Τέλεια χαίρομαι πολύ <3
Printable View
πολύ μικρή διαφορα μπορώ να πω..... αναφερόμαστε τώρα σε 5mg διαφορα... τα αντικαταθλιπτικά θέλουν από 15μέρες έως και 1 μηνα για να συγκεντρωθούν μέσα στο αίμα... "γιαυτο" τώρα σε έπιασε αυτό..... πιθανόν να μην σου ταιριάζει το συγκεκριμένο φάρμακο.....
σε αυτή την περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου
άσε ξέρω αλλα εγω συνεχίζω να περνώ γιατί δεν μπορώ αλλιώς... η επιπτώσεις είναι πολλές αλλα οχι σε όλους τα ίδια σε εμένα μαλλον απο το Xanax μουδιαζη η γλώσσα μου και εχω αδυναμία απο το ένα χέρι.... γενικα με έχει φρικαρει αυτό πολυ πολλές φορές πιστεύω οτι ειναι εγγεφαλικο ασε.... και ειμαι 26 και ο νευρολόγος που με ειδε είπε οτι δεν πάθω κατι σε χαμηλή δοσολογία που τα περνώ δηλαδή μέχρι 1mg την ημέρα είναι λέει οκ... αμα ξεφύγεις όμως και το πας σε μεγαλύτερες δόσεις εκει ειναι λεει που ειναι πιο επικίνδυνο να εχεις όλες της μακροχρόνιες επιπτώσεις... πολλα ατομα το περνούν αυτο το χάπι καθε μέρα για παρα πολλα χρονια δυστυχώς.... όμως αναρωτιέμαι τι ειναι πιο επικίνδυνο; να καπνίζεις καπνό η να περνεις 1 Xanax την ημέρα; επίσης εχω και αλλη απορία πως τα αντιψυχωσικα φάρμακα θεωρούνται πιο ασφαλές απο της βενζο σε μακροχρόνια χρήση; απο την στιγμή που προκαλούνε χειρότερες συνέπειες.... πραγματικά α τα φάρμακα προκαλούν κατι μακροχρόνια αυτη ειναι η αλήθεια....
Εγώ έριξα για λίγο έναν υπνάκο όλα καλά :-D