χμμμ...Quote:
Originally posted by mariap
Σιγα το νεο αμα ειναι μισογυνης, οι πιο πολλοι ανδρες ετσι ειναι λολ
Printable View
χμμμ...Quote:
Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
KAΠOY ΔIABAΣA OTI O OBORO EINAI ΠAΛIO ΦIΛAPAKI THΣ ΘEOΦANEIAΣ KAI ΠAΛIOTEPA HTAN MIΣOΓYNHΣ.
OΠOTE MIΛAME ΓIA ΣYΓKEKPIMENO ATOMO AΦOY ΞEPOYME ΠΩΣ ΣYMΠEPIΦEPOTAN ΠAΛAIOTEPA
εσυ τωρα τι επαθες και αγχωθηκες?
:cool:
:(((((((Quote:
Oμπερο λολ καλα δεν εισαι :p
Quote:
Oμπερο λολ καλα δεν εισαι :p
:)))))))
Έχω την εντύπωση πως δεν μου αξίζει αυτή η παραφιλολογία που αναπτύσσεται και που συγχέει την διαδικτυακή μου προσωπικότητα με εκείνη κάποιου άλλου - του μέλους oboro εν προκειμένω.
Ήρθα στο φόρουμ με αξιοπρέπεια, στάθηκα όσο καιρό συμμετείχα με αξιοπρέπεια κι αποχώρησα με αξιοπρέπεια. Δεν βρίσκω τον λόγο επομένως γιατί να εμπλέκομαι εν αγνοία μου σε μια ιστορία που της ΛΕΙΠΕΙ η αξιοπρέπεια, καθαρά και μόνο με αστυνομολαγνικά κριτήρια....
Μου κάνει εντύπωση πως χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το όνομα μου από τη Θεοφανία σ\'αυτή την αστεία υπόθεση, όταν στην ίδια που είχε την υπόνοια παλιότερα πως ήμουν ένα άλλο παλιό μέλος με το νικ just me, την είχα διαβεβαιώσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο - κι αφού ήδη είχα αποχωρήσει από τη κοινότητα - πως οι διπροσωπίες κι οι διπλές ταυτότητες απέχουν μίλια από τις δικές μου αρχές και αξίες. Το στην αρχή της \"θύμιζε ο τρόπος γραφής του κ. oboro τον sabb αλλά μετά ξεθύμισε\" - προφανώς γιατί είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν έχουμε τίποτε κοινό εγώ και ο κ. oboro - αρκούσε ίσως για να σκεφτούν κάποιοι τρίτοι παρατηρητές πως μπορεί τελικά ο κ. oboro να ήταν εγώ ! Κι η Ρέμεντι, σε δύο πόστ τουλάχιστον, αναπαράγαγε αυτή την φαιδρή εικασία - αν κι είμαι σίγουρος πως κι η ΙΔΙΑ είναι σίγουρη, πως εγώ δεν ΜΠΟΡΕΙ νσ είμαι τέτοιας ποιότητας άνθρωπος - να μηχανεύομαι διπλές και τριπλές ταυτότητες και να εμφανίζομαι σαν χαμαιλέοντας στο φόρουμ, κρυμένος πίσω από διάφορα νικ, για να κάνω τι ? Να την \"πω\" σε κάποια άλλη μέλη και να συμμετέχω σε ιντερνετικούς καυγάδες ? Μα που να πάρει ο διάολος, γι\'αυτόν ακριβώς το λόγο δεν αποχώρησα ? Είναι τόσο γελοίο και μόνο να το σκεφτεί κανείς.....
Αν θα ήθελα ποτέ να ξανασυμμετάσχω στο φόρουμ, θα επανερχόμουν με το ίδιο νικ, να είστε απόλυτα σίγουροι γι\' αυτό...Άλλωστε ο λογαριασμός μου υπάρχει, απλά δεν συμμετέχω ενεργά για λόγους που έχω καταθέσει δημόσια..
Δεν έφυγα γιατί ντρέπομαι γι\'αυτό που είμαι, το αντίθετο μάλιστα. Η ανωνυμία δεν μου ήταν ποτέ ασπίδα γιατί δεν έχω να φοβηθώ και να κρυφτώ από τίποτε κι από κανέναν.Το blog μου είναι γεμάτο με φωτογραφίες της οικογένειας μου, δικές μου και των φίλων μου - επομένως η ανωνυμία, η διπροσωπία κι οι πολλαπλές ταυτότητες, επειδή είναι χαρακτηριστικό των ανόμων και των φαύλων, είναι έξω και μακριά από μένα - και εκεί θα σας παρακαλούσα όσοι εμπλέξατε το όνομα μου να το κρατήσετε, αφήνοντας με έξω από τις ντετεκτιβίστικες υποθέσεις και εικασίες. Σε μια κοινότητα που προσπάθησα να σεβαστώ - παρά τις όποιες κατά καιρούς διαφωνίες - όλους ανεξαίρετα τους συνομιλητές μου, επιθυμώ να διατηρήσω την υστεροφημία μου, μακριά από ανόητα σερλοκχολμικά σενάρια και σ\' αυτή την κατεύθυνση θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την επιθυμία μου.
Υ.Γ. κ. oboro, όπως καταλαβαίνετε το θέμα δεν είναι προσωπικό κι οπωσδήποτε το να μην θέλω να ταυτίζομαι μαζί σας, δεν σημαίνει πως απαξιώνω μ\' αυτό το τρόπο την διαδικτυακή σας προσωπικότητα. Ίσα ίσα, ο τρόπος που σκέπτεστε κι εκφράζεστε είναι ενδιαφέρων , ωστόσο δεν θα ήθελα να κρίνω την γενική στάση σας, θα ήταν σαν να συμμετείχα και πάλι στο φόρουμ, γεγονός που προς το παρόν δεν είναι στις προθέσεις μου.
sabb εδω θα ηθελα κι εγω να πω κατι. Επειδη διαβαζα το φορουμ για εναν χρονο πριν τελικα αποφασισω να γραφτω, ειδη ειχα σχηματισει αποψη για πολλα ατομα εδω μεσα. Εσυ ησουν απο τα μελη που χαιρομουν να διαβαζω, και λυπηθηκα οταν αποφασισες να αποχωρησεις. Προσωπικα βρηκα εξοχως προσβλητικη ακομη και την υπονοια πως καποιος του δικου σου επιπεδου θα μπορουσε να προσποιειται πως ειναι καποιος αλλος, για να εκφρασει αραγε τι? Αποψεις που ετσι κι αλλιως δεν θα ειχε ποτε προβλημα να εκφρασει? Η διαφορετικες που δεν παραπεμπουν στον ιδιο? Και μαλιστα ολα αυτα στο φορουμ οπου αξιοπρεπως ειχε δηλωσει τους λογους για την αποχωρηση του. Δεν μιλησα τοτε, το θεωρησα απο την αρχη ατοπο να κρινω τη σταση αυτη ανθρωπων που δεν ηξερα, αλλα και να αναφερω το ονομα σου σαν επιχειρημα ειδικα τη στιγμη που δεν γνωριζομαστε. Παρολα αυτα σε ιδιωτικες συνομιλιες ειχα εκφρασει κι εγω την απορια μου για το πως δυο αρκετα διαφορετικα στυλ γραφης μπορουν να συγχεονται τοσο ευκολα, αλλα και πως το επιπεδο των ελληνικων μου μπορει να συγκριθει με το δικο σου (κανω ενα σωρο λαθη και γενικα το εχω παραμελησει χρονια το θεμα μου με τη μητρικη γλωσσα)
Προσωπικά δεν είδα να τρέξει να βοηθήσει κάποιον η Σοφία.Είδα να λέει την άποψή της προσπαθώντας ακόμα μια φορά να βοηθήσει γενικά στο φόρουμ και να δεχεται μια αψυχολόγητη επίθεση.Quote:
Originally posted by Helena
επισημαινω απλα ποιον ετρεξε να βοηθησει η σοφια η οποια ξερει και τον δον .
ευαισθητη ε?
κοπι απο τις δικες σου καλοσυνες γλυκα μου..
Ίσως επειδή η άποψή της έχει κοινά με του oboro?
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος ανοιγει ενα thread με σκοπο να μαλωνουν τα μελη μεταξυ τους, και τι αποσκοπει ολη αυτη η κινηση...
Στο να μαλωσουμε ολοι μεταξυ μας? Στο να αναταραξει τα νερα?
Saab χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω έστω και κάτω απ\'αυτές τις συνθήκες(μας έλειψες!!!!).
Προσωπικά ουδέποτε μου πέρασε απ\'το μυαλό πως θα μπορούσες να μπεις με άλλο νικ.
Αν συνέβαινε αυτό θα σήμαινε πως ότι πίστευα για σένα καταρίφτηκε αλλά το στίγμα σου ήταν τόσο δυνατό εδώ που δε μου επέτρεπε ούτε να φανταστώ κάτι τέτοιο!!!!!
Να\'σαι καλά:)
Quote:
Originally posted by Arsi
Προσωπικά δεν είδα να τρέξει να βοηθήσει κάποιον η Σοφία.Είδα να λέει την άποψή της προσπαθώντας ακόμα μια φορά να βοηθήσει γενικά στο φόρουμ και να δεχεται μια αψυχολόγητη επίθεση.Quote:
Originally posted by Helena
επισημαινω απλα ποιον ετρεξε να βοηθησει η σοφια η οποια ξερει και τον δον .
ευαισθητη ε?
κοπι απο τις δικες σου καλοσυνες γλυκα μου..
Ίσως επειδή η άποψή της έχει κοινά με του oboro?
δεν με ενδιαφερει ουτε να πεισω κανεναν ουτε ζητω συμμαχους στο e-psychology ουτε δικαιωση περιμενω απο το ιντερνετ
τα συμπερασματα που εβγαλα τα εβγαλα απο κει και περα ο καθενας δικαιουται να πιστευει οτι νομιζει
αυτα.
sabb
επειδη χρησιμοποιησες το ονομα μου και μονο, θα ηθελα να θυμισω, οτι αναφερθηκα στο δικο σου ΜΟΝΟ για να υποστηριξω οτι ΑΠΟΚΛΕΙΩ εσυ κι ο ομπορο να ειστε το ιδιο ατομο, μια εικασια που σε πληροφορω δεν \"την ελεγε η θεοφανια\" αλλα κυκλοφορει ευρυτατα σε ιδιωτικες συζητησεις κιεχουν κατα νου διαφορες που απλα δεν τολμουν να την υποστηριξουν ανοιχτα, απλα σπερνουν αμφιβολιες και διχονιες......
ακριβωςQuote:
Originally posted by krino
......
Εσυ τωρα να υποθεσω οτι εισαι αλτρουιστρια και θελησες να υπερασπιστεις το δικαιο?
Προσεχε ρεμεντυ, γιατι ερχονται και αδεσποτες....
Γιατι αν το στυλακι του ομποριου, σκεφτεσαι να το υοθετησεις, θα εχεις την ιδια ακριβως αντιμετωπιση οπως αυτος.
Αν υπαρχει μια σταση για ενα στυλακι οπως του ομπορου,
αυτο θα πρεπει να ισχυει για ολους....
Νομιζω οτι σε αυτο συμφωνεις....
;)
θελησα να υπερασπιστω το δικαιο κι αυτο σκοπευω να κανω και στο μελλον...
εαν τα προσεχε, ειναι μια ανησυχια σου για μενα και μια επιθυμια να με προφυλαξεις, το βρισκω πολυ συμπαθητικο,αλλα τα καταφερνω μια χαρα, μην ανησυχεις για μενα...
αν ενεχουν καποιο ειδος απειλης (πραγμα που απευχομαι)
δεν με εχεις αξιολογησει σωστα, δεν ειμαι απο τα ατομα που λαμβανουν υποψη τους απειλες, ουτε καν ιν ριαλ, ποσο μαλλον σε μια ασφαιρη πραγματικοτητα σαν αυτη εδω μεσα, απο εικονικους καουμποηδες :))))(εννοω οσους απειλουν)
Quote:
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος ανοιγει ενα thread με σκοπο να μαλωνουν τα μελη μεταξυ τους, και τι αποσκοπει ολη αυτη η κινηση...
Στο να μαλωσουμε ολοι μεταξυ μας? Στο να αναταραξει τα νερα?
σου απαντω, επειδη το θρεντ το ανοιξα εγω.
Λες αν το θρεντ αποσκοπει να μαλωνουμε μεταξυ μας.
Σου απαντω,
λες να μην μαλωνουν οι διαφοροι με τους διαφορους - εδω και καιρο - σε 101 διαφορα αλλα ασχετα θρεντς?
Θες να απαριθμησω τα πεσιματα ενθεν και ενθεν η τις ομαδοποιησεις που γινονται για να την πεφτουν ομαδικα καποιοι σε καποιον - ιους?
Τις στιχομυθιες επιθεσης οπου την πεφτει ο ομπορουκος στην nature και στο καπακι μπαινει στην ουρα η θεοφανια και λεει,
πχ χαχαχαχαχα πολυ καλη η ταπα που της εριξες, την εχεις δει η οχι?
Χρειαζοταν λες ενα θρεντ για να βγει ολη αυτη η στιχομυθια?
Καλομ, αμα το εχεις.... το εχεις.....
Λες να χρειαζεται μια τρικυμισμένη θάλασσα την προπελα ενος καραβιου για να αναταραχτουν τα νερα της?
Αν υπαρχει ενα σκεπτικο που ανοιξα αυτο το θρεντ (εφοσον βεβαια επιβιωσει και δεν κλειδωθει) ειναι καταρχην για να περιορισουν την ανικανοτητα μερικων να κρατησουν τον εγωισμο τους για την παρτη τους, που εφοσον δεν μπορουν να το κανουν αυτο ας το κανουν εδω μεσα.
Με ενοχλει να διαβαζω σε ενδιαφερον θεματα, τις ονειρωξεις πχ του ομπορο. Τουλαχιστον μπαινω εδω μεσα και ξερω τι θα διαβασω.
Τελος για να μιλησουμε και για ψυχαναγκασμους,
οσοι γραφουν, απαντουν, ρωτανε, διαβαζουν το παρον θρεντ εχουν μεγαλο βαθμο ψυχαναγκασμων και θα προτεινα να κανουν κατι να το λυσουν εφοσον τους ενδιαφερει.
Θεωρω αρκετα υγιείς τους χρηστες εκεινους, που δεν μπηκαν καν στο κοπο να ασχοληθουν με το παρον θρεντ, η μπηκαν για να διαβασουν 4-5 απαντησεις και δεν ασχοληθηκαν ξανα κρινωντας το, οτι ειναι βαρετο η ανουσιο.
Οι κοντρες που υπαρχουν στην ουσια ειναι εντελως εικονικες και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικοτητα.
Η πραγματικοτητα τους στηριζεται στην προβολη του εαυτου τους που στηριζεται στην τονοση του εαυτου τους και μονο.
Ειναι σαφες, οτι εαν ολο αυτο εξελισοταν σε μια πραγματικοτητα, πχ ενα καφε f2f καμια τετοια συζητηση που εχει γινει σε αυτο το θρεντ δεν θα μπορουσε να εξελιχθει.
Οποτε ειλικρινα, οποιος νομιζει οτι εχει καποιο κομματι να διορθωσει στον εαυτο του, ειναι ευκαιρια να το κανει.
Αρκει να αντιληφθει την ψευδαισθηση στην οποια εχει υποβαλει τον εαυτο του.
Σας ευχομαι μια ευχαριστη παραμονη στην Αρενα!
;)
Σαββα,
συνεχιζω να λυπαμαι που οι αφορμες συμμετοχης σου,
ειναι για να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας....