Κάθε φορά που στέλνουν είναι όλο παράπονα ότι τις ξέχασα. Βασικά συνεννοούνται πρώτα μεταξύ τους πιστεύω και μετά στέλνουν στην ομαδική συνομιλία. Και ναι μου κάνουν καψούρα του τύπου "Αφού δεν έχεις κανένα τρομερό νέο,τότε που χάθηκες?Τι κάνεις?"
Printable View
Κάθε φορά που στέλνουν είναι όλο παράπονα ότι τις ξέχασα. Βασικά συνεννοούνται πρώτα μεταξύ τους πιστεύω και μετά στέλνουν στην ομαδική συνομιλία. Και ναι μου κάνουν καψούρα του τύπου "Αφού δεν έχεις κανένα τρομερό νέο,τότε που χάθηκες?Τι κάνεις?"
Εχουν βρει το ευαισθητο σημειο σου και το εκμεταλλευονται για να διασκεδαζουν. Ποταπο εκ μερους τους. Ακομη κι αν δε σε ζηλευουν, εχουν παρει το ελευθερο οτι μπορουν να σου τσακιζουν κι αλλο την ψυχολογια για να γελανε. Μηπως επειδη δεν αμυνεσαι φανερα?
Ο τυπακος τελικα ποτε γυριζει? Τοσες μερες εχει αφησει τη δουλεια και εχει παει στην οικογενεια του?
Έχει γυρίσει και βρεθήκαμε μια φορα. Έκανα παιχνίδι και απλά γελούσε αμήχανα . Τον άγγιζα και δεν τραβιόταν αλλα ούτε έκανε κίνηση. Μόνο στο τέλος που χωριστηκαμε δεν με άφηνε από την αγκαλιά του και με ρώτησε ποτέ θα ξαναβρεθούμε. Δεν ξέρω τι να υποθεσω
Δεν απάντησα ακριβώς μήπως τον ιντριγκαρω
Δηλαδή δεν πιστεύετε ότι του είμαι αδιάφορη?
Φοβάμαι μην γίνω και βαρετή όμως.
Τέλος πάντων,ελπίζω να κατάλαβε. Αλλά αν ήταν έτσι δεν θα έκανε κίνηση?
Στο τελος-τελος του απάντησα αόριστα. Έως τότε δεν έπρεπε να κάνει κίνηση?
Δεν είπα ότι δεν καίγομαι. Του είπα ότι θα μιλάμε. Θα του ζητήσω εγώ να βγούμε. Αλλά έχει κάτι θέματα με την οικογένειά του τώρα.
Πώς να το χειριστώ χωρίς να φανώ ηλίθια?
μπορει να μη του αρεσε το κλιμα
Μη βγαινεται για καφε ή σε μερη με χαμηλη μουσικη,δεν βοηθανε.
Θελει να σε φασωσει και κολλαει,οποτε θα πατε σε κλαμπ την αλλη φορα να πιειτε ποτα,να του κωλοτριφτεις λιγο να ξεκολλησει και ν αρχισει το φασωμα.
Αν δεν παιζει κλαμπ,μετα τον καφε πες του να πατε σε κανα παγκάκι σε καποιο παρκακι να κατσετε μονοι σας ΧΩΡΙΣ κοσμο,να μην περναει κανεις.
ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αυτο ειναι τελειωμενο μη το ξανασκεφτεις
Α μακάρι να έφταιγε το ότι είχε κόσμο.
Πώς το λέτε τόσο σίγουρα ότι με γουστάρει? Εγώ δυσκολεύομαι να το πιστεψω για να μην ενθουσιαστω κιόλας
Φαινεται απο οσα μας λες. Σου ζηταει να βγαινετε συνεχεια οι 2 σας, με τις ωρες, σε παιρνει απο το σπιτι, σε επιστρεφει στο σπιτι, σου στελνει μηνυμα μολις φτασει στο σπιτι, σε αγκαλιαζει συνεχεια, σου μιλαει για σχεσεις, ψαχνει ευκαιριες για να σου στελνει χαζα στο μεσεντζερ, ποσο πια να το δειξει? Πεστου οτι διαβασες κριτικες για καποια ταινια και οτι θελεις να τη δειτε μαζι. Θα βρει τροπο να ειστε οι 2 σας.