Ναι στα γόνατα βοηθούν τα κρύα, κρύες κρέμες, κρύο νερό κλπ. Στη μέση βοηθάει το ζεστό.
Printable View
Κι εγώ έχασα το καλοκαιρι. και χάνω χρόνο γενικώς. όλα χαμενα πάνε.
Νιώθω χάλια, είμαι πιασμένη σ' όλο μου το σώμα, νιώθω πολύ κουρασμένη (χωρίς να έχει προηγηθεί ιδιαίτερα έντονη σωματική δραστηριότητα) και κακόκεφη κι αγχωμένη και πιστεύω ότι το άγχος φταίει που πονάω γιατί νιώθω ότι έχουν σφίξει οι μύες μου λόγω αυτού, δεν ξέρω αν το εξηγώ καλά, ελπίζω να γίνω κατανοητή... Το παθαίνει κανείς άλλος να επηρεάζεται το σώμα του απ' την κακή ψυχολογία; Απαντήστε μου παρακαλώ...
Εννοείται..Οταν είμαστε στρεσαρισμένοι ενεργοποιείται το fight or flight response και σφίγγει όλο μας το σώμα...Εμένα δένεται κόμπος το στομάχι και δεν κατεβαίνει τίποτα...με τεχνικές χαλάρωσης και εστίασης της προσοχής σε κάτι χαρούμενο και γαλήνιο μπορούμε να απενεργοποιησουμε αυτην την αντίδραση.
Σε τελω σε τελω πολυ μου αναβεισ τον επεξεργαστη με τα πολυχρωμα λαμπακια μου
Ούτε για θάλασσα δεν είμαι με τα χάλια που έχω... Δεν θα πάω τελικά γιατί ξύπνησα νιώθοντας τρομερά αδύναμη σε σημείο που να τρέμουν τα χέρια μου... Οπότε έμεινα εδώ για να ηρεμήσω γιατί δεν είχα κουράγιο ούτε να σηκωθώ να ετοιμαστώ...
Καλημέρα Κύκνε! Κρίμα που έχασες το μπάνιο σου... Είσαι καλύτερα τώρα;
Εγώ πήγα για συνταγογράφηση, έπηξα στη ζέστη, είδα έναν παλιό μου γνωστό και τώρα χαλαρώνω εδώ αν και δεν έχει πολλή κίνηση.
Καλησπέρα!
Ναι, σε σχέση με το πρωί είμαι καλύτερα... Όχι εντελώς καλά αλλά ούτε εκείνο το χάλι...
Κι εγώ προσπαθώ να χαλαρώσω αν κι ακόμα δεν έμαθα αυτό που περιμένω απ' το τηλεφώνημα που έλεγα χθες, μακάρι να είναι καλά τα νέα και να τα μάθω σύντομα...
Ναι, το παρατήρησα κι εγώ πως αυτές τις μέρες η συμμετοχή των μελών είναι περιορισμένη...
Δεν έχεις κάποιο χάπι γι' αυτό; Μακάρι Κύκνε μου να είναι όλα καλά :)
Καλησπέρα κυκνε,
Είναι περιορισμένη η συμμετοχή των μελών γιατί όλοι πάνε σε παραλίες, μπαράκια, διακοπές ,βόλτες κ.λ.π.
Ενώ εμείς που έχουμε τα προβλήματα μας , είμαστε εδώ ,σπιτογατοι:cool:.
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να βγαίνει όσο περισσότερο μπορεί και να περνάει καλά γιατί είναι το πραγματικό χάπι για το άγχος την κατάθλιψη και όλα τα άλλα.:)
Καλησπέρα Player!
Κι εγώ τους το εύχομαι εννοείται αλλά δεν νομίζω ότι οι έξοδοι λύνουν όλα τα προβλήματα, μακάρι να ήταν έτσι! Τουλάχιστον τα δικά μου δεν λύνονται μόνο με βόλτες... Να, για παράδειγμα ακόμα και τώρα που έμαθα τα καλά νέα δεν νιώθω τέλεια μάλλον γιατί συσσώρευσα πολύ άγχος και δεν μπορεί να φύγει έτσι εύκολα... Αλλά σίγουρα νιώθω καλύτερα, δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα ήμουν αν άκουγα το αντίθετο...
Ναι, φυσικά και είναι καλό! Πολύ καλό μάλιστα! :D
Θα σου πω... Εκτός από τις δύο γάτες που έχω στο σπίτι, υπάρχουν και μερικά αδέσποτα στη γειτονιά κι ένα απ' αυτά δεν φαίνονταν καθόλου καλά, δεν μπορούσε να φάει κι ήταν πολύ αδύναμο οπότε το πήγα σε κτηνίατρο και περίμενα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος που του έκανε γιατί με τα συμπτώματα του ήταν πιθανό να έχει aids... Ευτυχώς τελικά δεν έχει! Νιώθω μια ανακούφιση κι ας μην μου έχει φύγει όλο το άγχος ακόμα...
Δεν μπορώ βαρέθηκα καθημερινά τα ίδια και τα ίδια, πηγαίνω σε μέροι που βαριέμαι να πηγαίνω, μόνο και μόνο από συνήθεια, η ίδια καθημερινή ρουτίνα!
Και εγώ το ίδιο καφετέρια σπίτι
Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν παντρεμένος και όταν ξύπνησα αισθανομουν καλά με τον εαυτό μου, χαρούμενος λες και ήταν πραγματικότητα όλο αυτό.
Αισθάνομαι θλίψη τι κεαν συνέβησαν της τελευταίες μέρες κάποια ευχάριστα πράγματα στην ζωή μου η θλίψη δεν φεύγει από μέσα μου
Δεν αισθάνομαι καλά... Νιώθω μοναξιά...
Αισθάνομαι τρόμο.
Η Harley Quinn μόνη της.
Νιώθω άγχος κι έχω τρέμουλο και μούδιασμα στα χέρια...
"τα καλοκαίρια μας μικρά κι ατέλειωτοι χειμώνες". το βλέπω συχνά τελευταία. εκφράζει πολύ κόσμο.
Αισθάνομαι μια από τα ίδια για να μην τα πολυλογω τίποτα δεν έχει αλλάξει , όλο λέω και όλο λέω , αλλά μένω στα λόγια άντε να δούμε για πόσο καιρό ακόμη θα πετάω την ζωή μου στα σκουπίδια.
Μου δίνω διορία μέχρι τέλη Οκτωβρίου ώστε να αρχίσω να δραστηροποιουμε.
Νομίζω πως δεν γίνεται να νιώσω χειρότερα... Νιώθω εξάντληση, κουρέλι... Δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ, μάλλον αυτό φταίει... Μακάρι να με τονώσει λίγο ο καφές γιατί σέρνομαι κι έχω δουλειές να κάνω...
Ήπια χθες ένα Bacardi που είχα χρόνια να πιω. Ε ξύπνησα το πρωί 6 η ώρα με φουλ ταχυκαρδία καθώς δεν είχα πιει τα φάρμακα μου το βράδυ επειδή ήπια, λέω στον αδελφό μου κοίτα πως χτυπάει η καρδιά μου και τρελάθηκε! Ηπια το φάρμακο μου και συνήλθα. Ρε γαμωτο τι είναι αυτό το πράγμα να μην κάνεις χωρίς φάρμακα πια.... Μετά από 6 χρόνια αν δεν πιω τα φάρμακα μου διαλύομαι. Μου έχει σπάσει η καρδιά σε λίγο καιρό θα έχω μεγάλο πρόβλημα σίγουρα και μάλλον θα πεθάνω νωρίς. Κάτι που με κάνει να χαίρομαι :Ρ
Χαρλευ δεν γινεται να κοπει ετσι μπαμ ενα φαρμακο.Θελει συζητηση με το γιατρο,αν θελησεις να τα κοψεις.Σταδιακη μειωση και παρακολουθηση για παρενεργειες.
Γι αυτο και δεν πρεπει να αυξανουμε δοσολογιες ακριτα,επειδη μας το ειπε ενας γιατρος.Πρεπει να ειμαστε και λιγο σκεπτικοι.Μη γινομαστε πειραματοζωα,γιατι θα σαλεψουμαι τελειως
Εγω ειμαι στα σκοταδια εδω και αρκετες μερες και βλεπω μονο μαυρο στον οριζοντα.
Ανοιξα μπυριτσα μηπως την παλεψω
η ζωή σου έχει καλοκαίρι;
Βαρετααααααα.