!!!!!!!!!!!!!!:o:o -5 κιλά???? μπραβο!!!!!!!!!!!!
Printable View
!!!!!!!!!!!!!!:o:o -5 κιλά???? μπραβο!!!!!!!!!!!!
που να δεις ο καθρεφτης ρια μου, που να δεις ο καθρεφτης!!! τις εφαγα τις χαζομαρες μου ομως σημερα,
5 διαφορα μπισκοτα και μετα βλεφαριαζα τη μερεντα παλι. Θα την πεταξω αυτη, δε τη γλιτωνει ρε γμτ μου.
Χθες το βραδυ ολο τη σκεφτομουν. τι κανεις ριακι? το παιδι καλα?
χαιρομαι για σενα!!!! πολύ!!!
ειμαστε ολοι αρρωστοι ασε...
ωχ...κι εμας τα ανηψια και των δυο...κ ο πεθερος...
περαστικα κουκλιτσα...
να σαι καλα!!
περαστικα σε ολους!
γεια σας κοριτσαρες, πως πατε?
σημερα πρωτη μερα αεροβιας, πρωτη μερα χωρις τσιγαρο (ξανα) και πρωτη φορα που σκεφτομαι οτι και εγγυος να ειμαι δε τρεχει τιποτε, αρκει να μη καπνιζω κ να μη τρωω βλακειες, και να περπατω!
οποτε θα εφαρμοσω στο εξης αυτα κ θα πορευομαι διχως αγχος, τα κιλα θα φυγουν ελπιζω μεχρι το χειμωνα σλοουλυ σλοουλυ,
ΕΙμαι 90.5 και λογικα προ περιοδου αν κ ο δικος μου μου λεει οτι εχω συμπτωματα εγγυμοσυνης και οχι περιοδου.
Και για να μη καρδιοχτυπω στο εξης κοβω το παλιοτσιγαρο να τελειωνω...
φιλια κοριτσια ελπιζω ναστε ολες καλα, ελπιζω οταν ξαναμπω να σας πετυχω μεσα! :love::love::love:
ελα βρε κοριτσι καλα εισαι? φιλακια!
μολις σε διαβασα στο αλλο...ριξε μια ματια εκει! εδω οι μελλουσες μανουλες κ οι ηδη μανουλες μαλλον τρεχουν...
εμεις γιατι καθομαστε οεο? τρεχουμε τωρα τρεχουμε χεχε
ελα ντε? εγω λεω να κατσουμε τωρα που μπορουμε γιατι με κανα μπεμπε αργοτερα θα ριχνουμε και μεις το τρεξιμο της αρκουδας! :P :P
ποιο 1? 2, εγω εχω και ανδρα μωρακι :P xaxaxaxa παω γιατι σχολαει να του φτιαξω φαγακι του μωρου μου<!
xaxaxaxa ετσι ετσι και αυτοι μωρα ειναι! εγω σημερα θα τον βγαλω παραλια ψαρακι!
πηγαινε να τον κακομαθεις χιχιχιχ , φιλακιαααα
ηδη γιορταζει :D στην επεετειο μας με κοβω 1 μηνος με -8 κιλα (χωρις να το ξερει το πρωτο!)
εκλεισα διαιτολογο ναρχισω μωροδιατροφη,
κ θα φερουμε κ τον διαδρομο σπιτι να περπατω, αντι για το ελλειπτικο...
εχουμε ενα θεμα πως θα περασει απ'την πορτα! :fake sniffle:
κ η πεθερα αποψε μου ειπε σας ευχομαι στην επετειο με μωρο, καηκαμε χαχχαχαχα
α ρε πως αλλαζει η ζωη, μια κρυο μια ζεστη, θα παθουμε τιποτε με τοσες συγκινησεις...πεθανε και εννας φιλος χθες, ωραια!:no: με 4 παιδια. ατιμμη ζωη...αλλα μπρος στο θαυμα της ζωης ξεχνιονται ολοι οι πονοι νομιζω...κ οι μικροτεροι θαναι της γεννας!
καλε εισαι εγκυος η καταλαβα λαθος??????????????????????????????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa και εγώ συτό κατάλαβα!βαδ πες μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςQuote:
Originally posted by mitsokolo
καλε εισαι εγκυος η καταλαβα λαθος??????????????????????????????