καλησπερααααααααααααα!
αυτο και αν δεν ειναι υγειης ανταγωνισμος παιδια.
οποτε να αρχισω να δινω και τις αποδοσεις για το στοιχημα να πονταρουμε. χεχεχεχε!
Printable View
καλησπερααααααααααααα!
αυτο και αν δεν ειναι υγειης ανταγωνισμος παιδια.
οποτε να αρχισω να δινω και τις αποδοσεις για το στοιχημα να πονταρουμε. χεχεχεχε!
Καλησπέρα κι από εμένα! Σήμερα πήγα πολύ καλά! :)
ΠΡΩΙΝΟ
----------
2 φέτες ψωμί σικάλεως για τοστ
με 2. κ.γλ. μαργαρίνη light
και 30 γρ. τυρί γκούντα
1 ποτήρι φυσ. χυμός πορτοκάλι
1 σνακ δημητριακών
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
------------------
1 μερίδα ψαρόσουπα
2 φέτες ψωμί για τοστ
Ντοματοσαλάτα με 2 κ.γλ. ελαιόλαδο
100 γρ. τυρί φέτα light
1 κομματάκι (10 γρ.) σοκολάτα
ΒΡΑΔΥΝΟ
-----------
1 τοστ με:
2 φέτες ψωμί σικάλεως για τοστ
και 30 γρ. τυρί γκούντα
1 ποτήρι γάλα με 1,5% λιπαρά
1/2 μπανάνα
8 ποτήρια νερό
Σνακς: 2 μήλα, ένα μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού και ένα μεταξύ μεσημεριανού και βραδυνού.
Καλός ο υγιής ανταγωνισμός! ʼντε να βάλουμε τα δυνατά μας, να έχουμε μια πετυχημένη εβδομάδα!!!
εγω 6 μερες περιπου τροω παρομοια με τα σημερινα δλδ
πρωινο
ενα τοστ με ψωμι σικαλ και γαλοπυλα+τυρι
1 καπουτσινο
μεσημερι
3 κεφτεδακια τηγανιτα
3 κομματακια πατατεσ τηγ
μια μαρουλοσαλατα
1 φετα ψωμι
απογευμα
1 καφε νες με λιγο γαλα κ φρουκτοζη λιγια
βραδινο
1 τηγ κεφτεδακι
λιγο ψωμι
ενα κομματι γαλακτοπιτα γλυκακι
1 λιτρο νερο
και μια ωρα στατικο ποδηλατο γυμναστικη
P_K MRAAAAAAAAAABO ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΛΑ ΤΗΡΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ(ΧΙ,ΧΙ).ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ gourounitsa ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΒΑΡΟΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ!
σευχαρηστουμε πολυ heart που 8α παει 8α σε φτασω στα κιλα
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ gourounitsa ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ!
heart ποσο εισαι εσυ?? υψος βαρος?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ LAYZA MOY.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1,56 ΚΑΙ ΑΙΣΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 62 ΚΙΛΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΡΙΤΗ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ!(ΧΙ,ΧΙ)!ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 56.ΕΧΩ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!
σε καποιον συνφορουμιτη ειχα διαβασει μια πολυ καλη φραση <τα εμποδια αρχιζουν αν παρουμε τα ματια απο το στοχο> οποτε ας μην αφησουμε το βλεμμα και την σκεψη μας απο αυτο που θελουμε ολοι!!!!!!!! καλη επιτυχια λοιπον και σε σενα και σε ολους μας!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ layza ΜΟΥ ΑΛΛΑ "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ".ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.ΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!
heart εγω πυστευω οτι δεν χριαζεσε να χασεις αλλα κιλα.μια χαρα νομιζω εισαι.και γω που ειμαι 1.67 8ελς να φτασω περιπου στα 66 καπου εκει γιατι στα 59 που ονειρευομαι πολυ δυσκολα.και γω δεν κρατιεμαι κ ζηγιζτικα πριν 2 μερες και εμεινα ευχαρηστιμενη με αυτο που ειδα μακαρι να χασω και αλλα εχω δρομο ακομα χιχι :) καλα HEART τι διαιτα κανεις και εχασςσ τοσα κιλα??ειναι πολυ στεριτικη?
HELLO GOUROUNITSA.OXI EINAI ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΡΟΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΤΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΓΕΜΙΣΤΑ,ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ!ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΙΤΕΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΟΚΟΛΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΩΩ.ΕΜΑΘΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΑΠ'ΟΛΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΙΣΜΩΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ.
bravo etsi na sinexiseis kalh mou :)
ευχαριστω gourounitsa μου και εσυ να'σαι καλα και οτι επιθυμεις.
Σημερινό μενού:
ΠΡΩΙΝΟ
2 φέτες ψωμί σικ. για τοστ
με 30 γρ. γκούντα
1 ποτήρι φυσ.χυμός ποροκάλι
20 γρ. σοκολάτα υγείας
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 μερ. κοτόπουλο με ρύζι
1 μικρό πιατάκι τζατζίκι
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μαρουλοσαλάτα με 1/2 κ.γλ. λάδι
5 πράσινες ελιές
ΒΡΑΔΙΝΟ
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
25 γρ. τυρί φέτα light
1 ποτήρι γάλα με 1,5% λιπαρά
Ενδιάμεσα 1 μήλο
και φυσικά... 8 ποτήρια νερό
Απ' ό,τι βλέπω πήρανε μπρος οι δίαιτες και τα πληκτρολόγια!
ʼντε μπράβο, να προχωράμε όλοι μαζί, βοηθώντας ο ένας τον άλλο!
Η άνοιξη πλησιάζει!!!