ωχχχχ!!!! βεβαια εσυ εχασεσ πολλλαααααααα κιλα
Printable View
ωχχχχ!!!! βεβαια εσυ εχασεσ πολλλαααααααα κιλα
ααααααα Θέλω κ εγώ το πρωτεϊνούχο ρόφημα!!!!!!!!!!!
:starhit::starhit::starhit:
αααααααααααααααααααα μιγκ γρηγορααααααααααα!!!!! εχουμε κι αλλο πελατηηηη :P
εχει πολλα ωραια...ειχε παρει ο αντρας μου στην αρχη αρχη ενα το οποιο δεν θυμομασταν ποιο ηταν και δεν το ξαναβρηκαμε...μιλαμε για ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΓΕΥΣΗ...τωρα εχω παρει ενα το οποιο ειναι για γυναικες πιο πολυ..δοκιμασα και το βανιλια και το σοκολατα και μου αρεσαν και ετσι το πηρα..πινω δυο την ημερα...
και που θα το βρω? μάλλον ποια μάρκα γιατί είχα δοκιμάσει ένα παλιότερα κ ήτανε μπιαχ!!!!!!!!!!!!!:thumbdown:
θα στο στειλω σε μηνυμα μην θεωρηθει διαφημιση..ο αντρας μου μου το πηρε κατα τυχη και μου αρεσε πολυ..(γενικα ψαχνεται για μενα ανησυχει για την διατροφη που ακολουθω..)
Θα μπορούσες να το στείλεις και σε μένα σε ένα μηνυματάκι? Θα το εκτιμούσα πολύ!:wink2:Quote:
Originally posted by migg
θα στο στειλω σε μηνυμα μην θεωρηθει διαφημιση..ο αντρας μου μου το πηρε κατα τυχη και μου αρεσε πολυ..(γενικα ψαχνεται για μενα ανησυχει για την διατροφη που ακολουθω..)
σου εστειλα πριν το μεσημερι....αν δεν το ελαβες σου ξαναστελνω..Quote:
Originally posted by mendom76
Θα μπορούσες να το στείλεις και σε μένα σε ένα μηνυματάκι? Θα το εκτιμούσα πολύ!:wink2:Quote:
Δεν έχω κάτι στο inbox μου... μπορείς να το στείλεις ξανά? Thanks!!!:starhit:Quote:
σου εστειλα πριν το μεσημερι....αν δεν το ελαβες σου ξαναστελνω..Quote:
Originally posted by mendom76
οκ στο εστειλα...:-))
Το πήρα σε ευχαριστώ και πάλι!!! Φιλάκια!! :love:
φιλια καλη επιτυχια και στην διατροφη σου...
πρεπει να σ αγαπαει πολυ μιγκ μου......:love:
εχει ενα αγχος με τις διατροφες και τα υγιεινα ειναι αληθεια...ειναι αδυνατος και δεν ακουμπαει γλυκα οχι για να μην παχυνει απλα επειδη δεν ειναι υγιεινα...κάλος μιλαμε στον εγκεφαλο..χαχαχαχαχα αμα φτιαξω κατι με βρωμη,ταχινια,μαυρες ζαχαρες και τετοια κανει σαν τρελος απο την χαρα του..χαχαχαχα
teleiaaaaaaaa......emena einai xontroulaki ligo san k mena... alla einai fantaros k exase ekei 9 kila opote.... mazi ta xanoume
ποιο ειναι το τελειο?το να τρωω γλυκο και να με κοιταει σαν να τρωω κατσαριδα??χαχαχαχα τυχερη εισαι...χαχαχαχα
κατσαριδα λεειιιιιιιιιιιιι.................. .χαχαχαχαχαχα εχω λιωσει στα γελιαααααααα......μ φτιαξες το βραδυυυυ......παω γ νανι ομωςςς....φιλια πολλα :lol:
ναι η ματια του ειναι σαν να τρωω κατσαριδες..χαχαχαχαχα να σαι καλα κουκλα μου καλη ξεκουραση...
αγαπες μου καλημεραααααααα!!!! ειμαι πανευτυχης σημερα εδειξε 87.4 και φυσικα αλλαξα και το τικερακι μ..... εσεις τι κανετε?????
καλημερα δημητρουλα...αντε μπραβο...εμεις εδω..στον αγωνα..το παλευουμε..χαχαχαχαχα
ολοι στον αγωνα και παλευυουμε καλη μου......εσενα λιγα σου μεινανε ............go for it!!!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
27 ακομα............
Kαι μενα τοσα μ μειναν και μ φαινονται βουνο...Τι να πεις και συ που εχασες 50.
Δεν "κουραστηκες"?Εγω μερικες φορες λεω αστο καλο θα φαω μια καρμποναρα αλλα μετα σκεφτομαι οτι κριμα ειναι,αφου μπορω να τα καταφερω.
κοιτα μια φορα την εβδομαδα κοιταω να τρωω κατι "απαγορευμενο"..ωστε να παιρνω δυναμη,ολη την εβδομαδα να ειμαι "κυρια" εχοντας σαν παρηγορια,αντε κουραγιο αλλη μια βδομαδα...δεν ειναι σωστο αυτο που κανω το ξερω αλλα με βοηθαει να συνεχισω,,,,οσο κατεβαινω ειναι και και πιο δυσκολο ψυχολογικα αλλα πρεπει να τα καταφερουμε...
Οταν λες απαγορευμενο εννοεις μακαροναδα ή γλυκο πχ?
καλε πατε καλα???εγω εχω μια μερα εντελως ελευθερη .....καθε βδομαδα η αν ειμαι οκ ψυχολογικ ακαθε 10 μερες.....δεν την βγαζω αλλιωσ....δεν ειμαστε ν γυρναμε σε υπερφαγικα τωρα...ενω ετσι ολα τελεια!
Λετε να το καθιερωσω και γω?Απλα φοβαμια μην το παρακανω και τελικα παει χαμενη η δουλεια 6ημερων για 1μερα ελευθερου.
ama niotheis tin anagki kane to,,....egw exw apagoreymeni mera...me krepes pitses ta panta.... dikomase to...ama deis oti se paei poly pisw min ksanakaneis!
Νομιζω οτι θα το παρακανω γιατι με ξερω.Ισως να το κανω 1φορα καθε 10μερες αλλα με 1γευμα μονο(γιατι με εχω ικανη να τρωω ολη μερα)
εσυ ξερεις πιο καλα το εαυτο σου...οπως νομιζεις κανε το καλη μου...εμενα προσωπικα μου δινει 1.5 κιλο που φευγει σε 2 μερες γτ ειναι κατακρατηση αλλα και τρελη δυναμη να συνεχισω......
κοιτα επειδη ειμαι του γλυκου τρωω κατι σε γλυκο..παγωτο ας πουμε...πιτσες μακαροναδες και σουβλακια δεν εχω φαει απο τοτε που ξεκινησα...
μπραβο ρε μιγκακι....τι κουραγιο ειναι αυτο παιδι μου???? το μιγκ τι σημαινει???? fb εχεισ????/
οχι δεν εχω..απο μιγγ ξεκιναει το επιθετο της μανας μου....χαχαχαχα
χαχαχαχαχα α οκ!!!!! ;)
Αχ βρε αγαπουλες μου κιι εγω αυτα σκεφτομαι και βλεπω οτι αρχιζω να κουραζομαι,αλλα αυτο με την μια μερα ειναι πλυ καλη ιδεα δεν βγαινει αλλιως.Ειναι μεγαλος ο δρομος.Φιλια πολλα και καλη συνεχεια σε ολοες και ολους μας!!!
αντε καλη μας συνεχεια...
κοπελιές συγνώμη για τη παρέμβαση αλλά επειδή άρχισα κι εγώ άτκινς εδώ και μία βδομάδα είπα να χωθώ στη συζήτηση. Κατ'αρχήν για ελεύθερη μέρα δεν το έχω σκεφτεί ακόμα και δέ νιώθω ότι το χρειαζομαι (ακόμα).
Να πώ ότι σε μία βδομάδα έχασα 2 κιλά (το γλυκογόνο μου) και παρατήρησα μίαν εξομάλυνση στη ψυχική μου κατάσταση. Έκανα την έρευνά μου και ανακάλυψα κάτι ιατρικά άρθρα που εξερευνούν την επίδραση μιας διατροφής χαμηλής σε υδατάνθρακες σε ασθενείς με ψυχολογικά προβλήματα και μέχρι τώρα έχουν θετικά αποτελέσματα. (κι εγώ)
Ελπίζω να μου κάνει καλό και στις πολυκυστικές (έχω να δω περίοδο 2 μήνες τώρα). Μήπως έχει καμία σας πολυκυστικές να μου δώσει 1 θάρρος γιατί δέ θέλω να ξαναπάρω duphaston. Δε θέλω άλλα χημικά στο σώμα μου...
εδω το καλο το πραμαααααααα....... πολυκυστικες κ εγω!!!! σου δινω θαρρος λοιπον λεγοντασ σου οτι οσο χανεισ κιλα εξομαλυνεται η περιοδος σου εγω εκοψα και τα αντισυλλιπτικα που επαιρνα τα εκοψα κ εχω κανονικα εδω και 5 μηνες
!!!!!!!!!! :smilegrin:
Αγαπουλες γεια σας και η Ατκινς καλα κρατει!Αργα μεν ,αλλα ικανοποιητικα δε εφασα κι εγω τα 10 κιλα μειον ειμαι 137,5 απο 147,9Φιλακια πολλα σε ολους και καλη δυναμη!!!!!
μια χαρα τελεια...μπραβο....καλη συνεχεια..φιλια...