Τί διατροφή ακολουθείς?Quote:
Originally posted by pennou
ρε γαμωτο παλι σημερα +400....
δε θα χασω ποτε...ειναι αραγε κατακρατηση που περιμενω περιοδο στις 22?
η απλα κατι δεν κανω σωστα?
Printable View
Τί διατροφή ακολουθείς?Quote:
Originally posted by pennou
ρε γαμωτο παλι σημερα +400....
δε θα χασω ποτε...ειναι αραγε κατακρατηση που περιμενω περιοδο στις 22?
η απλα κατι δεν κανω σωστα?
Pennou
Εμένα η διαιτολόγος μου έλεγε ότι η μόνη αξιόπιστη μέθοδος για να βλέπεις αν έχασες λίπος είναι τα ρούχα. Και πραγματικά όταν άρχισα να το κάνω ήταν σα να καθάρισε το μυαλό μου. Γιατί η ζυγαριά μπορεί να δείχνει ότι έχασες νερό ή ακόμα χειρότερα μυς που ζυγίζουν περισσότερο αλλά είναι ότι χειρότερο για την εικόνα του σώματος.
Πάρε λοιπόν ένα παντελόνι από την αδύνατη περίοδο και ένα από τη μεσαία σου και προσπάθησε σιγά σιγά να μπεις σε αυτά.
Εγώ είχα ένα των 70+ κιλών και ένα των 50+ κιλών. Και μη στεναχωριέσαι, θα τα καταφέρεις.
αχ ευχαριστω δαναη μου...ξερεις τι ομως δεν κραταω θερμιδες και νομιζω απο ενα γρηγορο check που κανα οτι εγω φταιω γιατι πρεπει να παιρνω οσες χρειαζεται για να παραμεινω αντι να χασω...οποτε απο σημερα θερμιδομετρητη και θα δουμε....
pennou νομιζω εχει πιο πολυ να κανει με το οτι περιμενεις περιοδο.Εκεινες οι μερες ειναι οτι να ναι παντα.Αυτο που σου λεει η Δαναη ειναι σωστο, αν ομως θες οπωσδηποτε να ζυγιστεις καντο μολις δεν εισαι πλεον αδιαθετη.
Quote:
Originally posted by Constance
pennou νομιζω εχει πιο πολυ να κανει με το οτι περιμενεις περιοδο.Εκεινες οι μερες ειναι οτι να ναι παντα.Αυτο που σου λεει η Δαναη ειναι σωστο, αν ομως θες οπωσδηποτε να ζυγιστεις καντο μολις δεν εισαι πλεον αδιαθετη.
αχ αχ αχ Constance μου....αφου ξερεις οτι και παλι θα ζυγιστω αυριο...μακαρι να ναι αυτο...δεν θα τα παρατησω απλα θα δω μερικες μερες πως θα παει αν μετραω θερμιδες
ποια η γνωμη σας η κακη ψυχολογια και τα νευρα παιζουν ρολο στο να μην χανουμε κιλα και ας ειμαστε συνεπεις?
Βλεπω τις τελευταιες ημερες που δεν ειμαι πολυ καλα, οτι δεν χανω οσο πριν 4 ημερες
Μωρε ναι κι εγω αυτο κανω, αλλα πρεπει αν τυχον η ζυγαρια δε δειχνει απωλεια να εισαι σε θεση να πεις οκ δεν εγινε τιποτα συνεχιζω.Πραγμα που στο παρελθον δε το πετυχαινα παντα.Τωρα οσο αφορα τις θερμιδες ουτε εγω μετραω ακριβως, παντα στο περιπου κοιταω να μην ξεφυγω και ακολουθω πιο πολυ τις συμβουλες διαιτολογου.Γιατι και αυτη η κατασταση με ζυγισματα προσθεσεις κλπ με κουραζει.
κοριτσια τελικα δεν εφτασα τον στοχο μου!ειμαι 65,300..αλλα ενταξει δε πτοουμαι για 300γρ. εκλεισα 29 μερες (εξαιρω 3 μερες του Πασχα που εφαγα κανονικα) και νομιζω τα πηγα καλα!ηταν να ζυγιστω αυριο αλλα επειδη θα λειπω μαλλον ειπα να το κανω απο σημερα!!
αυτα!επομενος στοχος 60,000 στις 16 Μαϊου.
Καλησπερα και απο μενα, θα ηθελα κι εγω να μπω στο προγραμμα να καταγραφω το βαρος μου!!! Και ετσι εμμεσα να ελεγχω τον εαυτο μου... οσο αυτο ειναι εφικτο... (η αυτογνωσια ειναι αρετη!)
Quote:
Originally posted by brazil
Καλησπερα και απο μενα, θα ηθελα κι εγω να μπω στο προγραμμα να καταγραφω το βαρος μου!!! Και ετσι εμμεσα να ελεγχω τον εαυτο μου... οσο αυτο ειναι εφικτο... (η αυτογνωσια ειναι αρετη!)
πιστεψε με και μονο που θα σκεφτεσαι οτι θα πρεπει να γραψεις το βαρος σου καθε μερα εδω...θα συγκρατεισαι
55,3 σήμερα! Αντε να δω και το 54 κάποια στιγμή μετά πό πολλά χρόνια....
[quote]Originally posted by giota28
Δευτερα 12/04/10 = 65,6
Τριτη 13/04/10 = 65,3
Τεταρτη 14/04/10 = 65,1
Πεμπτη 15/04/10 = 65,1
Παρασκευη 16/04/10 = 64,9
Σαββατο 17/04/10 = 64,4
Κυριακη 18/04/10 = 64,2
ελπιζω σχετικα συντομα να δω το 64 , καλη συνεχεια να εχετε ολες σας....[/quote
semie απ'οτι βλεπω εχουμε τον ιδιο στοχο (60) την ιδια ημερομηνια !!(τα 56 για μενα μπορουν να περιμενουν) και ειμαστε σχεδον στα ιδια κιλα!! Θα τα καταφερουμε, αρκει να επιμεινουμε!
ναι αλλά έχετε 11εκ. διαφορά ύψους...Quote:
Originally posted by giota28
Δευτερα 12/04/10 = 65,6
Τριτη 13/04/10 = 65,3
Τεταρτη 14/04/10 = 65,1
Πεμπτη 15/04/10 = 65,1
Παρασκευη 16/04/10 = 64,9
Σαββατο 17/04/10 = 64,4
Κυριακη 18/04/10 = 64,2
ελπιζω σχετικα συντομα να δω το 64 , καλη συνεχεια να εχετε ολες σας....[/quote
semie απ'οτι βλεπω εχουμε τον ιδιο στοχο (60) την ιδια ημερομηνια !!(τα 56 για μενα μπορουν να περιμενουν) και ειμαστε σχεδον στα ιδια κιλα!! Θα τα καταφερουμε, αρκει να επιμεινουμε!
εσύ όταν φτάσεις τον τελικό σου στόχο
θα θεωρείσαι ελλιποβαρής
-200 γρ 65.2 Τεσπα
Γεια σας κοριτσάρες! Μετά από αρκετές μέρες και πολλές φουρτούνες πάλι εδώ με το αρχικό μου βάρος καθ' ότι δεν είχα μυαλό για διατροφή, έτρωγα ό,τι να 'ναι όποτε να ΄ναι... και ξαναπήρα όσα είχα χάσει...
Έβαλε ζέστη από χθες και νιώθω τόσο χοντρή και ατσούμπαλη... (με τη θερμοκρασία το καταλαβαίνω εγώ...)
ʼντε, ξανά καλή αρχή και καλή συνέχεια σε όλες σας που βλέπω επιμείνατε και έχετε θεαματικά αποτελέσματα (βλέπε πιο πάνω!)