Για να νιώσω καλύτερα με το σώμα μου!
Για να μην χρειάζεται να ρουφάω την κοιλιά μου κάθε φορά που κάθομαι!
Για να μπορώ να φοράω ότι θέλω όσο κοντό και στενό και αν είναι!
και τέλος....
Για εμένα ρε γ*****!!!!
Printable View
και τέλος....
Για εμένα ρε γ*****!!!!
Για εμένα ρε!!!:tumble:Quote:
Originally posted by Marry Poppins
και τέλος....
Για εμένα ρε γ*****!!!!
θέλω να χάσω βάρος για να με δεχτούν επιτέλους όπως 'μου αξίζει' να είμαι...
γιατί βαρέθηκα να μην μου κουπμώνουν τα παντελόνια και να πετάει η κοιλάρα απ έξω (α πα πα!)
γιατί θέλω να είμαι με κόσμο χωρίς να σκέφτομαι οτι με κοιτάνε και με λυπούνται
για να πάρω τα πάνω μου - όταν φτάσω στο στόχο μου θα έχω την πεποίθηση οτι μπορώ να καταφέρω τα πάντα
για να μη ντρέπομαι να χαιρετήσω άτομα που έχουν να με δουν από πέρισυ
για να μη μου φτιάχνουν "διαιτιτικό" φαγητό στα τραπέζια (και καλά όλο είμαι σε δίαιτα, και όλο παραστρατώ) [καλά, αυτή όλο δίαιτα κάνει και δε χάνει τίποτα)
για να μη με κοιτάζουν περίεργα όταν τρώω
για να βάλω πάλι τις γόβες μου με κολλητό τζην :)
για να μη ντρέπομαι να γδυθώ στο γυμναστήριο
γιατί βαρέθηκα να μην μου κουπμώνουν τα παντελόνια και να πετάει η κοιλάρα απ έξω (α πα πα!)
για να πάρω τα πάνω μου - όταν φτάσω στο στόχο μου θα έχω την πεποίθηση οτι μπορώ να καταφέρω τα πάντα
για να μη μου φτιάχνουν "διαιτιτικό" φαγητό στα τραπέζια (και καλά όλο είμαι σε δίαιτα, και όλο παραστρατώ) [καλά, αυτή όλο δίαιτα κάνει και δε χάνει τίποτα)
για να μου φύγει το προγούλι (φαίνεται και χάλια στις φωτογραφίες)
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by rena75
για να μπορω να μπαινω σ οποιοδηποτε μαγαζι κ να βρισκω ρουχα στο νουμερο μου
για να ξαναδω πανω μου ολα τα ρουχα κ οχι στην ντουλαπα
για να μην ντρεπομαι να παω στην παραλια
για να μπορω να "χαμογελαω" στις φωτογραφιες
για να μπορω να κανω σεξ χωρις να λαχανιαζω γρηγορα
για να μπορω να κανω ταξιδι με την μηχανη του αντρα μου χωρις να πιανεται ο κ*λος μου
για να μπορω να ξαναβαλω σορτσακι στις τρελες ζεστες (οχι καπρι, οχι βερμουδα, σορτσακι :cool: )
για να σταματησουν ολοι να μου λενε (ή να σκεφτονται) "μα γιατι έγινες έτσι?"
για να σταματησω να αποφευγω τους παλιους γνωστους μου
για να νιωθω θελκτικη κ ωραια και όχι χοντρη και ασχημη
για να ειμαι στο γαμο μου αναλαφρη και με αυτοπεποιθηση και οχι φακλανα κ μιζερη οπως στην ορκομωσια μου
για να μπορω παλι να βαλω κολλητο τζιν
και για πολλα πολλα αλλα...........
-Για να μην ξαναζήσω την ντροπή του να μπω σε κατάστημα-αφού έχω γυρίσει όλη την αγορά για φόρεμα και κανένα να μην μου κάθεται καλά-και να σκιστεί το φερμουάρ του φορέματος στην προσπάθεια να μου το ανεβάσει η κοπέλα,κοιτώντας με συγκαταβατικά....
-Για να μπορώ να φορέσω όλα τα ρούχα και τα εσώρουχα που έχω ονειρευτεί μπροστά στο αγόρι μου χωρίς να κρύβομαι...
-Για να την πω στους ξαδέρφους μου,που με συγκρίνουν με κάθε κοπέλα με σώμα μοντέλου και να περιεργάζονται τι τρώω σε κάθε γεύμα,φροντίζοντας να μου υπενθυμίσουν ότι ''πάχυνα πολύ'' ή ότι ''δεν είμαι και πούπουλο'' για να καθίσω στο κρεβάτι χωρίς αυτό να πέσει..
-Για να γυρίσει το μάτι σε αυτούς που με θυμούνταν αδύνατη ,και μόλις πάχυνα να λένε:''πάει ,χάλασε και αυτή..'' και να μου πιάνουν την κοιλιά για να με πειράξουν και καλά ή χωρίς να με ξέρουν στο παρελθόν να λένε'' ε,ήσουν νταρντάνα από μικρή και μπλα μπλα μπλα...,''
-Για να πηγαίνω γυμναστήριο ,χωρίς να αναβάλλω τη εγγραφή επειδή δεν θέλω να με βλέπουν οι άλλοι με φαρδιά ρούχα και τα τωρινά κιλά ή μήπως πετύχω κάποιον γνωστό..
-Θέλω να την πω σε γνωστούς που ''δεν με θεωρούσαν και κάτι ιδιαίτερο'' όταν ήμουν μικρή και να με δούν και να τους γυρίσει το μάτι..
-Για να κάνω επιτέλους μπάνιο το καλοκαίρι στη θάλασσα χωρίς να με νοιάζει το τι θα πουν οι άλλοι.
-Για να βρω τον παλιό μου εαυτό και την χαμένη μου αυτοπεποίθηση!
-Για να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου και να είμαι πιο ανάλαφρη
-Για να αποδείξω ότι είμαι ικανή να κάνω τα ΠΑΝΤΑ!!!
Υ.Γ:Τελικά πολλοί έχουμε στην μπούκα κάποιους και θέλουμε να τους αφήσουμε άφωνους!χιχιχι
Αααα,επίσης και να μην ξαναπεί η τροφαντή συμφοιτήτριά μου(10 κιλά παραπάνω από εμένα τουλάχιστον και με λιγότερο ύψος) βλέποντας μια φωτό μας,η οποία δεν μου άρεσε''Α,έτσι φαινόμαστε εμείς οι παχουλές'' συμπεριλαμβάνοντας και εμένα...Κόντεψα να πάθω σοκ!Πρώτη φορά στη ζωή μου με έλεγε κάποιος παχουλή...:( Έτσι,ρεεεε για το γαμώτοοο,θα τα χάσω και τον Οκτώβρη που θα με δεί πάλιιι,να δω τι θα μου πει!!! :P
για να μη με ξαναρωτήσει κανένας μ@λ@κ@ς αν είμαι έγκυος
(υπερθυμηση κυριως στον εαυτο μου, παρα χασιμο κιλων)
- Γιατι οταν τρεχω και πεφτω πανω στον αντρα μου, δεν θελω να τον ριχνω κατω
- για να μπορω να σταυρωνω τα ποδια μου σαν γυναικα και οχι σαν παππου στο καφενειο
- Για να φοραω φορεματα κοντα και να μη εχω αγχος οτι ανεβηκε το πισω μερος και φαινεται το βρακι μου, και ας μην το'χω κλεμμενο
- Για να μπορω να παρω τα ποδια μου
- Για να μη χρειαζεται να ψωνιζω σε ¨ειδικα" μαγαζια
- Για να με συμπεριλαβουν περισσοτερο οι φιλοι μου σε δραστηριοτητες και εκδρομες χωρις να αισθανονται οτι θα τους καθυστερω γιατι θα κουραζομαι ευκολα
- Για να εχω περισσοτερη ενεργια
- Για να μη πιανω εναμιση καθισμα στο λεωφορειο
- Για να μη χρειαζομαι βοηθεια να βαλω καλτσες και να δεσω τα παππουτσια μου
- Για να γυρναει το τιμονι στο αμαξι χωρις να βρισκει τη κοιλια μου
- Για να μη τρεμουλιαζει το προγουλι μου οταν μιλαω
- Για να μη μουδιαζουν τα ποδια μου οταν καθομαι και βλεπω ταινια γιατι μπλοκαρω νευρα/αρτηριες
- Για να μη ποναει η μεση μου
- αν θυμηθω κι αλλα που γινοντουσταν οταν ημουν παχια, θα προσθεσω.
α, και για να μη με περνάνε για έγκυο (πολύ ντροπιαστικό)
you go girl!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
(υπερθυμηση κυριως στον εαυτο μου, παρα χασιμο κιλων)
- Γιατι οταν τρεχω και πεφτω πανω στον αντρα μου, δεν θελω να τον ριχνω κατω
- για να μπορω να σταυρωνω τα ποδια μου σαν γυναικα και οχι σαν παππου στο καφενειο
- Για να φοραω φορεματα κοντα και να μη εχω αγχος οτι ανεβηκε το πισω μερος και φαινεται το βρακι μου, και ας μην το'χω κλεμμενο
- Για να μπορω να παρω τα ποδια μου
- Για να μη χρειαζεται να ψωνιζω σε ¨ειδικα" μαγαζια
- Για να με συμπεριλαβουν περισσοτερο οι φιλοι μου σε δραστηριοτητες και εκδρομες χωρις να αισθανονται οτι θα τους καθυστερω γιατι θα κουραζομαι ευκολα
- Για να εχω περισσοτερη ενεργια
- Για να μη πιανω εναμιση καθισμα στο λεωφορειο
- Για να μη χρειαζομαι βοηθεια να βαλω καλτσες και να δεσω τα παππουτσια μου
- Για να γυρναει το τιμονι στο αμαξι χωρις να βρισκει τη κοιλια μου
- Για να μη τρεμουλιαζει το προγουλι μου οταν μιλαω
- Για να μη μουδιαζουν τα ποδια μου οταν καθομαι και βλεπω ταινια γιατι μπλοκαρω νευρα/αρτηριες
- Για να μη ποναει η μεση μου
- αν θυμηθω κι αλλα που γινοντουσταν οταν ημουν παχια, θα προσθεσω.
επισης να προσθεσω οτι στην ορκομωσια μου ημουν η μονη με κουστουμι κ ζιβαγκο!!!! ολες φορουσαν κοντα φορεματα και ψηλοτακουνα!! η μονη που φορουσε μακρυ φορεμα ηταν μια συμφοιτητρια μου που μολις ειχε γεννησει κ ειχε -λιγη- κοιλιτσα...
ενιωθα τοσο ασχημα που αναρωτιομουν "στο Πανεπιστημιο Αθηνων ήρθα να σπουδασω ή στο next top model???"...
δεν θα ηθελα να ξαναζησω ποτε τετοια εμπειρια