Το αντίθετο γράφω, μας νοιάζει η Εμφανιση στο σεξ.
Απλά , άλλος μια κοπέλα που εγώ θεωρώ όμορφη μπορεί να την θεωρεί άσχημη και το αντίθετο.
Printable View
ας ακούσουμε και άλλες αντρικές απόψεις επι του θέματος, όποιος άντρας θέλει να μας πει .. :-)
Ο άντρας που σε θέλει πολύ από ένα πράγμα το καταλαβαίνεις. Σου λέει "θέλω να σου κάνω παιδί".
Πραγματικά κορίτσια δεν μπορεί να μην το έχετε ακούσει, το έχω ακούσει και δεν νομίζω να υπάρχει άντρας που δεν έχει βρει γυναίκα να μην το έχει πει ακόμη.
Απλά δεν έκατσαν οι περιστάσεις. Και συνεχίσαμε τις ζωές μας.
Υπάρχουν άνδρες, όπως και γυναίκες, που δε θέλουν παιδιά για τον χ,ψ λόγο. Το θέμα είναι να τα ξεκαθαρίζουν αυτά από την αρχή, να λένε στον άλλο τι στόχο (δεν) έχει. Είναι άδικο προς τον άλλο, είναι άδικο για τον άλλο...
Γιατί γελάτε ρε αλήθεια λέω! :Ρ
ετσι νομιζουν ολα τα θηλεα αλλα η αληθεια ειναι οτι ενας αντρας αναμεσα σε 100 ας πουμε γυναικες σε ενα μαγαζι θα διαλεξει να την πεσει σε μια η δυο
ε, η γυναικα θα πρεπει να διαλεξει απο αυτους τους 1 η 2
εδω σας εχει αδικησει η μητερα φυση αλλα ετσι ειναι.
οι γυναικες εχουν και ενα αλλο θεμα δυστυχως για αυτες οι αντρες την πεφτουν στις ωραιες με αποτελεσμα μια ασχημουλα να μην εχει την ευκαιρια να δειξει την προσωπικοτητα της σε καποιον αντρα αφου δεν την διαλεγουν εν αντιθεσει με τον αντρα που ακομα και αν ειναι ασχημος κτλ παντα μιας και που κανει την πρωτη κινηση εχει την ευκαιρια να δειξει κατι περισσοτερο