Quote:
Originally posted by BLiSS
2sweet2b4go10 δηλαδη η ψυχοθεραπεια θα σου λυσει τα προβληματα και πλεον δεν θα τρως για ευχαριστηση και θα σε βγαλει απο το αγχος που σε διακατεχει? η' μηπως ειναι απλα μια λυση οπως η διαιτα και ελπιζεις οτι με εναν μαγικο τροπο, αγνωστο σε σενα, θα σε βοηθησει?
και τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει και κανενας ανθρωπος που να μην εχει το αγχος πρωταγωνιστικο ρολο στην ζωη του σε αυτη την χωρα? αν οντως υπαρχει εντονο ψυχολογικο προβλημα, ναι παω πασο. οπως επισης αν δεν εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να σε στηριζει και να του λες τι περνας. για μενα μονο τοτε υφισταται η ψυχοθεραπεια. δεν λεω πως ειναι σωστα τα παραπανω αλλα με οσα βλεπω μου διαμορφωσαν αυτη την προσωπικη αποψη.
αφου με ρωτας προσωπικα, να σου απαντησω. ναι, ξερω το δικο μου το προβλημα. λαθος τροπος ζωης, προς το παρον θελω να πιστευω. ειναι οτι δεν εχω σταθερο προγραμμα και οτι τρωω την ημερα μια μεγαλη μεριδα συνηθως βραδυνες ωρες. σπανια θα καταφερω να φαω ισορροπημενα το πρωινο μεσημεριανο βραδυνο. το αλλο ειναι οτι δεν προσεχω τι θα φαω, δεν ειμουν ποτε της υγιεινης διατροφης. συν οτι μου αρεσουν τα γλυκα.
δεν χρειαζομαι καποιον να μου πει τι θα κανω, απλα πρεπει να βαλω την ζωη μου σε μια σειρα, σε ενα προγραμμα. ειναι καθαρα δικια μου αποφαση που θα παρθει μια μερα, ειτε αυριο ειτε σε 5 χρονια.
το φαγητο δεν ειναι μονο για επιβιωση αλλα ειναι και ευχαριστηση... το θεμα ειναι να βαζεις ενα μετρο... για καθε δικο μας προβλημα, εμεις εχουμε την λυση....
αν δεν υπαρχει λυση, τοτε μαλλον μονοι μας δημιουργουμε προβληματα....
bliss