δεμα συστημενο με λιγα λογια...
Printable View
δεμα συστημενο με λιγα λογια...
:-)
καλημέρα! Σταμάτησα τα λιποτοξ μετα απο 2 κουτια και τωρα τελειωνει η συτερη εβδομαδα χωρις αυτα και κολλησα ενω εχασα 7 κιλα σε 4 εβφομαδες που τα πηρα. Δεν ξερω αν ειναι λογικο που κολλησα μετα απο τοσα κιλα ή επειδη δεν παιρνω πια τα χαπια. Βεβαια δεν θελω να τα ξαναρχίσω αλλά κατι πρεπει να κανω να ξεκολλήσω και να παω πιο γρηγορα. Εσεις παιρνετε διαφορα αλλά μπερδευτηκα και δεν ξερω τι να κανω τελικα! Παντως θελω να χασω και αλλα κιλα και αρχιζει και μου τη δινει που κολλησε η ζυγαρια.
ωπα τοτε αρχιζω λιποτοξ κ αν ειναι θα παραλειπω το πρωινο χαπι,
πιστευω οτι με τοσα που εχει μεσα ακομα κ θερμιδες να μην εχει θρεφει τον οργανισμο,
εμενα τουλαχιστο με φουσκωνουν,
κ δε θελω να νιωθω φουσκωμενη στη νηστεια μου αλλα αναλαφρη.
Σευχαριστω φοφοκα, ημουν σ διλλημα, αφου παιζει να σ βοηθησαν τα ξαναρχιζω μεχρι τελους κ ο,τι γινει.
σιγουρα μου κοβουν την πεινα παντως!
κ ο διαιτολογος δεν διαφωνησε καθετα παλιοτερα.
apo to pharmacy4u to courier einai dorean an to plironis meso karta i me trapeziki katathesi. mono antikatavolis einai poy plironis to courier 3 euro. pantos gia oses fovountai na xrisimopoisoun tin pistotiki tous meso internet i gia oses den exoun kan pistotiki mporite na vgalete mia prepaid card poy einai karta pou ti fortizis esi me lefta giana kanis agores meso net me asfalia. den exi sindromi kan. mexei volepsi polles fores!!
αν βεβαια η παραγγελια ειναι πανω απο 50 ευρω δεν πληρωνεις τπτ για το κουριερ
Penelope, εχεις παρει τα lipotox για καιρο?? Σε εχουν βοηθησει?? Και με ποιον τροπο τα επαιρνες? Γιατι το να κανω την διαιτα που προτεινουν στη συσκευασια απλα δεν παιζει... ειναι λιμοκτονια! Και τα Cellulace Gold???
Aλλο το ενα αλλο το αλλο. Τα λιποτοξ επαιρνα 5 την ημερα. 1 -2 -2. Διαιτα εννοειται οτι δεν εκανα αυτη που γραφει. Αλωστε αν την κανεις τι να κλασουν τα χαπια? Θα εξαυλωθεις.
Το Σελουλειντ ειναι για κυτταριτιδα. Νομιζω οτι κανει δουλεια....
Και εχεις παρει πολλα κουτακια με χαπακια?
Ναι! 2 λιποτοξ ενα xs ενα kilokiller 1 cellulade.
Οποτε μπορεις να πεις την γνωμη σου... lipotox ή kilokiller???????????
λιποτοξ σε καθε περιπτωση...
εγκριθηκε! αρχιζω λιποτοξ αφου το λεει κ η εμπειρια. απλα δε θα παιρνω το πρωινο...
ειχα μια αναποφασιστικοτητα,
σκεφτομουν λεκιθινη σαν πιο φυσικο...
αυριο αρχιζω κ καποια κρεμα απο τις 2-3 που εχω,
ειμαι σιγουρη οτι θα ξεχναω να τη βαζω αλλα οκ :D
γιατι καλέ? δεν ειναι το πρωινο το πιο σημαντικό γεύμα?Quote:
Originally posted by badgirl11
εγκριθηκε! αρχιζω λιποτοξ αφου το λεει κ η εμπειρια. απλα δε θα παιρνω το πρωινο...
ειχα μια αναποφασιστικοτητα,
σκεφτομουν λεκιθινη σαν πιο φυσικο...
αυριο αρχιζω κ καποια κρεμα απο τις 2-3 που εχω,
ειμαι σιγουρη οτι θα ξεχναω να τη βαζω αλλα οκ :D
το πρωινο χαπι, τρωω αργα πρωινο κ θα κολλαει πανω στο μεσημεριανο κ.ο.κ.
αρχιζω λιποτοξ αυριο .
τελειωσε δεν τα ξαναξεχναω ουφ
Έχω ακριβώς τα ίδια θέματα...τρώω αργά πρωινό και γενικότερα τα ξεχνάω....πρέπει να τα παίρνουμε μα ώρα πριν, ε;
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο....αν τρώω 10 η ώρα το βράδυ, τι ώρα πρέπει να τρώω για να κάνω την IF?
για 15ωρη νηστεια 1 το μεσημερι.
εγω αν πεινασω ή αν πρεπει να φαω νωριτερα απο τις 15 ωρες γιατι μετα ισως να μη μπορω, κανω 14ωρη.
αστα παλι δεν καταφερα να παρω τα λιποτοξ,
ειναι δυνατον να ξεχναω χαπια? δηλάδη ααμα εχω πιεση στο μελλον τι θα κανω χαχαχαχαχ
κ κρεμες ξεχνω να βαζω...
καλά τα ίδια ακριβώς...ούτε χάπια, ούτε κρέμες τι π ο τε!!!!!!Κατάντια!!!!!!!
ισως ο οργανισμος μας απο μονος του μας λει οτι δεν κανουν τιποτε,
δες το κι ετσι,
γιατι τα αγοραζω ομως δεν καταλαβαινω αφου δεν τα βαζω... :D αυτο ναι ειναι καταντια!
ΚΑΛΑ άκου, ξενικάλ, ρεντουκτίλ, ανανά βλακείες, εξ εσ, λιποτόξ, λεκθίνες και εγώ τίποτε....
εσύ όμως έχεις χάσει...εγώ πάιρνω μόνο!!!Ξεκίνησα να κάνω δίαιτες όταν έφτασα 65 μετά από εγγυμοσύνη και κοίτα πού βρέθηκα....
α καλα τα αλλα ρε συ δεν ειναι χαπια, ειναι ελα να σου μπιπ το σωμα...
ξεχασες το alli ομως,
η μονη λεει παρενεργεια ειναι η ακρατεια,
κατα ταλλα τι ειναι λιγο σκατο στο βρακι αν ειναι ναδυνατισεις τρωγοντας!
θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη με ποσα χαπια βλακειες κυκλοφορουν!
η λεκιθινη παρεπιπτοντως ειναι "καλο" χαπι, φυσικο συστατικο του οργανισμου.
Σκεφτομαι αφου δεν αξιωνομαι να κανω τα λιποτοξ που ειναι κ αμφιβολου ποιοτητας,
να παιρνω καμια λεκιθινη οποτε θυμαμαι...
ΣΙΓΑ μη με πιάσει το αλί....εγώ δεν είχα καμιά ενέργεια από κανένα αλλα ούτε και παρενέργεια...που λένε για το ξενικάλ ότι τρέχεις...τίποτε! Το ρεντουκτίλ, λέει, φέρνει, διάφορα, εμένα καμία παρενέργεια...ή τόσο βόδι είμαι και δεν καταλαβαίνω!!!
Ο μόνος τρόπος να τα χάσω είναι να αρχίσω πάλι το τσιγάρο...το σκεφτόμουν μέχρι πρότινος...
απλα εισαι τυχερη γιατι αλλοι τρεχουν κ δε φτανουν μαυτα τα χαπια...
να κανεις τον σταυρο σου, δεν εισαι κ απειρα κιλα βρε κουκλα μου, απλα δεν χανεις ενω προσπαθεις,
γνωμη μου ειναι να πας σε διαιτολογο αντι να πειραματιζεσαι με διαιτες αλλες,
μολις παρει μπρος το σωμα κ χανει θα χανεις ο,τι κι αν κανεις...
επισης δεν παχαινεις, μη το λες αυτο, σε παρακολουθω καιρο (διακριτικα)
απλα χανεις ελαχιστο κ το ξαναπαιρνεις...
ΒΡΕ, μπιγκ μπρόδερ....μου άρεσε αυτό το...παρακολουθώ, γι'αυτό το νικ-νέιμ σου...
Μπιγκ ΜΠΡΌΔΕΡ ΜΟΥ λοιπόν.....4....4 διαιτολόγους και στο καπάκι 4 ενδοκρινολόγους γιατί αυτοί έβλεπαν ότι κάτι δενπάει καλά που οι ενδοκρινολόγοι δεν το έβλεπαν όμως...τελευταίος πέρισυ τέτοια εποχή αφού είχε πεισμώσει και έκανε ό,τι ήξερε ή δοκίμαζε πάνω μου (θυμάμαι μια Κυριακή μου είχε βάλει να φάω 450 γραμμάρια πανσέτες...για να σοκάρω τον οργανισμό και να ξεκινήσει....γιατί είχε κάνει αυτό το γνωστό σταμάτημα μετά από 1,5 κιλό απώλειας όλο κι όλο)
ε,,,είδα κι απόειδα κι εγώ! Και όντως ήμουν 65 όταν ξεκίνησα τις διαιτοιστορίες...και μετά από κα΄θε διαιτολόγο φόρτωνα κι ένα δίκιλο...τώρα μου έκατσε ένα δίκιλο από τΑ Χριστούγεννα...θα αρχίσω τώρα τα κιλοκίλερ(αν και μου φαίνεται γελοία η λέξη...) τεσπα...έκανα και τη δική σου για μια εβδομάδα, έχασα 2100΄πήρα το 1, πάλι όφελος είχα! ΑΥΤΑ καλοκακοκόριτσο και ξενύχτικο, επίσης!
ΥΓ. το ότι με παρακολουθεί ο κόσμος τώρα μου έβαλε στο μυαλό τι θα σκέφτονται οι υπόλοιποι που δεν κινείται το τίκερ μου....μάλλον θα το βγάλω!
ma to θεμα δεν ειναι τι σκεφτονται οι υπολοιποι που δεν κινειται το τικερ σου αλλα εσυ.
οκ την προιστορια σου την ξερεις, το θεμα ειναι τι κανεις γιαυτο?
πρεπει να βρεις τι παιζει...
το να πειραματιζεσαι μονη δεν εχει νοημα...
επισης να μη πειραματιζεσαι με χαπια βρε καλο μου...
καλημερά κορίτσια, εγώ επιτέλους ξεκολλησα και τα 2 κιλά μου εφυγαν σε 1 ημερα!!! Λοιπον επιεδή βλεπω μια κουβεντουλα για τα χάπια, να σας πω τι κατάλαβα: τα χαπια είναι μονο για να σε βοηθήσουν στην αρχή να παρεις μπρος και να μπεις στον ρυθμό της συγκράτησης. Εγω πηρα 2 κουτια λιποτοξ τα οποια με βοήθησαν παρα πολυ, ξεκίνησα δυναμικά, δεν πεινουσα και εχασα τα πρωτα κιλα. Μετά συνεχίσω μονη μου κα παω καλα.
καλημερα εχεις δικιο, το θεμα ειναι οτι τα ξεχναω ουφ
Καλημέρα και από εμένα, διάβασα αρκετά σχόλια για το lipotox και είπα να καταθέσω και τη δική μου μικρή εμπειρία με αυτο.
Ξεκίνησα πριν ακριβώς 1 εβδομάδα ( Δευτέρα 31/05/2010) και έχοντας πατήσει τα 124,5 κιλά με ύψος 1,83. Στόχος μού είναι τα 24,5 κιλά τα οποία δεν είναι και λίγα.. ;)
Λοιπόν πήρα και τα χάπια και τα φακελάκια (30+30 ευρω) και ξεκίνησα....
δεδομένου ότι η διαδικασία της απώλειας κιλών με οποίο τρόπο και αν αυτό επιλέξουμε να γίνει, δεν είναι κάτι ευχάριστο έτσι ώστε να το διαιωνίζουμε, επέλεξα τον τρόπο που θα μου δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο λιγότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Για αυτό επέλεξα τη δίαιτα που αναφέρεται μέσα στα lipotox έτσι ώστε να έχω πραγματική εικόνα για το αν κάνουν δουλειά. Η πρώτη εβδομάδα που μόλις τελείωσε με βρήκε 6 κιλά ελαφρύτερο... η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν εύκολη εβδομάδα για ένα άνθρωπο που του αρέσει το φαγητό... είναι ζόρικα. Η δεύτερη εβδομάδα που ξεκινάει μεθαύριο (αύριο έχω ημέρα χάριτος!!) σίγουρα θα είναι λίγο πιο εύκολη γιατί μεταφέρει τη μερίδα πρωτεΐνης το μεσημέρι και πιστεύω ότι θα με "κρατάει" καλύτερα, την πρώτη εβδομάδα την έχει το πρωί και μετά μεσημέρι και βράδυ ψωμόλυσσας με μονό μια κούπα λαχανικών. Να σημειώσω ότι από το φυλλάδιο κάνω τη δίαιτα από το πίνακα Γ που είναι για 20 κιλά.
Παρενέργειες ευτυχώς δεν έχω μέχρι στιγμής από τα χάπια (μια φίλη μου ανέφερε ταχυκαρδίες 2 ημέρες που τα πήρε) και αν εξαιρέσουμε τη πείνα και τα γουργουρητά στο στομάχι όλα πάνε καλά.
Τα 6 κιλά τα έχασα κάνοντας κατά γράμμα την δίαιτα του πίνακα Γ, χωρίς όμως να πίνω όσο νερό θα έπρεπε πίνω περίπου 2 λίτρα την ημέρα ενώ χρειάζεται περισσότερα και πολλές ημέρες τα χάπια δεν τα έπαιρνα 1 ώρα πριν το μεσημεριανό και το βραδινό αλλά λίγο πριν το φαγητό (δεν ξέρω πόσο επηρεάζει αυτό αλλά σίγουρα κάποιο λόγω θα έχει που το γράφει).
Σε γενικές γραμμές λοιπόν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά περιμένω και την επόμενη εβδομάδα όπου και τελειώνει το πρόγραμμα των 2 εβδομάδων για να έχω μια πιο ασφαλή και ολοκληρωμένη άποψη.
Στα κορίτσια που αισθάνθηκαν το φούσκωμα κατά τη λήψη των χαπιών να πω ότι και εγώ το είχα για τις 2 πρώτες ημέρες (μετά τις 2 της αποτοξίνωσης) αλλά υποχώρησε.
Τέλος να προτείνω σε όσες και όσους ξεκινήσουν τη διαδικασία επειδή ακριβώς δεν είναι μια ευχάριστη διαδικασία να προσπάθησαν να την κάνουν κατά γράμμα για να ελαχιστοποιήσουν τη διαδρομή προς το στόχο.
Σκεφτείτε το στόχο (τα επιθυμητά κιλά ) σαν ένα προορισμό που πρέπει να πάμε με το λεωφορείο (δίαιτα) , τι πρέπει να κάνουμε ; πρέπει να πάρουμε τα εισιτήρια (τα χάπια στην προκειμένη περίπτωση) και να επιβιβασθούμε στο λεωφορείο για να φτάσουμε στον προορισμό μας (τα επιθυμητά κιλά ), η διαδρομή σίγουρα δεν είναι εύκολη? όπως κάθε διαδρομή με ένα λεωφορείο? (συνωστισμός, ταλαιπωρία, στάσεις κλπ) αλλά στο τέλος θα φτάσουμε. Αν πάρουμε τα εισιτήρια και τελικά επιλέξουμε να πάμε με τα πόδια στον προορισμό μας (κάνοντας δηλαδή ότι κάναμε και πριν στο θέμα της διατροφής μας) και μάλιστα στο δρόμο χαζεύουμε και καμιά βιτρίνα (κάνουμε δηλαδή και καμιά επιπλέον ατασθαλία λόγω εξόδου, γιορτής, παρέας, λιγούρας) το αποτέλεσμα ποιο θα είναι ; Στη καλύτερη περίπτωση να φτάσουμε τελικά στο στόχο μας αργοπορημένοι και εξουθενωμένοι από το οδοιπορικό της προσπάθειας?. Στη χειρότερη....Να επιστρέψουμε πάλι μετα από "ώρες" (εβδομάδες,μήνες) στη στάση να περιμένουμε το νέο λεωφορείο....έχωντας ψωνίσει και κάνενα ακόμα κιλό από τα μαγαζιά ;)
Φιλικά
Batidas
Mπράβο...όμως μάλλον δε λειτουργούν σε όλους με τον ίδιο τρόπο και ίσως και καθόλου...πράγμα που πρέπει να γίνει εξίσου σεβαστό. καλη συνέχεια...
μου άρεσε η περιγραφή σου! η αλήθεια ετσι είναι αλλά αν εχεις λιγο αυτοέλεγχο (και εισαι και μπατιράκι...) δεν θα κανεις πολλές στασεις στον δρομο με τα ποδια....Quote:
Originally posted by Batidas
Σκεφτείτε το στόχο (τα επιθυμητά κιλά ) σαν ένα προορισμό που πρέπει να πάμε με το λεωφορείο (δίαιτα) , τι πρέπει να κάνουμε ; πρέπει να πάρουμε τα εισιτήρια (τα χάπια στην προκειμένη περίπτωση) και να επιβιβασθούμε στο λεωφορείο για να φτάσουμε στον προορισμό μας (τα επιθυμητά κιλά ), η διαδρομή σίγουρα δεν είναι εύκολη? όπως κάθε διαδρομή με ένα λεωφορείο? (συνωστισμός, ταλαιπωρία, στάσεις κλπ) αλλά στο τέλος θα φτάσουμε. Αν πάρουμε τα εισιτήρια και τελικά επιλέξουμε να πάμε με τα πόδια στον προορισμό μας (κάνοντας δηλαδή ότι κάναμε και πριν στο θέμα της διατροφής μας) και μάλιστα στο δρόμο χαζεύουμε και καμιά βιτρίνα (κάνουμε δηλαδή και καμιά επιπλέον ατασθαλία λόγω εξόδου, γιορτής, παρέας, λιγούρας) το αποτέλεσμα ποιο θα είναι ; Στη καλύτερη περίπτωση να φτάσουμε τελικά στο στόχο μας αργοπορημένοι και εξουθενωμένοι από το οδοιπορικό της προσπάθειας?. Στη χειρότερη....Να επιστρέψουμε πάλι μετα από "ώρες" (εβδομάδες,μήνες) στη στάση να περιμένουμε το νέο λεωφορείο....έχωντας ψωνίσει και κάνενα ακόμα κιλό από τα μαγαζιά ;)
καλη συνεχεια
ξεκινάω και εγώ αυριο!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...OQj/weight.png
Διάβασα καπου οτι ο καφες απαγορευεται!!! ισχυει????????
παιδια εδω ειναι tοπικ τον XS?
τελικα το σκεφτηκαμε με την φαρμακοποιο (που ειναι κ φιλη)κ πηρα τα XS...
τα λιποτοξ μου φερνουν αηδια...+ οτι ειναι προ γευματος κ τα ξεχναω μονιμως!
ειμαι στην πρωτη μερα κ νιωθω τελεια!
το μεσηριανο αναβραζον εχει απαισια γευση ομως μπλιαχ
α προσοχηηηηηηηηηηηη παροτι ακινδυνα λοφω φυσικων συστατικων δεν επιτρεπονται σε περιπτωση εγγυμοσυνης οποτε προσοχη προσοχη προσοχη στα ΧΣ
αν ψαχνεστε για μωρο!
(αυτα απο την φαρμακοποιο)!
καλη συνεχεια αν κ διαφωνω με τις σκονες οπως επισης κ με την γρηγορη απωλεια κιλων...υγρα ειναι.Quote:
Originally posted by fofoka
μου άρεσε η περιγραφή σου! η αλήθεια ετσι είναι αλλά αν εχεις λιγο αυτοέλεγχο (και εισαι και μπατιράκι...) δεν θα κανεις πολλές στασεις στον δρομο με τα ποδια....Quote:
Originally posted by Batidas
καλη συνεχεια
πιστευω σαν πλασεμπο λειτουργουν τα χαπια, πχ σημερα εφαγα σωστα επειδη δεν ηθελα να χαλασω την χαποδιαιτα :D
Quote:
Originally posted by natassa10
Διάβασα καπου οτι ο καφες απαγορευεται!!! ισχυει????????
καλημερα, δεν ξερω αν ισχυει. Εγώ τις πρωτες 2 εβδομαδες δεν επινα καφε γιατι ετσι πιστευα (και δεν μνπορουσα να ανοιξω τα ματια μου!!!!) αλλά μετα τον αρχισα παλι σκετο. Δεν το εμαθα ποτε αν τελικα απαγορεύεται. Καλό είναι να πινεις ενα καφεδακι το πρωι σκετο οχι παραπανω.
η ιδια ερωτηση που ειχα κανει για τα λιποτοξ:
το πρωινο χαπι του ΧS εχει θερμιδες? θεωρειται οτι "εφαγες"?
σορυ αν δεν ειναι εδω το τοπικ των XS εχω μπερδευτει!
ειναι ενα τοπικ οπου συγκρινουμε το λιποτοξ με το χs.ελπιζω να σου κανουν δουλεια γιατι οσοι το πηρανε δεν ειχαν πολυ καλα αποτελεσματα.παντως δεν νομιζω να χει παρενεργειες καθολου κ σου ευχομαι να σε βοηθήσει.εξαλλου στον καθενα μας λειτουργουν διαφορετικα πράγματα.
φιλάκια!