σκέφτομαι ότι θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι..
να γίνω αναίσθητη
ένα ντουβάρι και μισό
Printable View
σκέφτομαι ότι θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι..
να γίνω αναίσθητη
ένα ντουβάρι και μισό
σκεφτομαι:
τελικα ο ανθρωπος πρεπει αν χει προβληματα γιατι οταν δεν εχει τα δημιουργει μονος του κ δεν ξερει κ πως να τα λυσει.
αλλιως δεν εξηγειται γιατι οταν τα χουμε ολα-ειτε εξ αρχης, ειτε τα αποκταμε με αγωνα- μετα δεν ξερουμε τι μας φταει κ ολο κατι μας λειπει.
τουλαχιστον οταν εχεις χειροπιαστο προβλημα ξερεις που να αποδωσεις τη δυσφορια-δυσθυμια σου.
επισης σκεφτομαι:
ποσο μαλακας εχω υπαρξει (κ εξακολουθω να ειμαι) που καθομαι κ σκαω για ολους κ οι αλλοι οσο θελουν καποιον να τους κανει τον ψυχιατρο με θυμουνται , οσο ειναι καλα στα τετοια τους!
επισης σκεφτομαι:
να τα αρπαξω τα κοριτσακια μας εδω απ το μαλλι κ να τα τρανταξω μπας κ καταλαβουν οτι η ζωη ειναι δωρο κ αν σ αυτη τη φαση δεν ξερουν τι να την κανουν,απλα να τη ζησουν ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ κ ας πανε να ξελαμπικαρουν οι αλλοι!!!
αλλωστε δε μπορουμε να αρεσουμε σε ολους...για τους αλλους δε θα μπορεσουμε-σορι!
κ να ξερετε οτι
ΑΝ ΔΕ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΒΓΑ,ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ πουλακια μου κ ριξτε κ κανα καντηλι, δεν θα παθετε τπτ ουτε εσεις ουτε αυτοι που θα τα ακουσουν!!!
κ πολυ θα θελα να μου τα χει πει αυτα καποιος στα 20!
φιλια ;)
πρεπει να σταματησω να τον σκεφτομαι ...
σ'αγαπαω μα δεν εχω μιλια να στο πω..
:thumbup:Μου αρεσεις σε αυτη τη διαθεση!!!Quote:
Originally posted by smart
σκεφτομαι:
τελικα ο ανθρωπος πρεπει αν χει προβληματα γιατι οταν δεν εχει τα δημιουργει μονος του κ δεν ξερει κ πως να τα λυσει.
αλλιως δεν εξηγειται γιατι οταν τα χουμε ολα-ειτε εξ αρχης, ειτε τα αποκταμε με αγωνα- μετα δεν ξερουμε τι μας φταει κ ολο κατι μας λειπει.
τουλαχιστον οταν εχεις χειροπιαστο προβλημα ξερεις που να αποδωσεις τη δυσφορια-δυσθυμια σου.
επισης σκεφτομαι:
ποσο μαλακας εχω υπαρξει (κ εξακολουθω να ειμαι) που καθομαι κ σκαω για ολους κ οι αλλοι οσο θελουν καποιον να τους κανει τον ψυχιατρο με θυμουνται , οσο ειναι καλα στα τετοια τους!
επισης σκεφτομαι:
να τα αρπαξω τα κοριτσακια μας εδω απ το μαλλι κ να τα τρανταξω μπας κ καταλαβουν οτι η ζωη ειναι δωρο κ αν σ αυτη τη φαση δεν ξερουν τι να την κανουν,απλα να τη ζησουν ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ κ ας πανε να ξελαμπικαρουν οι αλλοι!!!
αλλωστε δε μπορουμε να αρεσουμε σε ολους...για τους αλλους δε θα μπορεσουμε-σορι!
κ να ξερετε οτι
ΑΝ ΔΕ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΒΓΑ,ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ πουλακια μου κ ριξτε κ κανα καντηλι, δεν θα παθετε τπτ ουτε εσεις ουτε αυτοι που θα τα ακουσουν!!!
φιλια ;)
Σκεφτομαι οτι η Πηνελοπη μου αρπαξε τον Javier μεσα απο τα χερια χαχαχαχα
αστερι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tumble::smilegrin::tumbl e::smilegrin::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup:Quote:
Originally posted by Ciciliana
σκεφτομαι οτι εφαγα πολυ.. περιπου 2.500 θεριδες.
δε στεναχωριεμαι ομως.. δεν εφαγα με μανια εφαγα με κανονικη διαθεση..
και σκεφτομαι οτι θελω να ξεκινησω να τρωω λιγο κ συχνα.. αυτα τα 5 γευματα τη μερα (που λενε)
γιατι ετσι δε θα πειναω..
ενω το τελευταιο καιρο ετρωγα στισ χειροτερες ωρες..
μετα τις 9 το βραδυ...συνηθως.
αυριο ειναι μια ωραια καινουρια μερα.. (το λεω για να το καταλαβω :))
θενκσ:smirk:Quote:
Originally posted by lessing
:thumbup:Μου αρεσεις σε αυτη τη διαθεση!!!Quote:
Originally posted by smart
σκεφτομαι:
επισης σκεφτομαι:
επισης σκεφτομαι:
κ να ξερετε οτι
φιλια ;)
:thumbup:Quote:
Originally posted by Ciciliana
click, thanks......:blush: προσπαθώ..γενικά!!
καταλαβα οτι η διαθεση δεν θα ερθει ποτε.. πρεπει να πιεστω για να έρθει:)
κανει κρυο! καιρος για δυο
κ εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν...έπιασε κρύο!Με τη διαφορά οτι το συνέχισα, καιρός..για κονιάκ!:starhit::starhit:(πιο εφικτό!)Quote:
Originally posted by click
κανει κρυο! καιρος για δυο
σκεφτομαι ολα τα απιστευτα γλυκα που υπαρχουν στην κουζινα της δουλειας λογο ημερας απο τα max perry!!!!!!!!!!!!!!!!
θελω να παω να φτιαξω καφε και φοβαμαι!!!!!!!!
καλά..εσύ άντε τα έχεις μπροστά στα μάτια σου κ τάφεραν άλλοι!Εγώ που έφαγα μεσημεριανό κ μετά πήγα κ πήρα κρουασάν σοκολάτα απο τν φούρνο απο μόνη μου??!Το βράδυ θάχω κ εγω κεράσματα σε σπίτι αλλά λέω να φάω κανονικά σήμερα, μπας κ γλυτώσω το εβδομαδιαίο βουλιμικό!Quote:
Originally posted by alexandrita
σκεφτομαι ολα τα απιστευτα γλυκα που υπαρχουν στην κουζινα της δουλειας λογο ημερας απο τα max perry!!!!!!!!!!!!!!!!
θελω να παω να φτιαξω καφε και φοβαμαι!!!!!!!!
και να ήταν κ απο τα max perry ...να πω χαλάλι!
max perry Κόλαση έφαγα το σκ μια μεγάλη ποικιλία !!
Τι ειναι τα μαξ περρυ ας με κατατοπισει καποιος γιατι νομιζα οτι ειναι φιρμα ρουχων χα χαQuote:
Originally posted by sasa14
max perry Κόλαση έφαγα το σκ μια μεγάλη ποικιλία !!