Quote:
Originally posted by Eli
Πινκάκι μου αν εγώ είχα κάνει αυτές τις εξετάσεις από νωρίτερα, θα είχα γλυτώσει πολύ χρόνο και κόπο....
Είναι πολύ καινούρια μέθοδος αυτή που εξασκούν οι συγκεκριμένοι διατροφολόγοι και δεν τυγχάνει ιδιαίτερης αναγνώρισης και αποδοχής. Εγώ όταν είχα πάει να γράψω την γλυκοζηλιωμένη αιμοσφαιρίνη και την ινσουλίνη νηστείας έφαγα πόρτα από 4 γιατρούς από το ταμείο μου (γυναικολόγο, παθολόγο, ενδοκρινολόγο και διαβητολόγο κτλ). Δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί τις χρειαζόμουν και άντε να τους εξηγήσεις...
Αυτές τις εξετάσεις τις έκανα τώρα τέλη Γενάρη και με βάση αυτές και κάποιες άλλες πήρα συμπληρώματα διατροφής που συνταγογράφησε γιατρός, που συνεργάζεται με τον διατροφολόγο μου, ώστε να με βοηθήσει στην απώλεια βάρους αλλά και σε κάποια άλλα θέματα. Το έχω ξανα αναφέρει... Η γλυκοζηλιωμένη μου ήταν κοντά στο ανώτερο όριο 5.8, και η λεπτίνη μου ήταν 48 με ανώτερο όριο το 10. Δύο πολύ σοβαρά θέματα που με δυσκόλευαν στο να επανέλθω σε φυσιολογικό βάρος. Από τη στιγμή που ξεκίνησα τα σωστά συμπληρώματα και μείωσα τους υδατάνθρακες μου, αφαιρώντας πληρως λευκό αλεύρι και ζάχαρη άρχισα να βλέπω άσπρη μέρα :). Ενώ πριν το σώμα μου αντιστεκόταν απίστευτα πολύ....
Στην τελική μην το βάζεις κάτω, δείξε εμπιστοσύνη και προχώρησε στις εξετάσεις, ζήτα περισσότερες πληροφορίες αν χρειαστεί, βάλε και τους γονείς σου σε ένα ραντεβού με τη διατροφολόγο ώστε να τους εξηγήσει αναλυτικά γιατί θα πρέπει να κάνεις αυτές τις εξετάσεις.
Τα υπόλοιπα σε U2U αν θέλεις γιατί δεν θέλω να φανώ ότι κάνω διαφήμιση.
Βρε Ελλη μου σοβαρά δεν σου τις έγραφαν; Καλά τι να πώ...