μας πηρε χαμπαρι και σταματησε γμτ!!!!παει καιρος απο τοτε,,,,
Printable View
μας πηρε χαμπαρι και σταματησε γμτ!!!!παει καιρος απο τοτε,,,,
αυτες οι μικροεξυπηρετησεις ειναι απλα το δολωμα για να τσιμπαει το δουλακι και να τρεχει στην μανουλα :)Quote:
Originally posted by elena72
χεχε αληθεια σου λεω,,,περνει υφος ενοχλημενο,,το παιδι βλεπει τοσο κοσμο,,,τα παπουτσια του μονο φαινονται,,,κι ομα της λεω να τα κανει μονος του τα καθαριζει αυτη,,,παλια εφερνε και το αγαπημενο του φαγητο,,παλιες καλες εποχες,,,δεν μαγειρευα τοτε,,ειχαμε αυτη!!!!Quote:
Originally posted by Alobar
Αυτή δεν είναι μάνα, αυτή είναι ο Βασιλάκης Καϊλας απ\' το \'λουστράκο\'...Quote:
Originally posted by elena72
θελει να ειναι ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ακου και μενα,,,η μανα του δικου μου του καθαριζει τα παπουτσια οταν ερχεται!!!!χαχαχαχα,,,του λεει τι να πει στον διοιηκιτη του νοσοκομειου,ειναι παλια καραβανα,,,τον καθοδηγει κανονικα,,,κι αυτο το ουφο την ακουει σα θεο,,,
:D
αφου θελει να τρεχει ας τρεχει ,,,εγω θα το σταματησω ρεμεντυ μου???δουλακι ειναι οπου θελει ας τσιμπισει,,,αμα πια με τον καθε σαγιοναροποδαρο!!!!!!!!!
εγώ θέλω να είναι όμορφος και έξυπνος τίποτα άλλο, θέλω να με θέλει πολύ και να τον θέλω πολύ και εγώ, να μην έχει συγγενείς κακό πράγμα ή αν έχει να μην χώνονται αυτά άλλα δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή
Quote:
Originally posted by PETRAN
*Φεύγει τρομαγμένος από το θρεντ για πάντα
να μην φύγει!:(
Εγω θελω μονο ομορφια...δεν ειμαι ρατσιστης λολ
Quote:
Originally posted by lucifer
τελικα ποσο ΑΝΕΡΑΣΤΗ πρεπει να ειναι μια γυναικα που αντι να θελει εναν αντρα για γκομενο θελει το γιο της για αντρα?
Καθόλου!\'Ισα- ίσα η πιο hot γυναίκες θέλουν άντρες μικρότερους!Βλέπε Μαντόνα κλπ!
Quote:
Originally posted by keep_walking
Εγω θελω μονο ομορφια...δεν ειμαι ρατσιστης λολ
τελικά εμείς οι δυο συμφωνούμε
janet αυτο βλεπω και εγω.