-
Γεια σας κοριτσια και απο μένα,
Λίγο πριν πάρω την αποφαση επιτέλους να πάω για μπάνιο (σημειωτέον το πρώτο), ειπα να μπω να ακούσω τα νέα σας!!! Σας ευχαριστώ ὀλες για το κουράγιο και τη δύναμη που μου δινετε με τα ομορφά σας λογάκια!!
Γλυκούλα μου ολα αυτά τα χρησιμα τα συναντώ και εγω στο διαδικτυο καθε φορά που κάνω ερευνα για τις πολυκυστικές και πιστεψε με ακρη δεν μπορώ να βγάλω...Εκείνο που πραγματικά ειναι σίγουρο στο θέμα το δικό μας είναι οτι μετεωρούμε λιγο. Και τι εννοω? Αλλες κοπέλες με πολυκυστικές δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο να συλλαβουν και άλλες οχι!! Εσενα αυτά τα πράγματα να μην σε αγχώνουν!! Κάνε ότι μπορείς να χάσεις βάρος αρχικα και άσε να ελθουν όλα μόνα τους. μην τα σκεφτεσαι από τωρα και πελαγώνεις.. κσι προς θεού μη γινεσαι ο μαγνητης τους ( να μας φανει χρησιμο λιγάκι και το μυστικό...)
Εσύ πενούλα τι κάνεις???? Πως και δεν πήγες καπου εχτές?? Ολα καλά με το θέμα της δίαιτας???Ψυχολογικά, εννοώ.
Εσεις υπόλοιοπες cysters και μή που χαθήκατε μπείτε να ακουσουμε τα νέα σας!!
φιλιά πολλα:):):):)
-
Ρε παιδιά, φάρμακα στις πολυκυστικές δεν δίνουν;
-
Γειά σας,κυστοκόριτσα!Η Πέννυ (κι όχι ο Καίσαρας) σας χαιρετά!
Ρεμβάζει στις παραλίες μέχρι την Πέμπτη,οπότε και θα γυρίσει για λίγο...
Με βάζει να της δίνω αναφορά τι γίνεται εδώ,άμα είστε καλά κλπ.
και μου πετάει τσιμεντόκαρφα πως μόνο εδώ δεν καταδέχομαι να γράψω...
Τώρα ξέρετε όλη την αλήθεια για την Πεννούλα σας!Μάλλον ένα μέρος της
γιατί αν ανοίξω το στόμα μου για όσα μου κάνει ή ακόμα χειρότερα όσα ΔΕ μου κάνει...
Τέλος πάντων...Σας φιλώ...καλά να περνάτε και να σας προσέχετε!
-
Σε ευχαριστούμε NADINE μου, για τα μαντατα της πενούλας που πρεοει να παραδεχτω οτι ζηλευω πολυ............ αχ!!!!!!!! κ εγω θελω παραλιες.... απο 17 αυγουστου και μετα ομως
Τα δικάσου νέα όμως ????πως είσαι??? απο δύναμη καλα κρατείς????
φιλακια πολλα
-
Σας χαιρετω ολες σας!!!Τι να προλαβω να πρωτοδιαβασω στο φορουμ,εχω να μπω πολυ καιρο λογω διακοπων.Ολα καλα απο εμενα,συγκρατημενα αισιοδοξα και στον αγωνα καθημερινα!Πολλα πολλα φιλια και καλες βουτιες σε ολες σας!!
-
ΚαΛηΜεΡαααααα! πως τα πατε? ναντιν να δωσεις πολλα φιλια στην φιλεναδα που κανει διακοπες και να της πεις πως ειμαστε καλα και την περιμενουμε οποτε επιστρεψει! α, και να περναει πολυυυυυυυυυυυυυ ομορφα εκει και να κανει και καμια βουτια και για εμας ;) αληθεια εσυ πως τα περασες στην τσανακλιφδου την προηγουμενη εβδοαμαδα? μηπως πηγες και στην εκθεση?? για πες εντυπωσεις...
γλυκουλα τι φοβερα προγαμτα σου συμβαινουν....ακους εκει διαιτολογος. οπως και να εχει χαιρομαι που διαβαζω και νιωθω οτι σου πηγαινουν τα πραγματα καλα. ευγενεια , ευχη, λιγα γραφετε ολα καλα??? συνεχεια σε λιγο ηρθε το boss
-
να μαι παλι στα κλεφτα....esceden ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ με την οδηγηση, δεν ειναι κατι δυσκολο, επιμονη θελει και να εισαι συγκεντωμενη και ψυχραιμη οταν οδηγεις...α και στις "αναποδιες" δεν το βαζουμε κατω, ε??? σε περιμενουμε να μας πας βολτα στον πειραια!!! marili, lidal, καιρο εχουμε να σας ακουσουμε, οι υπολοιπες που πηγαν ,οεο??? ευχομαι να ειστε καλα ολες.
πεννυ μου σ'ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις σου! αντε να οργανωθω κι εγω σιγα σιγα. περιμενουμε νεα και φωτο,ε??? εγω χθες ελιωσα στον υπνο, γυρισα απο τον γαμο του ξαδερφου μου, εγινε εκτος αθηνων, σουπε ητανε, περασαμε καλα ε, και οταν ολο το σοι μαζευεται μαζι εχουμε πολυυυυ γελιο, μια καμερα να ειχα να μας τραβαγα, σουρεαλ τελειως καταστασεις, και πολυ γελιο. τραβηξα ομως πολλα (καμια 15αρια) α/μ φιλμακια και θα σας επισκεφθω μολις τα εμφανισω, τραβηξα και στο τρενο και στους σταθμους, παλι καλα που δεν εφαγα ξυλο.....ευτυχως δουλεια του σ/κ τελος για φετος απο σεπτεμβρη παλι και εχω ελευθερα τα σ/κ μου. ΓΙΟΥΠΙ. θα φυγω κια αυτο και το επομενο αντε να κανω κανενα μπανιο...ουτε ενα ακομα. αντε να παω και να παρω και κανενα καινουργιο μαγιο γιατι τα περσινα δεν μου κανουνε, ημουν πιο αδυνατη ... 10 κιλα ..... σνιφ, σνιφ, ηθελεσθα και παθεσθα οπως λεω.... θα παω σε μερος που εχει θαλασσα αυτο το σ/κ και βουρρρ γαι βουτια. εδω και 10 ημερες ξαπλωνω στο κρεββατακι μου το βραδυ και ονειρευομαι , θαλασσα παραλια και καμπινγκ, γιατι εγω εαν δεν κανω καμπιγνκ δεν καταλαβαινω διακοπες, οχι πολλες μερες ετσι καμια βδομαδα....να ξυπναω το πρωι στην παραλια , και να βουταω στην θαλασσα , ξαπλα ολη την ημερα κατω απο την ομπρελα, φαγητο , υπνο και μπανιο ησυχια και διαβασμα κανενα βιβλιο, αληθεια κοριτσια αυτο ονειρευομαι ...... εεεπιστροφη λοιπον στην πραγματικοτητα, με περιμενει αρκετη δουλεια στο γραφειο και ετσι σας φιλω γλυκα ολες και θα σας ξαναγραψω τα νεα μου...... φιλια πολλααααα και να προσεχετε τους εαυτους σας,ε???
-
ΕΤΕΤ και συ καμπίστρια? Και γω! Και μόνο...........
-
Καλημερούδια και απο εμένα.. την κυριακή έκανα το πρώτο μου μπανάκι μετά από.. 5 χρονια!
μη δειρετε, αλλα καλα το καταλαβατε.. δισταζα να εμφανιστω, ενιωθα πολυ αβολα με το σώμα μου και τους γυρω. (λες κ τρομαρα μου ολοι εμενα θα κοιταγαν, τι να μου πεις?) πανε αυτα πια ομως, ειναι παρελθον, κ ευχαριστηθηκα πολυ τις βουτιτσες μου!
ειδα κ δειλα δειλα το 8 μπροστα στην ζυγαριά μου.. 89,5 έδειξε, αλλα θα αλλάξω το τικεράκι όταν είμαι 89, για να μην παιρνω κ πολυ αερα.. προσπαθούμε μέρα με τη μερα!
τελεια τα νεα των διακοπων σας! μας αξιζει λιγη χαλαρωση και ξεκουραση, δεν νομιζετε? ετετ, πενουλα, ναντιν, λιδαλ, ευχούλα, ευγενια και όσες ξεχνάω.. να περνάτε υπέροχα! :)
-
ΧΑΙΡΕΤΩ τα κυστοκοριτσα και μη,ζητω συγνωμη για την απουσια,αλλα λιγο το καλοκαιρακι,λιγο ο ερωταs,παει μου πηραν τα μυαλα!Χαιρομαι που σαs φανηκαν ενδιαφερον οσα εγραψα,για πολυκυστικεs,διατροφη,ktl,eygen ia,etet.
Nantine σε ευχαριστουμε που μαs ενημερωνειs,για τα νεα τηs φιλεναδαs μαs,να τηs δωσειs χαιρετισματα,και φιλια,και περναει την καθε μερα ``σαν`` να ηταν η τελευταια τηs.
esceden σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ,που δεν ενιωθεs καλα με το σωμα σου,για να κανειs μπανιο,και εγω το ιδιο,εχω παθει τα τελευταια χρονια,ψαχνω μοναχικεs παραλιεs,ομωs ενα μεγαλο BRAVO,για την τοση μεγαλια απωλεια κιλων,εισαι 89κιλα ,πλεον μπορειs να κανειs ανετοτατα μπανακια,αφου με βαση το υψοs σου,απο οτι ειδα,δεν εισαι πλεον παχυσαρκη,αλλα θα φαινεσε απλα γεματουλα.ΑΦου μπορεσεs και εχασεs τοσα κιλα,τα υπολοιπα λιγα κιλα που μενουν να χασειs,θα ειναι παιχνιδι,βεβαια αντιλαμβανομαι οτι πρεπει να εχειs δωσει μεγαλο αγωνα.Να επιβραβευειs τον ευατο σου,για το οποιο επιτευγμα.Αξιζουμε ολεs το καλυτερο,και μην ξεχνατε.........ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!φιλια σε ολεs.
-
Γεια σου γλυκούλα esceden και καλή αρχή στα μπανάκια σου!
-
Γεια σας κοριτσακια μου??? τι έγινε???
όλα καλα??
εγω ετσι και ετσι. ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και ανυπομονώ να έρθει ο Αυγουστος....
τετάκι τι κάνεις τι είναι αυτά που ακούω???? camping?? ανθρωπος της περιπέτειας πρέπει να είσαι... Εγω πάντως θέλω κρεββάτι, ύπνο, θάλασσα, μπάνιο στη μπανιερούλα μου και το αγόρι μου...!!! λιγο τεμπελα ακούγομαι?? ε λοιπον..είμαι!! χαχα
γλυκούλα μου τι ωραία είναι αυτά που ακούω???? έρως???? μην ξεχάσεις εχεις μια υποσχεση να κρατησεις... χιχι
ευχούλα μου πολύ σύντομη σε άκουσα.. τι έγινε??? παμε παραλία και τα ξεχναμε όλα??? φιλακια πολλα!!! να περνας καλά όπου και αν είσαι!!!
esceden μου σε νοιώθω.... ακριβώς το ίδιο συναίσθημα νοίωθω και εγώ τωρα γι αυτό παλεύω.... μπας και κάνω τίποτε.. πάντως εσυ όλα τέλεια... 8...??? μην κολλας πουθενά τωρα είσαι μια χαρούλα.... απόλαυσε τα μπανάκια σου και κανε και μια βουτίτσα για μένα... κλαψ!
βρε κορίτσια έχω μια ερώτηση: εκείνη η πένυ που έχει πάει και δεν έχει προσβαση στον Η/Υ??? ενα λαπτοπ .ενα νετμπουκ η εστω ενα νετ καφε... απαπα ανηκουστο... χα
μήπως να ενημερώναμε τη ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ???Λέω εγω τώρα...
λιδαλ μου όλα καλά???νέα??
lbp φάρμακα δίνουν στις πολυκυστικές... θεραπεία μόνιμη να απαλλαγούμε απ αυτες δεν δίνουν.. άστο καλυτερα είναι ου μπλέξεις... αρχικα με χάπια σου φτιαχνεται ο κύκλος αλλα εαν τα σταματήσεις ξαναχαλάει... αυξηση βάρους, τριχοφυια, αραιομηνοροια είναι κάποια από τα βασικά συμπτωματα.. ελπίζω να σε ψιλοκάλυψα...
φιλακια ομορφιες μου... να δίνετε μαγεία σε οτι και αν κάνετε... γλυκια και άσπρη... αδράξτε τη μέρα.. πόσο μάλλλον τωρα που έχουμε υπέροχες καλοκαιρινές μέρες....
γεια σαααααααααααας:):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):)
-
ευγενια μου εισαι ο,τι επρεπε να μου φτιαξεις το κεφι! συγχιστηκα, βλεπεις, με διπλανο ποστ!!
μου το λεγε ο δικος μου οτι θα πηγαιναμε για μπανιο φετος, ειτε θέλω, ειτε οχι. κ ο εκβιασμος του επιασε! παλι καλα, επειδη λατρευω τη θαλασσα και ειναι κριμα!
μη κολλάτε, ο καθένας έχει τα δικά του, δεν περιστρέφεται το συμπαν γυρω απο την.. περιφερεια μας! εκτος απο καποιους κακεντρεχεις, που παντα καποιον η κατι θα σχολιαζουν. μας αφορα? :)
-
σωστηηηηηηηη!!!!
τι ειναι αυτα που γινονται δίπλα βρε ?????τωρα τα κοιτούσα.. πιστευω πως δεν υπαρχει λόγος...
-
καλε, δεν ασχολουμαι! σχεδον διασκεδαζω.. λιγο προβληματιζομαι για το πως σκεφτονται καποιοι.. ως εκει..
ελεγα για μια ατακα στο θεμα "πφφ".. όχι τα άλλα..