Οτι θες μπορείς να φτιάξεις. είτε με καλουπάκια, είτε να διακοσμίσεις την τούρτα με διάφορα φτιαγμένα στο χέρι πχ γραμμές. Οτι σου περνάει από το μυαλό μπορείς να το κάνεις.
Printable View
Οτι θες μπορείς να φτιάξεις. είτε με καλουπάκια, είτε να διακοσμίσεις την τούρτα με διάφορα φτιαγμένα στο χέρι πχ γραμμές. Οτι σου περνάει από το μυαλό μπορείς να το κάνεις.
Ποσο καιρο μπορουμε να διατηρησουμε την ζαχαροπαστα στο ντουλαπι μας?
νομιζω καμιά βδομαδα. Εγώ έφτιαξα καπια διακοσμητικά εδώ και μέρες, αλλά την ζαχαρόπαστα που θα βάλω πάνω στη τούρτα θα την φτιάξω σήμερα
Διαβασε κατι αν θελεις εκει που γραφω για το cla αν ξερεις κατι απαντησε μου please
το διαβασα καλή μου, αλλά δεν έχω καν ιδέα τί είναι το cla!!!!!
Πωλινακι μας γλυκο ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ!!!Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love:
Χρονια πολλα!!!!! φιλεναδα! να σε χαιρομαστε! χιχι να εισαι παντα καλα! κ χαρουμενη!!!να τα εκατοστησεις!!!!
http://youtu.be/a7wVxGloHBg
Για το Πωλινακι μας!
Καλημέραααααααααααααααααα αααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχ φιλενάδες μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να με χαίρεστε βρε, πάντα γερή και δυνατή!!!!!
Αχ Αδαμαντία μου, οι ευχές που περιέχονται στο τραγουδάκι σου είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να πάρω σήμερα!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Αγαπώ σας πολλά κορούες μου, μεν το ξεχάνετε ποττέ σας τούτο!!!!!!!!
Φιλουθκιααααααααααααααααα α
Happy birthday to MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Δεν μου πήρα ακόμα δώρο, αλλά είδα ένα υπέροχο ρολόι 280 ευρουλάκια και σκέφτομαι να το πάρω με το που πληρωθώ την άλλη βδομάδα που σταματάω!!!!!!
Τί λέτε? Δεν μου αξίζει? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
Πωλινάκι μου Χρόνια σου Πολλά και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα..
Υγεία και πολλές χαρές...:wink2:
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!!
Kαλημερα χρονια πολλα και καλα να εισαι παντα ευτυχισμενη polinaki κ να μην αφηνεις τιποτα κ κανεναν να χαλαει την διαθεση σου κ πανω απο ολα ευχομαι υγεια
Εχω ενα προσωπικο μυνημα κ δεν ξερω πως να το διαβασω επισης δεν μπορω να στειλω προσωπικο μυνημα τι κανω λαθος????
Καλημέρα Αννα μου, σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!
Σχετικά με το προσωπικό μύνημα, διάβασε εδώ τις οδηγείες καλη μου http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3151
χρονια πολλααααααααααααααα κ απο εδωωωωωωωωω κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι την καθε στιγμη και να εισαι παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love:
Ευχαριστω πολυ κοριτσια νομιζω οτι τα καταφερα τουλαχιστον μπορω να διαβασω τα μυνηματα
Θενκς μωρό μου πανέμορφο!!!!!!!!! love you!Quote:
Originally posted by Maria Hope
χρονια πολλααααααααααααααα κ απο εδωωωωωωωωω κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι την καθε στιγμη και να εισαι παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love:
http://i239.photobucket.com/albums/f...photo-1584.jpg polinaki mou xronia polla k apo edw,polyxroni k geri panw apo ola :yes:
Καλέ τί πανέμορφη τούρτα είναι αυτή!!!!!!!!! χεχεχεχεχε
Θενκς κούκλα μου!!!!
καλά με αυτήν που έφτιαξες real εσύ ,είμαι σίγουρη πως δεν συγκρίνεται :smilegrin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλέ τί πανέμορφη τούρτα είναι αυτή!!!!!!!!! χεχεχεχεχε
Θενκς κούκλα μου!!!!
Αυτό θα το κρίνετε εσείς κούκλα μου!!!!
Χρόνια πολλά Polinaki!!!! :D
χρονια γλυκα!
αυτη η τουρτα ειναι ατομικη! δεν μοιραζετε! χαχαχαχα!
Σε ευχαριστώ πολύ welldah μου!!!
Μιτσοκόλο μου!!! Το πιο τέλειο δώρο!!!!!!! και ξέρεις λόγο σληβ θα μπορέσω να την απολαμβάνω για πολλλλεεεεεεεεεεεεεεεεες ώρες!!!!
χαχαχαα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΠΩΛΙΝΑ ΜΑΣ!!!!
Να'σαι γερή, ευτυχισμένη και να πετύχεις όλους τους στόχους που επιθυμείς στη ζωή σου!:starhit::starhit::starhit:
mitsokolo ουααααου!!πολύ πετυχημένη η ευχετήρια κάρτα σου!;)
πωλινακι μας, χρονια πολλα ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!, με υγεια, πραγματοποιημενα ονειρα και τρρρρρρελες επιτυχιες ;)
περιμενω να δω τουρτιτσα καλλιτεχνημα :)
:love:
XRONIA POLLLLLLAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Να σαι πάντα χαρούμενη και αισιοδοξη!!!!
ΦΙλια πολλα πολλα!!!!
Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας!!!!!!
Λοιπόν, επειδή σας είχα πρίξει τόσες μέρες με την τούρτα μου και τη τούρτα μου, θέλω να σας ανακοινώσω πως είμαι πάρα πολύ περίφανη για το πρώτο δημιούργημα μου!!! Είναι μια 3πατη turvy topsy τούρτα!!!!
Περιμένω σχόλια!!!
Περίφανη δίπλα από το δημιούργημά μου!!!!!
Και πάμε να δούμε μαζί τις γεύσεις!!! Εγώ έφαγα μια κουταλίτσα μικρή από την κάθε μία απλά για να την γευτώ. Δεν θα φάω άλλη, το υποσχέθηκα στον εαυτό μου!!!!
Ο πάνω πάνω πατός λοιπον, ΔΟΥΚΙΣΣΑ!!! Υπέροχη με μυρωδιά τριανταφύλλου!!!!
Ο μεσαίος πατός,
ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΚΑΝΑΣ!!!!!
Καλά μιλάμε σκέττη κόλαση!!!!!!
Καλά Πωλίνα, δεν παίζεσαι!!!!! Δεν έχω ξαναδει τόσο χαρούμενη , πρωτότυπη και τρελλιάρικη τούρτα!!!! :wow:Και μάλιστα με διαφορετική γεύση σε κάθε πάτο!:thumbup::thumbup::thumbup:
Εσύ κορίτσι μου χαραμίζεσαι στο γραφείο!Έχεις πολλή φαντασία και δημιουργικότητα! Μήπως θα'πρεπε να την αξιοποιήσεις επαγγελματικά;
Να παρατηρήσω επίσης ότι ''μάζεψες'', αδυνάτισες και φαίνεται!!!Γιούπιιιιιιιιιι: smirk:
Και ο κάτω πατός, ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ!!!!!!!
Σου μένει στο στόμα η υπέροχη γλυκόξινη γεύση που δίνει η φράουλα σε συνδιασμό με την πατισερύ!!!
Σε ευχαριστώ πολύυυυυ!!!!!! Είδες λεπτομέρεια? κοκκινάδι, σκιές, πινέλο, μάσκαρα!!!!! χεχεχεQuote:
Originally posted by angela-miss piggy
Καλά Πωλίνα, δεν παίζεσαι!!!!! Δεν έχω ξαναδει τόσο χαρούμενη , πρωτότυπη και τρελλιάρικη τούρτα!!!! :wow:Και μάλιστα με διαφορετική γεύση σε κάθε πάτο!:thumbup::thumbup::thumbup:
Να μας πεις τι λέει από γεύση!
Εσύ κορίτσι μου χαραμίζεσαι στο γραφείο!Έχεις πολλή φαντασία και δημιουργικότητα! Μήπως θα'πρεπε να την αξιοποιήσεις επαγγελματικά;
Από γεύση περιγράφω σε κάθε πόστ πως ήταν η κάθε μία!!!
Αχ το ξέρω αλλά δυστυχώς πληρώνω τα λάθη που έκανε η μάνα μου...... Ας μην μπω σε αυτή την συζήτηση τώρα, γιατί θα πέσω και δεν το θέλω!!!
Ας το απολαμβάνω τουλάχιστον με την οικογένειά μου αφού δεν μπορώ να το κάνω επαγγελματικά!! Είδη η αδελφή μου και η ξαδέλφη μου θέλουν να τους κάνω εγώ τις τούρτες τους! Αυτό προς το παρόν μου αρκεί, ότι αναγνωρίζουν το τί μπορώ να κάνω και θέλουν να με στηρίζουν παρά να πάρουν τις έτοιμες!!!
Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωω!!!!!!!!!!!Και να φανταστείς ότι το φόρεμα αυτό με παχαίνει!!!!!!!Quote:
Originally posted by angela-miss piggy
Να παρατηρήσω επίσης ότι ''μάζεψες'', αδυνάτισες και φαίνεται!!!Γιούπιιιιιιιιιι: smirk:
Καλα εισαι φοβερη!!!!Τελεια η τουρτα.
Χρονια σου πολλα και οτι οτι επιθυμεις.Παντα υγεια σε σενα και την οικογενεια σου!!
χχχ
τελεια η τουρτα, πολυ χαρουμενη κ πρωτοτυπη, μπραβο πωλινακι, δεν την κανει οποιος κ οποιος...
συμφωνω οτι φαινεσια αδυνατισμενη κ μ αρεσει κ το φορμενα στο μωβι με τα λαχουρια :)
εγω τη βρισκω πολυ καλη ιδεα να κανεις τουρτες για τους γνωστους σου... ειναι μια αρχη :) (ριξ τους κ ιδεες για catering στις γιορτες τους ;) )