καλησπερα!!!
καλη χρονια να εχουμε παιδια!
Printable View
καλησπερα!!!
καλη χρονια να εχουμε παιδια!
Καλη χρονια γιουβαρλακια μου! ειμαι νεο μελος , μιας που μπηκε το '10 το καλο, ειμαι στο τσακ και εγω για γαστρικη πτυχωση , ειμαι 27 ετων 1,67 135 κιλαρες (οι πιο πολλες στον ποπο) χαχα.. ομολογω πως μου εδωσε θαρρος το φορουμ και εσεις παιδια, το χειρουργειο δεν το φοβαμαι , με τον πονο τα εχω καλα... χμμ.. τι μενει? ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ? φιλια σε ολους! :D
Καλοσώρισες μιτσοκολο με το περίεργο ονοματάκι σου!
Τι είσαι Μήτσος ή Μητσίνα?
Συζήτησες με κάποιον γιατρό? Το έψαξες το θέμα αρκετά? Εγώ έκανα γαστρικό δακτύλιο, μου πήρε έναν χρόνο να το αποφασίσω και επισκέφτηκα δύο γιατρούς. Δεν μπαίνουμε αβασάνιστα στο χειρουργείο, απλώς γιατί είμαστε ανθεκτικοί στον πόνο. Πρέπει να το θέλουμε πολύ πολύ. Καλή σου επιτυχία, ότι και αν αποφασίσεις, ο στόχος είναι κοινός, να φύγουν οι κιλάρες μας!
γεια σου καλη μου Ανα!καλως σας βρηκα! γυναικα ειμαι 27 ετων ταλαιπωρουμαι με διαιτες απ τα 14 μου, παντα υπηρξα παχουλη τωρα πηρα τον κατηφορο λογο καταθλιψης και διαταραχες πανικου, εννοειτε πως το εχω ψαξει (ολες τις μεθοδους) και κατεληξα οτι θελω και μου ταιριαζει η γαστρικη πτυχωση.. επισης θελω να κατσω σταβροποδι! να κατσω σε καρεκλα καφετεριας, χωρις να σηκωνομαι μαζι με την καρεκλα!(χεχε)θελω να παω για μπανιο (μενω σε νησι) συγχωρηστε το χιουμορακι μου , αλλα χωρις αυτο δεν μπορω! ελπιζω να μην παρεξηγηθω! Ανα πιστεψε με το θελω απιστευτα, δεν υπηρξα ΠΟΤΕ αδυνατη ! :P :D
Αν το θέλεις πάρα πολύ και αν το έψαξες και αν είναι η τελευταία σου λύση, κάνε το με όλες μου τις ευχές και με όλη μου την καρδιά σου εύχομαι να είναι η τελική και αποφασιστική σου προσπάθεια.
Κι εγώ έφτασα στο απροχώρητο, 99 κιλά, 1,55 ύψος, πιο ψηλή οριζόντια, παρά κάθετα και το αποφάσισα ως τελευταία μου ελπίδα. Τώρα έχασα 10 κιλά και συνεχίζω ακάθεκτη. Δυστυχώς υπήρξα και κανονική και είναι τρομερό να βλέπεις τα παλιά σου ρούχα και να μην χωράει ούτε η γάμπα σου, να σε ρωτάνε όλοι γιατί βρε παιδάκι μου, λες και δεν ξέρουν πως τα βαθύτερα αίτια είναι ψυχολογικά. Τη θάλασσα τη λατρεύω κι ας ζω στα όρη στ' άγρια βουνά και δεν τη στερήθηκα ποτέ, προτιμούσα βέβαια τις απομονωμένες παραλίες. Μπες και στο daktylios.gr και δες περιπτώσεις χειρουργημένων, πες τα αυτά στο γιατρό σου και νομίζω πως θα σε χειρουργήσει και μάλιστα σύντομα! ʼντε η φετινή χρονιά να είναι το 10 το καλό!!!
να εισαι καλα Ανα μου για τις ευχες σου , ολα θα φτιαξουν!ετσι να τους μπουμε στο ματι βρε παιδι μου! χαχαχ θα γυρισει ο τροχος! θα ηθελα καμια συμβουλη απο παιδια που εχουν κανει γαστρικη πτυχωση και κατα ΠΟΣΟ ειναι ευχαριστημενοι.. αντε! και οποιος μου δοσει την καλητερη πληροφορια θα εχει απο μενα δωρεαν τατουαζ :D
Μιτσοκολο καλως μας ηρθες!
αν εχεις παρει αποφαση για την επεμβαση να την κανεις θα σε βοηθησει πολυ.. σου μιλαω εκ πειρας... χανω τα κιλα χωρις νευρα οπως με τις διαιτες.. που ημουν μονιμος στην πιεση και στην στερηση,,, και πρωτη φορα στη ζωη μου που περασαν οι γιορτες τρωγοντας τα παντα χωρις να νοιωθω οτι στερηθηκα κατι και γυρισα μισο κιλο μειον σπιτι μου στην κυριακη! τρομερο ε? !!
εκανα επεμβαση 23 ιουλιου και εχω χασει 25 κιλα μεχρι τωρα... χωρις γυμανστηριο.. τωρα θα ξεκινησω αν και δεν το μπορω καθολου αλλα πρεπει!
θελω και εγω επιτελους την ανοιξη να φορεσω φουστα ( εχω 10ετια+ να φορεσω) και το καλοκαιρι να τρεχω ανεμελη στην θαλασσα... και απο πισω μου να πεφτουν τα πτωματα το ενα πισω απο το αλλο :Pαχαχαχα
εγω πριν αποφασισω για αυτη την επεμβαση μιλησα με το γιατρο για ολες τις επεμβασεις που υπαρχουν, μου ειπε τα υπερ και τα κατα της καθεμιας και μετα απο συζητηση και καποιο ερωτηματολογιο που συμπληρωσα με βαση τις διατροφικες μου συνηθειες καταληξαμε πως ιδανικη επεμβαση ηταν αυτη της πτυχωσης..
αν θες και εχεις μσν κανε αντ να τα πουμε :) [email protected]
γεια σας κουκλαρες
Ζωη βλεπω οτι εισαι τρελαααα καλα ε?
μιτσουκο
καλως μας ηρθες
αν θες την γνωμη μου οσον αναφορα το τι εγχειρηση να κανεις
καλητερα να μιλησεις με το γιατρο
η πτυχωση ειναι πολυ καλη
εγω εχω χασει 30 κιλα
ειμαι 57,7 τωρα εντελως κανονικη
τα εχασα ευκολα και γρηγορα
δεν πονεσα καθολου απλα προσεχα να μην το ζωρισω το στομαχι
βεβαια αν θες να μην πεινας πρεπει να κανεις μανικι
μ αυτο σου κοβεται κι η πεινα και ειναι πιο μονιμο
καλημερα κοριτσαρες! τετοια να βλεπω!! να φευγουνε τα κιλα νερο! εχω βαλει στο ματι τον Κ.Σκρεκα μετα απο 3 χρονια ερευνας χεχε , τζενακι πολυ χαιρομαι για σενα!! εγω παλι ειμαι του τσιμπολογιματος και του γλυκου, ομως το εχω παρει αποφαση δε παει αλλο ρε παιδι μου! με εχει φαει ο αντρακλας μου να κανουμε μπεμπε αλλα με 135 κιλα πως? ζωητσα θα σε κανω αντ στο μσν να μου πεις την εμπειρια σου! ευχαριστω που απαντησατε! επιτελους ατομα που με καταλαβαινουν! α και κατι αλλο ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΑΒΡΟΠΟΔΙ ΤΕΛΟΣ! χαχα φιλιααα :D
Quote:
Originally posted by enjoy80
Καλησπέρα και καλή χρονιά και απο μένα. Είμαι νέο μέλος και σκέφτομαι σοβαρά να κάνω την επέμβαση ολικής πτύχωσης στομάχου. Προσπάθησα να ενημερωθώ και ξένες σελίδες και απο ελληνικές και δεν υπάρχουν δυστυχώς αρκετές πληροφορίες επειδή είναι πολύ καινούρια μέθοδος. Μόνο στο φόρουμ σας βρήκα τις απαντήσεις που ζητούσα, παρόλα αυτά είμαι ακόμα λίγο διστακτική. Διάβασα κάπου ότι το στομάχι όπως διπλώνεται δεν αιματώνεται καλά, και ότι μετα απο την επέμβαση αυτά επειδή είναι πολύ λίγη η χωρητικότητα του στομάχου δεν παίρνει όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός και δημιουργούνται άλλα προβλήματα, ατροφία των μυών κτλ κτλ. ΘΕΛΩ να ρωτήσω λοιπόν τα άτομα που κάναν αυτή την επέμβαση πριν απο ένα χρόνο ή και περισσότερο, μήπως συνάντησαν προβλήματα στην υγεία τους εξαιτίας αυτής της επέμβασης?
kamia apantisi sti diki mou erotisi?
enjoy80 καλη χρονια να εχεις! Η μεθοδος αυτη ειναι 2 χρονων , μην εισαι διστακτικη να εχεις πυγμη! και κατα τη γνωμη μου αντι να ψαχνεσαι στο νετ, κλεισε ενα ραντεβου μονο για ενημερωση, να σου λυθουν ολες σου οι αποριες και οπως ειπαμε το 2010 θα ειναι το 10 το καλο! φιλια!
enjoy καλησπερα..
εγωεχω κανει πτυχωση πριν 5 μηνες σχεδον.. οπτοε δεν μπορω να σου απαντησω στις ερωτησεις σου δυστυχως.. προς το παρον ειμαι πολυ καλα χωρις κανενα προβλημα
αλλα πιστευω και εγω οπως και η μιτσοκολο μας πως μονο ο γιατρος μπορει να σου δωσει τετοιου ειδους απαντησεις!
εγω ειμαι στο χρονο
και ειμαι η πιο παλια εδω μεσα
προβληματα υγειας δεν ειχα
το στομαχι μου δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα
και οσο για το αν παιρνεις τα απαραιτητα θρεπτικα συστατικα ειναι στο χερι σου
το στομαχι θα χωραει λιγα πραγματα αλλα αυτα μπορει να ειναι
πορτοκαλαδες φρουτα κλπ
οπως κανουν οι αδυνατοι
το μονο θεματακι που εχω τελευταια ειναι οτι πρεπει εγω να προσεχω το φαγητο γιατι η ποσοτητα που χωραει εχει μεγαλωσει και δεν φουσκωνω τοσο ευκολα
βεβαια εχω κουτσοκαταφερει να εχω μια σχετικα καλη συμπεριφορα με το φαγητο και προσπαθω να τη διατηρησω
καλημερα κουκλες και κουκλοι! επιτελους εκλεισα ραντεβου με τον Κ. Σκρεκα για τις 13/1 ειμαι πολυ ενθουσιασμενη νιωθω οτι αδυνατιζω απο τωρα χαχαχαχ .. ειμαι αναμεσα σε σλιβ και γαστρικης πτυχωσης θα μιλησουμε και θα σας ενημερωσω! Τζενακι μου εσυ τι εξετασεις εκανες πριν το χειρουργειο?? φιλια απο κερκυρα! χχ