Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by pelariry
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Nature και Κρίνο,αντιμετωπίζοντας την libpa ως ένα άτομο που χρειάζεται να την προστατέψετε από τους υπόλοιπους \"κακούς\",οι ίδιοι την περιθωριοποιείτε,υποθέτον� �ας ότι βρίσκεται σε μία αδύναμη θέση και δεν είναι ικανή η ίδια να υποστηρίξει τις απόψεις της και να δεχτεί τις συνέπειες της κριτικής.Η σωτηρολαγνεία σας είναι ρατσιστική στη βάση της καθώς τον ψυχικά ασθενή τον βάζετε σε μία θέση θύματος.Ο καθένας δέχεται αυτό που εκπέμπει και αυτός που εκπέμπει αρνητισμό θα εισπράξει αρνητισμό.Εκτός αν πιστεύετε πως υποστηρίζοντας κάποιον που λέει τους άλλους πατσαβούρια όταν δεν έχει επιχειρήματα να στηρίξει το λόγο του,τον ωφελείτε στην ουσία.Τον βλάπτετε και μάλιστα με την επίφαση του υπερασπιστή του.Κάτι ανάλογο κάνατε και με τον Πάνο παλιότερα,φανταζόμουνα πως κάτι θα είχατε μάθει για τον νόμο του καθρέφτη μέχρι τώρα.Καθένας εισπράττει ό,τι εκπέμπει και όπως επικοινωνεί και είναι δικό του θέμα να ψάξει αν οι τρόποι του προάγουν την επικοινωνία του,όχι δικό σας να τον οχυρώσετε με πλασματικές συνθήκες \"υποστήριξης\",που προσομοιάζουν εικονική ζωή και όχι αληθινή.
προφανώς, RainAndWind, ως παιδί δεν έχεις ζήσει ένα παιχνίδι. να μαζεύονται δέκα πιτσιρίκια γύρω σου, να μετράνε μέχρι το τρία και να σε μουτζώνουν και να ξεκαρδίζονται. προφανώς, έχεις ζήσει άλλα παιχνίδια που δεν έχω ζήσει εγώ αλλά το συγκεκριμένο δεν το έζησες αλλιώς δεν εξηγείται και δεν το έζησε και κανείς σας από ότι φαίνεται. καλά μυαλά.
Με κάλυψε η απάντηση που σου έδωσε ο κρίνο και αυτή του pelariry.
Αλλά ο έντονος και καυστικός σου λόγος με ωθεί να σου δώσω και τη δική μου έντονη καυστική απάντηση.
Αφήνοντας τον εαυτό μου ελεύθερο και χαλαρό, μιας και πέρασαν ήδη 13 σελίδες από αυτό σου το ποστ –σήμερα το διάβασα- μου ήρθε αυτόματα η εξής εικόνα στο μυαλό:
Ένας ποδοσφαιριστής με δυνατά πόδια, που λέγεται RainAndWind, τρέχει στο γήπεδο, και παρόλη τη γνωστή δύναμη και ευστοχία του, στέλνει, για άλλη μια φορά τη μπάλα στη …κερκίδα, αφού έχει βγει και πάλι οφφσάϊτ!!!
Και επειδή τελευταία το κάνει συχνά, οι φίλαθλοι και ο προπονητής προβληματίζονται.
Τι συμβαίνει????
ΥΓ: δεν επιθυμώ να μιλήσω άλλο για την ουσία του θρεντ, γιατί τα ποστς έπεσαν χτες σαν πολυβόλα και αν τα παρακολουθήσω στη λεπτομέρεια θα χάσω τη μέρα μου.