Ναι για αυτό δεν με προσέχει κάποια καλής εμφάνισης!
Printable View
Που θα αλλάζατε στην καθημερινότητα σας?
Θα ηθελα να εκανα πιο υγιη διατροφη και να εκοβα το τσιγαρο
Οχι βρε , δεν ειπα καλα και ντε 20 χρονια νεωτερη !!! αλλα εχω δειξει στο Γουαι 2 απο τις πρωην μου , αυτες που υπαρχουν στο γκουγκλ ( ετυχε να παντρευτουν ' γνωστους ' αντρες ) , ειναι 10 χρονια νεωτερες μου , ωραιες γυναικες και αξιολογες , και τουχω στειλει και φωτο μου , για να δει οτι δεν ειμαι κατι το ιδαιτερο εμφανισιακα , γυμνασμενος ειμαι , απλως επικοινωνιακος και με χιουμορακι , και αυτοπεποιθηση ................................και πανω απο ολα , ειμαι καλος φιλος με τις γυναικες ....τωρα γιατι εχω αυτοπεποιθηση , δεν εχω ιδεα !!! εχω καποια αδυναμια στον Γουαι , μου θυμιζει τον εαυτο μου πολλα χρονια πριν , που εφαρμοζα τις περιφημες ' τακτικες ' στις κοπελες ( τι χαζομαρα ! ) , ειχα εντρυφησει στο θεμα !!!! αλλα ειχα πολλες φιλες , απλες ...................
Γυμναστηριο θα κανεισ πεντε ασκησεισ ολεσ ολεσ αλλα μεχρι να μην μπορεισ να παρεισ τα ποδια σου χωρισ διαλειματα κ χαζα κ μετα θα τρωσ μια καλη μεριδα κι αμα κανεισ καλη γυμναστικη θα βαλεισ μυσ κ σιγα σιγα θα σμιλευεται το σωμα αλλα θελει ενα χρονο φουλ η δυο τρια μετριασ εντασησ παντωσ γινεται
Εγω σ λεω πωσ θα κανεισ κορμι για τισ ομορφεσ τι κανουν δε ξερω ημουνα φετεσ οταν ημουν στην ηλικια σου
Κ τωρα μπορω να ξαναγινω αλλα δε μ αρεσει πλεον αυτο
Αμα γινεισ αθλητησ θα χεισ πολαπλα οφελη δεν ειναι μονο το κορμι πρωτον πινεισ τα διπλα απο τουσ αλλουσ δευτερον τρωσ τα διπλα καπνιζεισ οσο θελεισ δεν αρωσταινεισ ποτε εγω νοσκομειο δε ξερω τι ειναι μπορεισ να εκτιμησεισ την καλη διατροφη μπορεισ να τρωσ οσα βρωμικα θελεισ εχει πολλα καλα
Εγω φιλε εχω πανεμορφεσ στι γειτονια μου δεν χρειαζεται να τρεχω πουθενα για να δω ομορφεσ ολεσ ειναι κουκλαρεσ κ δεν σηκωνω κουβεντα
Το ξερω οτι ειμαι καλα σιγα μη φυγω απο δω οταν πινω τον καλυτερο καφε κ συζυταω λιγο μαζι τουσ ετσι εγινα καλα
Αυτο ειναι το κονε οποτε θελω παω κ τισ μιλαω παραπανω δε θελουνε αυτεσ ομορφεσ εγω ασχημοσ δυο κοσμοι διαφορετικοι χωρισ πλακα δε θελουνε οποτε συζυταμε
Δεν ξέρω αν αυτό το λες για μένα. Εγώ για αυτό που σε έκραξα είναι ότι ανοίγεις καινούργια θέματα ξανά και ξανά γύρω από το το ίδιο θέμα και δεν ακούς ό,τι σου λέμε. Δηλαδή όλοι έχουμ πει την άποψή μας γύρω από το θέμα σου (δεν θα την ξαναπώ, νισάφι πια) κι εσύ μετά από 5 μέρες είναι σα να έχεις πατήσει διαγραφή σε όσα διάβασες και ξαναρωτάς τα ίδια. Έχεις φτάσει να έχεις εμμονή με το θέμα. Αν τα φτιάξεις με μια όμορφη με γεια σου με χαρά σου. Αν το γράψεις εδώ για εμένα το ίδιο θα μου κάνει αν πεις ότι τα έφτιαξες με όμορφη, το ίδιο με μέτρια, το ίδιο με άσχημη. Γιατί νομίζω το πραγματικό σου θέμα δεν είναι η ομορφιά αλλά ότι φοβάσαι να προσεγγίσεις τις γυναίκες. Και έχεις βρει αυτή τη δικαιολογία στο κεφάλι σου για να το καθυστερήσεις. Α, όταν φτιάξω σώμα, όταν κάνω πλαστικές όταν, όταν, όταν. Δεν σου λέω τίποτα σαν επίθεση, ό,τι σου λέω το κάνω γιατί θεωρώ ότι αυτό θα σε βοηθήσει. Αν σε ενοχλούν αυτά που λέω σταματάω.
Έχω σχέση, δεν ψάχνομαι.
δε το ειχα σκεφτει αυτο βασικα ισως με εχει πιασει κ λιγο το αλτσχαιμερ μετα απο ολα αυτα που βρισκονται στο μυαλο μου αλλα ναι φοβασαι να προσεγγισεις τις γυναικες κ εχεις βρεις την ομορφια ως αλοθι.
αρα ασε το δουλεμα με τις ομορφες κ αντιμετωπισε τον εαυτο σου.
εγω λεω αντι να σκεφτεσαι τις ομορφες να κατσικωθεις σε καμια πολυθρονα κ να το φιλοσοφισεις γιατι τα χρονια περνανε κ στο τελος θα γινουμε ολοι παπουδες κ δε θα το παρουμε κ χαμπαρι.
Βρε αγόρι μου, τί φλασιά έχεις φάει;
Σχεδόν καθημερινά σκέφτομαι ότι μας δουλεύεις, δεν μπορεί, λέω, ένα αγόρι 21 ετών να σκέφτεται να μπει στη διαδικασία των επεμβάσεων, ακόμα και των πιο ριψοκίνδυνων πράξεων που λέει ο λόγος, για να κατακτήσει μια όμορφη κοπέλα. Συμπεριφέρεσαι σαν κι εγώ δεν ξέρω τί, τόσο νέος, σε μία καλή σχολή, με ενδιαφέροντα...!! Να έτρωγα εγώ τέτοια κολλήματα (έχω φάει άλλα!), να το καταλάβαινα!! Τί σου λείπει, εκτός από αυτοπεποίθηση; Και μη διανοηθείς να μου απαντήσεις: μια ωραία κοπέλα!! Το πρόβλημά σου είναι ότι δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, έχεις παρουσιαστεί ως ένας άσχημος, αργόσχολος που το μόνο που τον νοιάζει είναι να πλανεύει τις ωραίες γυναίκες, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο. Έκανες 3 μήνες να πεις με τί ασχολείσαι, να μιλήσεις για κάτι άλλο πέρα από ομορφιά και μούσκουλα, που στην τελική λίγες (πραγματικά) ωραίες θα σταθούν σε αυτά. Ξεκίνα να ανοίγεσαι και να μιλάς για όσα αγαπάς, πχ τη μουσική, όχι σε εμάς, στις πραγματικές σου επαφές!!Θα έχεις πολλές ευκαιρίες στο μέλλον, μην τις χάσεις από ξεροκεφαλιά!!
Όταν εγώ πρωτομπήκα για να ακούσω κάποια συμβουλή ή να δοθεί υποστήριξη,άκουγα συμβουλές από κάποιους του στυλ,κοίτα να είναι καλό κορίτσι και κατά προτίμηση μη όμορφο,ε δεν νομίζω να πήρα και πολλή βοήθεια.Και αν οι πολλές ευκαιρίες στο μέλλον είναι μη εμφανίσιμες(γιατί είμαι σίγουρος ότι σε μη ωραίες αναφέρεσαι),άστο καλύτερα,ας πήγαινα με την βρώμικη κνίτισσα ή την χαζή χοντρή που με γούσταραν!
Για να δεις την ''δικαιοσύνη'' κάποιων μελών,ψάξε τις αντιδράσεις του εναντίον του Macgyver σε παρόμοιο θέμα και σύγκρινε τες με εμένα!Ή ρώτα τον καλύτερα.
Ναι,μια ωραία κοπέλα λείπει.
Και ρωτάς τι φλασιά έχω φάει.Ε λοιπόν,όταν από το λύκειο ακόμη έβλεπα όλες να γουστάρουν τους ωραίους και να κρίνουν από την εμφάνιση και μόνο,τι περιμένεις?Και αυτό να γίνεται στην καθημερινή ζωή(όπως θα βλέπεις και εσύ).Γιατί να μην γίνω και εγώ ένας ωραίος εξωτερικά που θα τραβά βλέμματα?
Δε σε αδικώ, ειδικά σε αυτό το τελευταίο που είπες. Τα βιώματά μας παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της σκέψης και των πεποιθήσεών μας. Έχω κι εγώ μια ανάλογη εμπειρία, αν και η περίπτωσή μου είναι εντελώς διαφορετική από τη δική σου, όπως θα διαπίστωσες ήδη. :P Ρατσισμός υπάρχει και θα υπάρχει για όλους, είτε μας αρέσει είτε όχι, το θέμα είναι να μην γινόμαστε έρμαιά του, να τον πολεμάμε και να τον νικάμε! Nα πάμε κόντρα στους στενόμυαλους και τις οπισθοδρομικές τους αντιλήψεις, ότι πχ οι ωραίες πρέπει να είναι με τους ωραίους, και να προσπαθούμε να τις αλλάξουμε. Δε σου λέω να σταματήσεις να γυμνάζεσαι και να κάτσεις μέσα να τρως το καταπέτασμα, σου υπενθυμίζω απλά ότι σκέφτεσαι λάθος, πέφτεις ο ίδιος στην "παγίδα" αυτών των αντιλήψεων και αφήνεις να σε καθοδηγούν στη ζωή. Δώσε βάση στην εμφάνιση, αλλά ασχολήσου και με άλλα πράγματα, προσπάθησε να είσαι "φυσικός" και μην περιορίζεις τα ενδιαφέροντά σου.
Οι ευκαιρίες, στις οποίες αναφερόμουν, περιελάμβαναν όλη την γκάμα. Όμορφες και μη όμορφες, έξυπνες με προσωπικότητα και μη έξυπνες - θα συναντήσεις πολλές γυναίκες στη ζωή σου, εσύ όμως θα επιλέξεις ποιες θα κρατήσεις και γιατί. Τώρα όσον αφορά τον Mac, πουθενά δε διάβασα να μιλάει για όμορφες πιτσιρίκες - διάβασα μόνο ένα thread στο οποίο έγραφε ότι τον γοητεύει η αυτοπεποίθηση, όπως πχ εσένα σε γοητεύουν οι όμορφες. :P Το θέμα είναι, και ήθελα να σου το πω από πριν, ότι σχετικά με τις αντιδράσεις των πολλών, πιστεύω ότι παρεξήγησες...μπήκες στο forum και με το "καλημέρα" άρχισες να ρωτάς σε 10 thread το ίδιο πράγμα και φυσικά κάποιοι σου είπαν να μην εστιάζεις μόνο στην εμφάνιση, όχι από κακή πρόθεση, και εσύ το παρεξήγησες, ενώ ο Mac είναι μέλος 3 χρόνια, δεν είναι χθεσινός, όπως εσύ και εγώ, έχει συζητήσει, έχει ανοιχτεί, για αυτό έτυχε και άλλης αντιμετώπισης - κατά εσένα πιο ευνοϊκής.
Χαλάρωσε, δε σε κατακρίνει κανείς, τουλάχιστον εγώ αυτή τη στιγμή που σου γράφω (και τα άλλα παιδιά, το πιστεύω) δε θέλω να σε αποθαρρύνω και ό,τι γράφω το γράφω για το δικό σου καλό, σε βλέπω ότι βασανίζεσαι και ξέρω πόσο άσχημο είναι.
Επίσης, ωραία επιλογή το Enjoy the Silence! Εύγε!! :D
Σου το εύχομαι!! :D
Τώρα θα σου λεγα για το μέτριο.....Αλλά εσύ που είσαι καλός από εμφάνιση,πας με ωραίες μόνο!
Φυσικά δεν εννοώ ότι έχω γράψει στον συγκεκριμένο και είναι ειρωνική η απάντηση.Δεν έχω στόχο τις μη εμφανίσιμες.
Και πρόσεχε λίγο πως μιλάς,θα περάσεις στην σκοτεινή πλευρά και βλέπω να καίγεσαι!
Όταν λέω εγώ ότι μετρά πιο πολύ η εμφάνιση από όλα είμαι ρηχός.Ενώ εσύ ρε που μου προτείνεις μια μη όμορφη,όχι....
Υ.Γ.:Θα χαρώ να σε διαψέυσω και εσένα,μαζί με άλλους 4-5!Έχεις πολλά νεύρα όταν γράφεις!Πρόσεχε μη κάνεις κανένα κακό!
Υ.Γ.:Όταν μιλάω εγώ για αντικειμενικότητα κάποιων μελών.....