mitsokolo να σου ζήσει το μωράκι, να είναι υγιές και ευτυχισμένο!!! Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!
Printable View
mitsokolo να σου ζήσει το μωράκι, να είναι υγιές και ευτυχισμένο!!! Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!
Γιουχουυυ,ειναι κανεις εδωωω?? :)
Μιτσοκολο μου να σου ζησει το μωρακι!! Να ειναι υγιες και ευτυχισμενο!!
Σκέφτομαι πως είμαι μόνη, πολύ μόνη μου.
Και πάλι ξενυχτάω σερφάροντας εδώ και εκεί, προσπαθώντας να ξεγελάσω τη μοναξιά μου.
Χρειάζομαι αγάπη στη ζωή μου...
Και έρωτα... :(
"Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια."
Κ.Π.Καβάφης...
Αυτό σκέφτομαι...
"Χρόνια χελιδόνια που πετάξατε,πού'ναι η ευτυχία που μου τάξατε..."
Είμαι χαζοερωτευμένη άραγε; Τον σκέφτομαι, θέλω να είμαι μαζί του!
Αυτός θα κάνει κάποιο βήμα; Θα γίνει η επιθυμία μου πραγματικότητα;
Όλα αυτά :love:
Που στον γεροντα τον διαολο, ειναι το αγαπημενο μου πατελονι....;
Με ενοχλει να δεχομαι απο μια φιλη οτι δεν τρωει γλυκα και να μην επιμενω , ενω οταν της λεω οτι ειμαι σε διατροφη και δεν θελω Επιμενει αφορητα. Το σκεφτομαι και νευριαζω πιο πολυ με τα σχολια που κανει.
αλμα αλμα είσαι φβ?
ναι !!!!
άνοιξε συνομιλία ;)
Για τον Πατέρα. Που πάντα είναι σε δεύτερη μοιρα! Που πάντα καταλαβαίνουμε τι κάνει για εμάς, όταν έχει "φύγει"... με διέλυσε το βιντεάκι...
http://www.youtube.com/watch?v=qZMX6...layer_embedded
αχ φιλιππάρα!!!!
πόσες φορές σκέφτομαι πόσο κριμα ειναι που δεν ακουγα αυτα που ειχε να μου πει.... ότι τη δυναμη του τη θεωρουσα αδυναμια... και τι δε θα δινα να μπορουσα να συζητησω καποια πραγματα μαζι του...γιατι πραγματικα ποτε δεν εκτιμησα το κοφτερο μυαλο κ ματιά του....το μονο για το οποιο ειμαι ευγωμων ειναι για το οτι τουλαχιστον δεν εφυγε οσο ακομη ημουν πολυ θυμωμενη μαζι του- ξερεις ... εφηβικηκ μετεφηβικη περιοδος που ενω στους περισσοτερους ανθρωπους περναει καποια στιγμη σε μενα μαλλον δεν περασε ακομη :P
Φοβερο βιντεακι το εχω δει πολυ συγκινητικο
Οτι πεινάω ενω εχω φαει και θελω να φαω ολο το ψυγειο ......
κατι πρεπει να κανω μετο αγχος μου!!!
σημερα νιωθω τοσο ξεκαθαρα αυτο που διαβασα σ εναν ορισμο του αγχους πριν λιγες μερες (ο οποιος ηταν αποκαλυψη για μενα, γιατι περιεγραφε ακριβως αυτο που νιωθω συχνα πυκνα κ δε μπορουσα να περιγραψω η να δωσω ονομα!!!)!!
πραγματικα, ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ!!
ΤΙ ΘΑΚΑΝΩ ΟΕΟ?
:(