α ρε Μπαρμπιτακι
σε διαβαζω και με κανεις και χαμογελαω! Τι υπεροχος ανθρωπος εισαι!
Μια τονοτικη Μπαμπιτιστικη ενεση χρειαζομαι καθε μερα!!! αχαχαχαχ
Printable View
α ρε Μπαρμπιτακι
σε διαβαζω και με κανεις και χαμογελαω! Τι υπεροχος ανθρωπος εισαι!
Μια τονοτικη Μπαμπιτιστικη ενεση χρειαζομαι καθε μερα!!! αχαχαχαχ
Αχ!Καημένε μπαρμπουνοσύζυγε!Πού να'ξερες τι γλυτώσατε,που δε σου πήρε σαλάμι η..."καλή" σου!Quote:
Originally posted by BARB3
... τελικα οχι δεν πηγα για αυγα. θα επαιρνα και σαλαμι για το συζυγο που ευτυχως δεν του χρειαστηκε ευτυχως.
--->Πάνος Μουζουράκης : Το σαλάμι
αντε να ακολουθησει και η εξομολογηση.....
Εχθες η μητερα 2 φιλων μου εκανε αιματολογικες εξετασεις για δεικτες και ηταν ανεβασμενοι...... Ο γιατρος της ειπε οτι καπου εκανε μετασταση και την Πεμπτη θα κανει αξονικη για να μαθει που την 'χτυπησε'..... Με πηραν τηλεφωνο και οι δυο (η μια νυφη της και η αλλη κορη της) για να μου το πουν και να παρηγορηθουν λιγο. Το βραδακι βγηκα βολτιτσα με την μια (νυφη) και τα ειπαμε λιγακι και νομιζω πως και μονο που μιλησε και το εβγαλε βοηθηθηκε. Δεν ξερω τι να πω να τις παρηγορησω.... Προς το παρων ειναι καλα και το αντιμετωπιζουν ψυχραιμα.
Αυτα για τα δικα μου.....τι ρωτησες καλε Βαρβαριτσα...ειδες τωρα εριξα την διαθεση.....
Τελος παντων...... σας θεωρω φιλες μου και στη χαρα και στη λυπη!:)
φιλακια και ευχαριστω που με ακουσατε!!!
Α ρε Ναταλια!!!
εισαι απιστευτη!!!!!
Μοναδικη , πολυτιμη με απιστευτο χιουμορ!!!!
φιλακια γλυκα!!!!
καλα, το βιντεο ολα τα λεφτα!!!!
Μακάρι όλα να μην είναι τόσο δυσοίωνα όσο τα φοβάστε,Νεκταρινέλι μου!
Κι αν είναι,με την κατάλληλη θεραπεία ν'αντιμετωπιστούν!Συμβαίνο υν και θαύματα ιατρικά
και μόλις ένα ανάλογο συνέβη στην αδερφή της μητέρας μου!Οπότε δεν το βάζουμε κάτω
ούτε πανικοβαλόμαστε με το που ακούμε τη λέξη "καρκίνος"!Όσο για σένα,καλώς κάνεις αυτό
που κάθε φίλη στα δύσκολα κάνει!Νιώθεις πως κάτι στην ανημποριά σου κι εσύ κάπως προσφέρεις,
αν κάνεις έστω για λίγο τον άλλον να σου αφήσει τον αναστεναγμό του και ν'αλαφρύνει λιγάκι.
Κι εμείς από κει και πέρα με τη σειρά μας,στον όποιο βαθμό μας επιτρέπεται,είμαστε το ίδιο για σένα!
Για την καθεμία μας ασφαλώς...και στις χαρές και στα δύσκολα!Καλή δύναμη,καρδιά μου,χαμογελαστή!
αχ βρε κοριτσια. ολα στη ζωη ειναι. και τα καλα και τα κακα, και τα δυσαρεστα και τα ευχαριστα. υπομονη και κουραγιο να δινετε και να παιρνετε. εγω οταν εχω τετοια προβληματα παρηγοριεμαι οτι τουλαχιστον εγω ειμαι καλα και μπορω αν τους στηριζω
σας ευχαριστω κοριτσια μου
τιποτε στη ζωη μας δεν ειναι δεδομενο, ας απολαμβανουμε το καθετι οσο το εχουμε, ας ΖΟΥΜΕ την ζωη μας καθε στιγμη!
{το λεω για να το θυμαμαι και εγω :)}
Ειμαστε καλα σημερα και αυτο ειναι ομορφο! Δεν θελω να σκεφτομαι τι δεν εχω ή τι θα ηθελα να εχω αλλα να εκτιμω αυτα που εχω!
Τελος κυρηγματος!!!
ειμαι η Νεκταρια και ειμαι καλα! :)
Αννούλα λυπάμαι πολύ για την τρομάρα σου, την έχω πατήσει και εγώ και σε καταλαβαίνω. Πλέον δεν πάω σε νοσοκομεία και ακτινοδιαγνωστικά κέντρα γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Επίσης φίλη μου έτσι για πλάκα με αυτόν τον τρόπο μπήκε επειγόντως χειρουργείο για βιοψία χωρίς να έχει τίποτα βέβαια.
Αν δεν το ξέρεις σου λέω ότι υπάρχουν ειδικοί γιατροί ακτινοδιαγνώστες οι οποίοι δεν σου δίνουν τα αποτελέσματα στο διάδρομο αλλά στο ιατρείο τους με ψηφιακούς μαστογράφους και σου κάνουν και επιτόπου υπέρηχο.
Αυτοί που βγάζουν την μαστογραφία στα ακτινοδιαγνωστικά και το κάθε γιατρουδάκι που κάθετε από πίσω και σε στέλνει για βιοψία δεν θέλω να τους ξαναδώ. Οι Κουφόπουλος, Λαζάρου, Δημητρόπουλος είναι μερικοί από τους γιατρούς ακτινοδιαγνώστες ειδικευμένοι στη μαστολογία που ξέρω. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι πολύ που δεν τους γνωρίζω. Ο Κουφόπουλος που πάω εγώ ξέρω ότι δεν δέχεται πλέον ραντεβού, έχει κλεισμένα ραντεβού για 2 χρόνια.
Ειδικά από το μεγάλο ιατρικό κέντρο που αναφέρεις στο Παλαιό Φάληρο έχω περάσει και εγώ με πικρή εμπειρία για άλλο λόγο βέβαια.
Τώρα διάβασα για το Λιντάκι, στεναχωρήθηκα γιατί σίγουρα περνάει δύσκολα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά ...
Όλα θα της πάνε μια χαρά,είμαι σίγουρη!Δεν έχει άλλωστε άλλη επιλογή!
Το καλό που της θέλω,δεν την στερούμαστε άδικα!Έστω για όσο θα λείψει...
Θα γυρίσει και θα μας πάρει πάλι τ'αφτιά ο σκύλος της με τα γαβγίσματα του!
Να ξαποστάσει κι αυτός ο καημενούλης λιγάκι,γιατί τόσους μήνες ξελαρυγγιάστηκε!
Εσύ,πώς είσαι,σκορπίνα μου;Μπλεγμένη κι εσύ στο τετράγωνο διαρκείας των πλανητών;
Ακριβώς, είμαι πολύ πεσμένη αυτόν τον καιρό και κάθε μου προσπάθεια να ανεβάσω διάθεση τελειώνει στις 12 το πρωι.
Νομίζω ότι είμαι αναβλητικό άτομο τελικά παρόλο που δεν μου αρέσει καθόλου αυτό.... Εσύ κουκλίτσα όλα καλά ? Υπάρχει ακόμα κάποιος που σου φτιάχνει τη διάθεση ?
Υπάρχουν πάρα πολλοί,που μου φτιάχνουν τη διάθεση ΚΑΙ ο συγκεκριμένος στον οποίο αναφέρεσαι...
Απτόητος στα γυμνάσια,που του κάνω!Βέβαια,χωρίς ετικέτες πάντα,αλλά η ουσία δεν αλλάζει...
Δεν είσαι αναβλητικό άτομο...Κουρασμένο είσαι και ρουτινιασμένο!Θέλεις κάτι καλό για να πάρεις μπρος!
Κοριτσια γεια σας κ απομενα...βραδυ τελικα μπαινω για το μπανιο οσο ειμαι μακρυα...τι να κανουμε....Μαλλον την αλλη βδομαδα θα ανεβει ναταλακι μου ξαναπηρα σημερα γιατι πρεπει να κανονισω κ ποτε να φυγω απο Ροδο ...να ανεβω Αλεξ/πολη....κ μετα να ερθω Θεσσαλονικη για τον γιατρο....Ελπιζω να βρω το χρονο κ να πιουμε 1-2 καφεδες γιατι θα εχω κ συνοδεια μεγαλη...μητερουλα πατερουλης...να τους λυσει κ τις αποριες ο γιατρος...Αλλιως την επομενη φορα που θα ερθω θα το κανονισουμε σιγουρα...Ναταλακι μου εγω παω χωρις ταμειο δυστυχως...οποτε δεν θα εχω κ τρελη αναμονη...Αντε να μανικωθουμε κ μεις να ησυχασουμε.....κ μετα να δεις ταξιδια....Αφηστε ρε κοριτσια σημερα πηγαμε Λινδο κ ειπαμε να ανεβουμααι στο καστρο...ε μου βγηκε η γλωσσα ...εφτασε αστραγαλο....κ δεν μπορουσα να τη μαζεψω.....ασε που κοντεψα να παθω ανακοπη καρδιας...τη πραγμα κ αυτο....τελοσπαντων ας μανικωθω εγω κ δεν θα αφησω βουνοκορφη κ κατσικοδρομο απατητο !!!!!θα βγαλω τα αποθημενα μου....Οσο για την ουριτσα μου μπαρμπουνι δεν ποναει συνεχεια....αλλα κατα διαστηματα με πιανει...ειδικα οταν ειομαι πολυ ωρα καθιστη !!!!!
Να πω τωρα κ τα ασχετα μου...ρε κοριτσια ολοκληρη ροδος δεν εχω βρει εστω εναν αντρα να κοιταξω...τι πραγμα ειναι αυτο??? σ οποιο μαγαζι παμε 100 γυναικες 15 αντρες...Μεγαλο παραπονο....γυναικοκρατουμε νο νησι...αποφυγετε το αν ερχεστς προς ανευρεση συντροφου....βεβαια εχει κ τα υπεροχα του...αυτη η παλια πολη ειναι λατρεια!!!!!! τεσπα λιγο πολυ αυτα....α κ απο φαγητο δεν μπορω να πω πως ξετρελαθηκα...βαζουν ενα μπαχαρικο σε ολα τους τα φαγητα που δεν μ αρεσει...αλλα κατα τα αλλα πολυ καλα...να σκεφτητε ηρθα κ 4-5 μερες κ εχω κλεισει 2 βδομαδες περιπου....
αυτα απο μενα για σε ολες τις υπεροχες κοριτσαρες του φορουμ κ μην αγχωνεσται κοριτσαρες μου για τπτ...ολα καλα θα πανε....αλλωστε το αγχος κανει κακο...κ εκτος απο κακο παχαινει κιολας(εγω οταν αγχωνομαι μια τουρτα δεν μου φτανει ...εσεις???? ))Αυταααααααααα νομιζω τελειωσα.....(ισως προωρα) αλλα τελειωσα !!!! Γουσταρω αφρουλα κ δελτιο καιρου στο σταρ τι ακομπλεξαριστη γκομενα!!! Μπραβο της !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=69-IFygch-0
Αισθάνομαι πλέον μαζί σας σαν το Johny Walker που έρχεται και η μέρα φεύγει...φεύγετε εσείς, ερχομαι εγώ...Τεσπα=τέλος πάντων, σύμφωνα με την έφηβη κόρη μου που, ναι, ναι, έχει βάλει στόχο περίεργο και αλλούτινο:
να την εξοντώσει τη δόλια τη μάνα, την εργαζόμενη γυναίκα, τη που φιλοδοξεί να αδυνάτίσει και ταλανίζεται μεταξύ γραμμαρίων, θερμίδων και οργάνων γυμναστικής, τη μωρομάνα που πρέπει να διαβάσει και κανένα παραμυθάκι στο μικρό θηλυκό (που, ναι, το ξέρω καλά πλέον...εκκολαπτόμενο δρακουλάκι έχω που σε καμιά δεκαριά χρόνια θα τρέφεται κι αυτό από τις στοιχειωμένες εκφράσεις μου,καθώς ακούγοντας και βλέποντας όλα τα παρανοικά που μας επιφυλάσσουν οι έφηβοί μας, περνάνε τα εγκεφαλικά ξυστά αφήνοντας πίσω τους εκείνο το θόρυβο που κάναμε παιδιά όταν θέλαμε να περιγράψουμε ένα γρήγορο αυτοκίνητο, αυτό το βζζζζζζζζ!)...αυτή τη μάνα που, επανέρχομαι, πρέπει να ασχοληθεί και με το άλλο της παιδί , που σε λίγο θα μου μιλάει με ατάκες από τη Ντόρα την εξερευνήτρια μόνο και θα αποκαλεί τον πατέρα της Μπουτς (για τους μη μυημένους, όπου Μπουτς ισοδυναμεί με το πιθήκι που συνοδεύει παντού τη γνωστή φίρμα Ντόρα, κάτι σαν σεκιούριτι δηλ.)...ε, αυτή τη μάνα έχει στοχεύσει το βλαστάρι μου, που ερωτεύεται και ξεερωτεύεται κάθε μήνα....και αυτό πρέπει να το κατανοώ και να το στηρίζω γιατί αλλιώς είμαι καθυστερημένη και την πιέζω και δεν ακολουθεί, λέει, την εποχή της και...και...και...άλλα φοβερά και δύστηνα...που δε θέλω όχι να τα πω, καλή μου BARB3, αλλά ούτε να τα θυμηθώ...και αισθάνομαι αδικημένη ως γενιά και ότι φυλλάω Θερμοπύλες γιατί "όλοι οι άλλοι γονείς δεν είναι έτσι..΄και τεσπα δεν το σοβαρεύω γιατί θέλω μόνο να αναπνεύσετε την εσάνσ της μισότρελης μάνας ελαφρά και χωρίς φόβο...γιατί είναι πολύ όμορφο που τις έχω μαζί μου και που, τώρα που ο καλός μου δουλεύει γυρίζοντας όλη τη Βόρεια Ελλάδα (αγαπημένο του μέρος καθώς από Θεσσαλονίκη είναι αλλά για τα μάτια μου μόνο ήρθε εδώ στο νότο...) τις παίρνω μαζί μου αγκαλιά...και αν το βράδυ φυσάει λίγο παραπάνω και φοβούνται (κι εγώ...γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;) έρχονται πάνω μου και τότε, ειδικά η μεγάλη, ξεχνάει και την επανάσταση και τα λόγια τα μεγάλα...γιατί είναι ακόμη παιδί, γαμώτο, που προσποιείται τη μεγάλη...αυτήν την άσχημη μεγάλη με τις αρπαχτές και την αγοραία σεξουαλικότητα που την προβάλλουν παντού...καθώς το όμορφο, το πραγματικά και καθαρά όμορφο δεν προβάλλεται πλέον παρά από κάποιους ελάχιστους που θεωρούνται χαζορομαντικοί.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, Λιλάκι μας, φόρα κατηφόρα ή μου φαίνεται;;;;;;; Και λες ότι δεν τα πας και καλά;;;Το άσχημα ποιο θα ήταν; Ενώ εγώ ΒΡΑΧΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ...
Ναντιν μας, (που επιμένω να απορώ πού βρίσκεις σαλάμια τρυπημένα, αρκουδάκια αγαπημένα και ό, τι βάλει του ανθρώπου νους ) Υδροχόος είμαι,καλή μου...εξ ου και ο παραληρισμός ο αποψινός...με Σκορπιό ωροσκόπο(γι΄αυτό άφησε ο άντρας μου τις κούκλες τις Θεσσαλινικιές και με ακολούθησε, τι νομίζετε;;;;)
Φιλιά πολλά, κουκλοκόριτσα ενεργά ή σε αποχή....