RESPECT fae!_prits_:p και Πάρη!!!
Εύχομαι καλή συνέχεια σε συντήρηση και απώλεια αντίστοιχα!!!
Printable View
RESPECT fae!_prits_:p και Πάρη!!!
Εύχομαι καλή συνέχεια σε συντήρηση και απώλεια αντίστοιχα!!!
PM στην 2η φωτο αναρρωτιομουν ποιος να σαι :)
τελεια, τελεια μπραβο!!!
fae_prits! αχαχαχα, δεν εννοουσα καποιον απο αυτους που ειναι στη λιστα .. αυτο ποτε δεν το ειχα σκεφτει.... τι μου βαζεις ιδεες τωρα? :D
εννοουσα οτι καποιες φορες υπαρχει μιας ελλειψη κατανοησης χιουμορ , οποτε μπορει καποιοι να νομιζουν οτι οντως σκαω απο τη ζηλεια μου :dork:
τωρα ομως το παρακανες..... ξεπερασες τα ορια.... για την ακριβεια το ψυχολογικο οριο των 80 κιλων!!!
μετα φταιω εγω?:lol:
ΜΠΡΑΒΟ παντως!!!
οσο για τα σημαδια που λες, μονο εσυ πρεπει να τα βλεπεις :S
ευγε Παρη ! αναμενουμε και τον στοχο τωρα με αγωνια εννοειτε, καλη συνεχεια!
κουμπαρε τι να πω? ! μου ηρθε παλι η εικονα που πεφτω στα γονατα και μπλα μπλα ξερεις :lol: ασε που εχεις φτασει στην επικυνδηνη ζωνη του μιτσοκολου (70+)
η διαφορα ειναι βασικα... παντου! τα σημαδια που τα ειδες? ατιμοι αντρες!
:love: :love:
Μπράβο βρε παιδιά!
ʼξιοι οι άντρες του φόρουμ!!!!!!!!!!!!!
Υποκλίνομαι!
Α, και μην ακούω "παρατράγουδα" και τα συναφή, γιατί εδώ μιλάμε για ανάταση, όχι για παρακμή!
Φιλιππε ευχαριστω πολυ! Το οτι τα πας εξαιρετικα το ξερεις δε χρειαζεται να το ακουσεις απο εμενα. Μια κοπελα (δε θυμαμαι γμτ ποια) απο εδω μου ειχε πει σε ανυποπτο χρονο "δε σε φοβαμαι εσενα θα τα καταφερεις". Ομολογω οτι μου περνουσε συχνα απο το μυαλο τις δυσκολες μερες και τελικα εξελιχθηκε σε μαγικη φραση στο μυαλο μου! Στη μεταβιβαζω με ολη μου τη θετικη ενεργεια! :)
Smart
ησουν απο τα ατομα που μου συμπαρισταθηκαν απο την πρωτη μερα και θελω να σε ευχαριστησω και δημοσιως για αυτο. :kiss:
Κουμπαρουλα αμοιβαια τα αισθηματα και το ξερεις! :love:
Ava ευχαριστω! Εδω που τα λεμε στην πρωτη φωτο που ειναι και τραβηγμενη απο την τηλεοραση, σου δινεται η αισθηση οτι στην επομενη σκηνη θα παρω το μικροφωνο και θα αρχισω το "ο σχιζοφρενης δολοφονος με το πηρουνι" :D
αχ, fae_prits! χαιρομαι αν νιωθεις οτι βοηθησα :bouncing::roll::bouncy:
οταν λες απο την τηλεοραση τι εννοεις?
απο την εκπομπη τηνς αννιτας?
αααααχαχαχαχαχαα!!!
(παντρευες την αδερφη οεο?)
PM79 μπραβο..δυο διαφορετικοι ανθρωποι...φοβερη αλλαγη...οσο για τον fae prits...τι να πω...καλα τετοια απωλεια και εχεις τετοια σωματαρα?εγω ειμαι ζελε....κλαψ κλαψ....κανεις γυμναστικη??
Εεεε θα τρελαθώ! Τι θαύματα είναι αυτά; 1000 μπράβο!!!
Απίστευτος αγώνας και απίστευτο αποτέλεσμα! Παράδειγμα για όλους εμάς που είμαστε καινούργιοι στο φόρουμ και ταλανιζόμαστε ακόμα δυσκολευόμενοι να κάνουμε ΑΠΟΛΥΤΟ FOCUS στο στόχο μας!!!
Χίλια μπράβο...Δεν έχω λόγια. Σ΄ευχαριστούμε...Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Η παρεα εδω στο eatingdisorders, επαιξε καθοριστικο ρολο. Ετσι οπως πηρα κινητρο απο εσας, αισθανομαι υποχρεωμενος να δωσω τωρα και εγω με τη σειρα μου στα υπολοιπα μελη. Μην ακουτε διαφορους ειδικους που λενε οτι οσο παιρνουν τα χρονια ο μεταβολισμος "πεφτει" και σας παιρνει απο κατω. Μπορει ως ενα σημειο να ισχυει, αλλα στα 36 που ειμαι τωρα δεν διαπιστωσα κατι τετοιο...
Σας ευχαριστω ολους απο καρδιας για τη συμπαρασταση και τις συμβουλες σας.
:love:
Συγχαρητήρια και σ΄εσένα Πάρη. Είστε θαύματα. Καλή συνέχεια...
smart :lol: :lol: :lol: :lol:
ναι την αδερφη μου συνοδευα στην εκκλησια :D που το καταλαβες βρε θηριο; :P
migg υπερβολες! :)
ναι, γυμναζομαι τους τελευταιους μηνες και θα συνεχισω οσο με κραταν τα ποδια μου..
hws, koukoutsi σας ευχαριστω πολυ και στα δικα σας :)
Παληκάρια, μπράβο και πάλι μπράβο :)
Κουκούτσι, είσαι όντως τσαχπινογλυκούλα και μάλλον οι ανύπαντροι θα σε κυνηγάνε εδώ μέσα :D :D
ʼντε και εις ανώτερα σε όλες/όλους μας :)
Καλημέρα παιδιά!!!!! Πάρη μου τι άλλαγή είναι αυτή???? Αγνώριστος και ακόμα είσαι στα μισά!!!! Στο έχω πει ότι σε μισώ για την απώλειά σου έτσι?????
Πριτς!!! Καλά άλλος άνθρωπος!!!!! Συνχαριτήρια πολλά αγορίνα μου!! Και όσο για τα σημάδια, εγώ δεν βλέπω τίποτα!!!!!!!!!!! Οι αδικίες της φύσης................