Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by PETRAN
Ναι αλλά από αυτά που λες \"...και είμαι δεκτική και αυτοσαρκάζομαι μπλα μπλα...\" δεν είδα τίποτα. Ίσα ίσα είδα μια μεγάλη μικρότητα Weird, από ένα σχόλιο \"dark\" και επειδή σου κοροιδεψα ένα ποίημα έβγαλες έναν άσχημο εαυτό και ξέθαψες το \"υπομανία\" πάλι. Τι νόημα έχουν αυτά που μου λες?Για να σε εκτιμήσω? Και εγώ σου λεώ \"Weird μην κοιτάς βασικά είμαι βαθύτατα θεοσεβούμενος χριστιανός\" δεν θα είναι ψέμα σε σχέση με αυτά που έχω γράψει? Εγώ δεν είδα τίποτα από αυτά, τα ακριβώς αντίθετα είδα
Πάνο, αυτό που εσύ ορίζεις ως άσχημο εαυτό, δεν ήταν παρά η ενόχλησή μου την οποία καθαρά σου έδειξα.
Και το θεωρώ τίμιο να δείχνει κανείς την ενόχλησή του, όταν υπάρχει.
Απο εκεί και πέρα, εσύ απόψε συμπέρανες αυθαίρετα τις σκοτεινές διαθέσεις και μου φέρθηκες αρκετά απότομα, κι απο εκεί, ξεκίνησε όλο αυτό.
Δεν γίνεται να μου φέρεσαι κάπως και να μην απαντώ οτι ενοχλήθηκα.Μην μπερδεύεις την ανοχή με την καταδεκτικότητα στην κριτική, για την οποία σου μιλώ.
Εσύ συνδέεις εσφαλμένα αυτή την ενόχληση με λάθος αιτίες, χωρίς να ακούς, ή να καταλαβαίνεις όταν σου λέω ΤΙ με ενόχλησε.