Τελικά τα βόλεψα, ευτυχώς...ελπίζω να ηρεμήσω τώρα...
Printable View
Τελικά τα βόλεψα, ευτυχώς...ελπίζω να ηρεμήσω τώρα...
Πρωινες καλημερες... αχ ...
Χαιρομαι που συνδυαστηκαν και τα δυο κυκνακι ευτυχως !!!
Κ καλη μας δυναμη λεμε...
Ο πατέρας μου μου είπε τώρα το πρωί ότι νωρίτερα έβλεπα εφιάλτη που δεν θυμάμαι γιατί μιλούσα στον ύπνο μου κι έλεγα ότι θα φωνάξω την αστυνομία...ωραία! Ποιος ξέρει τι απειλητικό όνειρο έβλεπα πάλι...εγώ μόνο ένα όνειρο θυμάμαι που έβλεπα ότι έπρεπε να κλείσω το πλυντήριο ρούχων, lol!
Ουφ, μετά πρέπει να λουστώ και δεν έχω καθόλου διάθεση...
ετοιμασε εναν καφε και κανε ενα μπανιο και θα σου ερθει μετα, η διαθεση.
εισαι πιο επικοινωνιακη. εχεις βγει απο το συνεχες παραμιλητο για φοβο και δυστυχια.
αναφερεις τα προβληματα σου, επανερχεσαι, αλλα επικοινωνεις.
εισαι πλεον διαδραστικη.
ενδιαφερεσαι και για αλλους και εχεις ενα α επιπεδο σχεσεων εδω μεσα .
το 'επιπεδο' αναφερεται στο επιπεδο που μπορει να εχει και οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα δεδομενου οτι προκειται απλα για ιτνερνετ και μια απροσωπη (ισως και παραπαλανητικη) επικοινωνια.
ολα αυτα εγω τα κρινω σαν θετικα.
Ναι, είναι αλήθεια ότι όταν δεν είμαι ένα με το χώμα ενδιαφέρομαι και για τους άλλους γιατί όταν είμαι βυθισμένη στο βάλτο και να θέλω δεν μπορώ...
Χαίρομαι που αυτό αλλά και τα υπόλοιπα που αναφέρεις φαίνονται... :) Και χρειάζομαι να χαρώ λίγο σήμερα γιατί παρόλο τον ύπνο και το μπάνιο, δεν έχω νιώσει καλύτερα μέχρι στιγμής...
Κυυυυκνα, που εισαι ;;;;; κοιμασαι; πες μ οτι ξυπνησες αρχισαν παλι οι ακανονιστοι υπνοι.
Μαλλον εχω κοιμηθει μονο 4 ωρες και εχω ξεμεινει απο σκευασματα και τα πραγματα στο σπιτι παλι χειροτερεψαν...
θελει να κοψει την αγωγη το αλλο μελος και γινεται ενας χαμος... δεν ξερω... εχω αρχισει να σκεφτομαι να φυγω για εξωτερικο θα λαλησσω κι αλλο δηλαδη;;;;;
θα σου στειλω μαιλ...
Ουφ, δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτα σήμερα...ελπίζω να τα καταφέρω αργότερα...
Σκέφτομαι ότι τον Αύγουστο συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τελευταία μου απόπειρα που έγινε όσο έλειπε η ψυχολόγος μου σε διακοπές (δεν είμαι 100% σίγουρη αν ήταν Αύγουστος, πάντως ήταν καλοκαίρι) κι αγχώνομαι για την διακοπή που θα κάνουμε τον Αύγουστο λόγω καλοκαιρινών διακοπών (δικών της), δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω...
δεν πας κι εσυ καλοκαιρινες διακοπες (δικες σου), να κανεις κανενα μπανακι να χαλαρωσεις και τα ξαναλετε απο σεπτεμβρη?
Δεν έχω λεφτά για να πάω διακοπές σε άλλο μέρος εκτός από το χωριό μου κι αν πάω μόνη μου εκεί τότε είναι που δεν θα επιβιώσω λόγω των αναμνήσεων που έχω από εκείνο το μέρος...θα το συζητήσω μαζί της αυτό το φόβο μου αλλά αν έχεις/έχετε και καμιάν άλλη ιδέα ευχαρίστως να την ακούσω...
Πάντως για να χαλαρώσουμε και λίγο αν μπορούσα θα πήγαινα στο Μεξικό...εσύ; Ποιος είναι ο προορισμός των ονείρων σου;
εχει και φθηνες διακοπες . πηγαινε εστω στο χωριο σου με μια φιλη η με τους δικους σου αν δεν βρισκεις φιλη
εχω πολλα ταξιδια "ονειρων" το πιο πιο πιοοοο θα στο πω μολις καταφερουμε να το κανουμε. δεν θελω να το γρουσουζεψω. προς το παρον μονο το ονειρευομαστε και το συζηταμε :)
Θα το δω αυτό που προτείνεις για φίλες, σκέφτομαι τώρα την γυναίκα του ξαδέλφου μου που συνήθως πηγαίνουν εκεί τα καλοκαίρια οπότε ίσως ταιριάξει να πάμε μαζί...έτσι κι αλλιώς έχουμε κι έναν γάμο 22 Αυγούστου αν θυμάμαι καλά οπότε γι' αυτό θα πάμε οικογενειακώς... Αναρωτιέμαι μόνο τι θα κάνουμε με τον Τζέρυ, πρέπει μάλλον να τον πάρουμε μαζί μας...
κι εγω στο ευχομαι κυκνε :)
Ο Τζέρυ δεν είναι καλά...νομίζω πως κάποιος γάτος τον δάγκασε και τώρα μπήκε κάτω απ' το κρεβάτι και δεν βγαίνει...περιμένω να βγει για να δούμε αν μας αφήσει αν έχει καμιά πληγή και γενικά πως είναι η κατάσταση του, τώρα είναι επιθετικός και δεν μπορούμε...
:( :( :(
περαστικα του κυκνακο.
θα βγει οταν πεινασει. οταν ηρεμησει καλοπιασε τον και δες αν εχει καμια πληγη, μηπως χρειαστει να τον πατε στον κτηνιατρο.
Ευχαριστώ Remedy...
Βγήκε αν και δεν θέλει να φάει ούτε να πιει νερό...προσπάθησα να δω όσο μπορώ μέσα απ' τη γούνα του και δεν βλέπω κάτι σοβαρό ευτυχώς (κυρίως ανησυχούσα για την κοιλιά του μήπως και πειράχτηκε κάποιο ζωτικό όργανο) αλλά πιθανώς να τον πάμε να του κάνει καμιά παυσίπονη ένεση, αν ήταν στο χέρι μου θα τον είχα ήδη πάει αλλά δεν πληρώνω εγώ...
Καλό μας μηνα κυκνάκι... μακαρι χωρις δυσαρεστα !
Καλό μήνα cc! ♥ Ο Τζέρυ έγινε καλά, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό...
Ουφ...μόλις γύρισα σπίτι μου αγχώθηκα, ώρες ώρες δεν μπορώ να συμβιώσω με τον πατέρα μου (και τη μαμά μου ενίοτε)...κάτι τέτοιες στιγμές θα ήθελα να μένω μόνη...αμάν πια, με κουράζει μ' αυτό το άγχος του και να στέκεται πάνω απ' το κεφάλι μου σαν το Χάρο! Τρέμουν τα χέρια μου τώρα! Και νιώθω ότι δεν έχω βοήθεια από πουθενά...δεν το λέω για να σε υποτιμήσω cc, απλά νιώθω σκασμένη τώρα και χρειάζομαι δίπλα μου ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν μπορώ να έχω και με δυσκολεύει αυτό... :(
Αν είναι κανείς εδώ ας με βοηθήσει αν θέλει...
Δεν αντέχω άλλο...τώρα θα μου αραιώνει και τα ραντεβού με την ψυχολόγο την οποία τον Αύγουστο θα κάνω να δω 3 εβδομάδες και δεν έχω ιδέα πως θ' αντέξω τόσο πολύ...άι στο διάολο πια, κουράστηκα να πρέπει να στερούμαι βασικά πράγματα για τα λεφτά!
Θα το έγραφα στο "τι σκέφτεσαι;" αλλά μετά σκέφτηκα να το γράψω καλύτερα εδώ που έχω συγκεντρωμένα τα προβλήματα μου...απόψε θα χρειαστεί να περάσω το βράδυ μόνη με τον πατέρα μου, η μαμά μου μάλλον θα ξενυχτίσει στην κλινική όπου μπήκε για δεύτερη φορά η ξαδέλφη μου κι αυτό με ανησυχεί, δεν νιώθω άνετα όταν λείπει, φοβάμαι...δεν ξέρω τι να κάνω για να το αντιμετωπίσω...ήθελα απλά να το πω κάπου...όπως επίσης το ότι θέλω να μπω για μπάνιο αλλά φοβάμαι ότι θα μου κάνω κακό...
κυκνακι παλευτηκαν ολα;
Ειχα κ εγω δυσκολες μερες κυκνακι μου, προσπαθω να αφηνω πισω το καθε χθες αλλα τη ξερεις τη φαση ειναι αγωνας. Τον αυγουστο θα λειπει κ η δικη μου υποστηριξη....... ε θα τα καταφερουμε........
Ναι, το υπέθεσα όταν είδα πως έλειπες...αν θέλεις στείλε μου e mail...το ξέρω πολύ καλά πως είναι αγώνας αλλά όταν προκύπτουν κι άλλα εμπόδια αποδυναμώνομαι ακόμα περισσότερο...από τη Δευτέρα που μου είπε ο πατέρας μου να αφήσω ένα ραντεβού με την ψυχολόγο "αρρώστησα" και δεν συνήλθα ακόμα κι όταν τελικά αυτό αναιρέθηκε, δεν ξέρω πως να ξανάρθω στα ίσα μου...καμιά ιδέα;
Ωχ, τον Αύγουστο θα λείπει κι η ψυχολόγος μου, να δω πως θα τα καταφέρω μόνη μου...όμως μην το πάρεις στραβά, είναι απολύτως λογικό να πας διακοπές, πες μου σε παρακαλώ ότι δεν παρεξηγήθηκες...
Επειδή "παραπονέθηκα" που θα λείπεις...νιώθω τρομερή ανασφάλεια αυτές τις μέρες και φοβάμαι μήπως κάνω κάτι λάθος και μου θυμώσουν αυτοί που μου μιλάνε...
Επίσης δεν ξέρω τι να κάνω τώρα, δεν σταματάω να τρέμω και δεν ξέρω σίγουρα γιατί, νιώθω πολύ ταραγμένη νομίζω πως με επηρέασε ο φόβος να χάσω ραντεβού...τα χρειάζομαι...ευτυχώς θα πάω σήμερα...
βρε κυκνακι λογικα δεν θα λειπω εγω η ειδικος θα λειπει κ σκεφτομαι κ εγω το παλεμα...
απλα λεω αφου ηδη αντεξαμε τωρα θα κ....σουμε;;;; μπα... πεισμα δυναμη θετικη σκεψη πιστη στα θετικα μας κ οτι γινει..............