανα νεο λογαριασμο σαν Ramiras χι χι) εχω καιρο να διαβασω τα νεα σας και εσεις τα δικα μου.... ειμαι παλι εδω με περιπου 40 κιλα λιγοτερα (για την ακριβεια 39 κιλα)
http://ticker.7910.org/wg__66__02A_0...dXIgdGV4dA.gif
WOW!!! Θερμα συγχαρητηρια!!!
Λεγε! Τι εκανες, πότε, πού, πώς, μαρτυρησε τα όλα!
ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙς!!!
Αυτο ειναι καταπληκτικο!!!
Με ολες τις λεπτομερειες σε παρακαλω!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Ramiras, συγχαρητήρια. Έχασες πολλά κιλά. Έφτασες πια στο στόχο σου. Μπράβο!!!
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!! Εγω ειχα κανει τον μαρτιο Sleeve, το γαστρικο μανικι... τραβηξα λιγο ζορι αλλα τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα!
Καλησπέρα,Ramiras και μπράβο για την καλή σου πορεία!
Όταν λέμε ζόρι;Για κάν'το λόγο πενηνταράκια...
Με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες,παρακαλώ! ;)
dexa βλεπω οτι εχασες παρα παρα πολλα κιλα........ εκανες να φανταστω κ εσυ καποια επεμβαση? και κατι ακομα.... εχεις καποιο προβλημα με την χαλαρωση? το αντιμετωπιζεις με καποιο τροπο? (χωρις παρεξηγηση ετσι? ξερω οτι οσοι χανουν πολλα κιλα αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα, σε μενα δεν ειναι εντονο βεβαια αλλα και παλι κατι αρχιζει να φαινεται....) Τωρα θα μου πειτε κανε γυμναστικη..... ναι οκ! και εγω το σκεφτομαι εδω και μηνες αλλα δυστυχως δεν ειναι και το πιο ευκολο για λογους αδυναμιας! λετε το power plate να κανει δουλεια?
NADINE τι κανεις? ολα καλα? εσυ πως τα πας? τα ζορια μου ηταν λιγο με το φαγητο και τους εμμετους καθως και τις βιταμινες... δυστυχως οσες βιταμινες πηρα μεχρι στιγμης με ενοχλουσαν και ετσι...... τα παρατησα! με αποτελεσμα να εχω καποια αδυναμια!