Δεν είναι ριχτό, το μέσα είναι πολύ στενό, το ύφασμα από μάνω έρχετε ριχτό, αυτό μάρεσε πολύ.
Θεματάκι με τα μπράτσα λες? μπά!!! Ηδη τα μπράτσα μου είναι χάλια αλλά δεν δίνω καμία σημασία!!!!
Printable View
Δεν είναι ριχτό, το μέσα είναι πολύ στενό, το ύφασμα από μάνω έρχετε ριχτό, αυτό μάρεσε πολύ.
Θεματάκι με τα μπράτσα λες? μπά!!! Ηδη τα μπράτσα μου είναι χάλια αλλά δεν δίνω καμία σημασία!!!!
Ολα τα καλοκαίρια έτσι κυκλοφοράω. Αυτή είναι του Γεννάρη που θα πηγαίναμε έξω με το γραφείο.
να τα να τα!!! θα γινει κορμαρα το πωλινακι μας κ θα αρχισει τα ντυσιματαααααααααα τα σουπερ σεξυ!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Να το το φορεματακι μου!!!!
μπρατσοκολλημα κ εγω {----- τυχερες οσες δεν το εχουν ουφ
πολιναααα εχω το μικρο αγκαλια κ μου λεει μαμα ωραιο φορεμα! ειδε το μαυρο! μετα βλεπει εσενα κ μου λεει πια ειναι αυτη ? η πριγκιπισα???? χαχαχα του λεω για πες πποια ειναι? κ μου λεει η πριγκιπησα η πολινα! η φιλη της μαμας! φαντασου 3 χρονων παιδι κ σε βλεπει πριγκιπησα φαντασου αν χασεις κ τα κιλα τι καρδιες θα καις! χιχιιιι
μπρατσοκολλημα κι εγω στο κλαμπ!
Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΠΡΑΤΣΟΚΟΛΛΗΜΑ.......ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ:sniff:Quote:
Originally posted by click
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::starhit::star hit::starhit:Quote:
Ολα τα καλοκαίρια έτσι κυκλοφοράω. Αυτή είναι του Γεννάρη που θα πηγαίναμε έξω με το γραφείο.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ.... ΚΟΥΚΛΑΡΑ.....ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕΙΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑΚΙΑ.....:smilegrin::wink2::thumbup::sho cked2:
βαλτε κ μενα μεσα! ουτε καν διαφανιες δε βαζω στα μπρατσα
Θύμισέ μου να του αγοράσω το μισό jumbo οταν κατεύω Κρήτη!!!!!! Είδες ο μικρός, με το αθώω βλέμμα που με βλέπει πριγκίπησσα!!!!!! Φιλάκια πολλά Γιάννη μου, σαγαπαωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! !!!!!!!!Quote:
Originally posted by νινα
πολιναααα εχω το μικρο αγκαλια κ μου λεει μαμα ωραιο φορεμα! ειδε το μαυρο! μετα βλεπει εσενα κ μου λεει πια ειναι αυτη ? η πριγκιπισα???? χαχαχα του λεω για πες πποια ειναι? κ μου λεει η πριγκιπησα η πολινα! η φιλη της μαμας! φαντασου 3 χρονων παιδι κ σε βλεπει πριγκιπησα φαντασου αν χασεις κ τα κιλα τι καρδιες θα καις! χιχιιιι
Σιγά μην έχω κόλλημα με τα μπράτσα μου!!!! Εδώ κοτσάμ στίθος είχα και το έδειχνα όσο μπορούσα, κοτσάν κώλους έχω και δεν με νοιάζει. Σιγά μην ασχολιθώ με τα μπράτσα.Quote:
Originally posted by Maria Hope
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: :thumbup::thumbup::thumbup::wink2::yes:;):wink2::y es:;)Quote:
Σιγά μην έχω κόλλημα με τα μπράτσα μου!!!! Εδώ κοτσάμ στίθος είχα και το έδειχνα όσο μπορούσα, κοτσάν κώλους έχω και δεν με νοιάζει. Σιγά μην ασχολιθώ με τα μπράτσα.Quote:
πολινα μου να στο γραψω κ εδω σε αγαπαμεεε ποοοοοοοοοοοολυυυυυυυυυυυ υυυυυυ κ εγω κ ο μικρος κ το μισο τζαμπο δε χρειαζεται. το χαμογελο κ η αγαπη σου ειναι αυτο που εισπρατουμε κ χαιρομαστε πολυ!!!! δε χρειαζεται τιποτα αλλο.εισαι μες τη καρδια μας η καλυτερη πριγκηπισσα
ΠΩΛΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΕΜΠΤΗ 24/03!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:boun cy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::kiss::kiss::D: kiss::bouncy:
Αχ νίνα μου με συγκίνησες......... Κιεγώ σας αγαπάω πολύ πολύ πολύ και χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα...Quote:
Originally posted by νινα
πολινα μου να στο γραψω κ εδω σε αγαπαμεεε ποοοοοοοοοοοολυυυυυυυυυυυ υυυυυυ κ εγω κ ο μικρος κ το μισο τζαμπο δε χρειαζεται. το χαμογελο κ η αγαπη σου ειναι αυτο που εισπρατουμε κ χαιρομαστε πολυ!!!! δε χρειαζεται τιποτα αλλο.εισαι μες τη καρδια μας η καλυτερη πριγκηπισσα
ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειδες βρε που στεναχωριόσουνα? Και την επέμβαση θα κάνεις, και στην βάφτιση θα πας και στις υποχρεώσεις σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!Quote:
ΠΩΛΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΕΜΠΤΗ 24/03!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:boun cy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::kiss::kiss::D: kiss::bouncy: