καλα, η κυρια προεδρος που ειναι? κυκλοφορουσε μεχρι το πρωι σε διαφορα τοπικ και εδω τιποτε? απαραδεκτη. ποια εχουμε αντιπροεδρο να την αντικαταστησει?
αντε μην ξυλωσουμε και τα γαλονια τωρα ε?
sabe φιλακια. Μαλλον εισαι πολυ καλυτερα για να θελεις Chat στις 4 το πρωι...
ξενια φιλακια. τελικα τι εκανες με τη ζυγαρια? σε επεισα και θα εχουμε επισημη ζυγηση την αλλη εβδομαδα?
klm απαραδεκτη. θα σε μαστιγωσουμε με την πρωτη ευκαιρια
μαρικακι, chrys κραταμε γερα, ε?
αλαλουμακι οπως καταλαβες το "δεν ειχα τι να κανω" ειναι η δικαιολογια μου για να εξασκησω το χομπυ μου....
hanelle, ποσο γυμναστικη/χορο κανεις καθημερινα? χανεις ασταματητα και γι'αυτο σε συγχωρω που αυτη την εβδομαδα την εκανες με 4 ημερες!!!
εγω κοριτσια, εχθες εκανα διαδρομο. Γιατην ακριβεια του εδωσα και καταλαβε. 45 λεπτα γρηγορο περπατημα και εκαψα (κατα το μηχανημα) 700 θερμιδες και κατι. και πηγα και super (!!!!!).
δεν σας εχω πει οτι μαγειρευω καθε 2 ημερες και αν και εχθες ηταν ημερα μαγειρεματος, σημερα θα ψησω ψαρι και ετσι εχθες ειχα "ελευθερη" ημερα. α, και σημειωστε οτι σημερα απο τις 5και μιση σιδερωνα....
και επισης ανεβηκα λιγο στη ζυγαρια γιατι ειχα μια ανησυχια και χαρηκα διοτι ημουν (χωρις τουαλετα σημειωστε) 91.8 οσο δηλαδη πριν 2 εβδομαδες. Yes, yes- εχω ελπιδες για την παρασκευη
αυτα τα ολιγα και σημερα. παντως το σκεφτομουν εχθες σοβαρα οτι πρεπει να αρχισω να καταγραφω θερμιδες. πχ μια γρηγορη μετρηση που εκανα εχθες το βραδυ, νομιζω οτι εφαγα περιπου 1500 θερμιδες. τις βρισκω πολλες.
να σας πω και το αλλο και κλεινω. τωρα τελευταια φλερταρω (και τα καταβροχθιζω ταυτοχρονα) κατι γιαουρτια με γευση μπισκοτο (ταχα 0% γιαουρτι και ολικης αλεσης μπισκοτο) με αποτελεσμα το γιαουρτακι να εχει 200 θερμιδες αντι 80. εχθες λοιπον ειδα μια κρεμα γιωτης (εχω αδυναμια στις κρεμες) και λεω ας δω ποσες θερμιδες εχει. ε, λοιπον ηταν 170 γραμμαρια με 130 θερμιδες ανα 100 γραμμαρια, οσο το γιαουρτι μου!!!!! φυσικα το βραδυνο μου ηταν η κρεμα.....
το συμπερασμα
1. υπαρχουν και γλυκα με λιγες θερμιδες
2. υπαρχουν και γιαουρτια με πολλες θερμιδες
3. μη τρωτε ουτε κρεμες ουτε γιαουρτια!!!!!!
chiao