Originally Posted by
Kostas_14
Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω πως το εννοείς το θέμα τύχης. Συνήθως βρίσκω κοπέλες για γνωριμία (είτε φιλικά, είτε ερωτικά δεν έχει σημασία), σε απίθανα μέρη, πχ. στο σουπερ μαρκετ, στο πάρκο που βγάζω βόλτα το σκυλάκι μου και γενικά σε ό,τι να ναι μέρη.
Δεν θεωρώ πως υπάρχουν κατάλληλα και μη κατάλληλα μέρη, αλλά περισσότερο το να είσαι ανοιχτός/η σε καινούριες γνωριμίες. Αυτό κάνω εγώ και γνωρίζω κόσμο, είμαι ανοιχτός και προσιτός, δεν φοβάται ο/η άλλος/η να μου μιλήσει και να της μιλήσω. Φτιάχνω δηλαδή ένα οικείο κλίμα, λέγοντας πρώτα για τα κοινά μας.
Πάντα θα ξεκινάς την συζήτηση από κοινά πράγματα και μετά θα καταλήγεις σε άλλα πολυπλοκότερα. Μήπως δεν είσαι τόσο προσιτή, όσο θα ήθελες να ήσουν; Το να είσαι όμορφη κοπέλα (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) και παράλληλα και καλλιεργημένη, σίγουρα είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να σε γνωρίσει κάποιος και αυτό το λέω και από προσωπική εμπειρία. Άρα το θέμα, δεν είναι τόσο το μέρος ή ο άντρας, αλλά μήπως εσύ δίνεις την εντύπωση, πως δεν θέλεις γνωριμίες με τον τρόπο σου;
Δεν ξέρω επικοινωνιακά πως κινείσαι, γι'αυτό και στα λέω όλα αυτά, με μια επιφύλαξη. Όταν είναι να πλησιάσουμε μια κοπέλα, κοιτάμε πρώτα να δούμε αν μας δίνει το "πράσινο" φως, αν δεν το δώσει μένουμε πίσω ή το πάμε στο φιλικό, όποιος έχει την όρεξη.