Καλημερα.Μια απο τα ιδια και σημερα.Καλο μηνα να εχουμε.:)
Printable View
Καλημερα.Μια απο τα ιδια και σημερα.Καλο μηνα να εχουμε.:)
καλημέρα σήμερα ειμαι στα ιδια ευτυχως!
βεβαια ειμαι πρησμενη γιατι περιμένω περίοδο αλλά ελπιζω να μου ρθει μεχρι μεθαυριο το πολύ.
Καλημερα κι απο μενα κοριτσια!!!πρωτη φορα εδω αφου αποφασισα οτι πρεπει να χασω τα περιττα κιλα που κουβαλαω τα τελευταια 6 χρονια!!! νομιζω οτι θα με βοηθησει πολυ να λεμε καθε μερα τα κιλα μας κ ετσι η μια να παροτρυνει την αλλη!!! http://www.ticker.7910.org/wg__67__0...91ciB0ZXh0.gif ελπιζω να τα καταφερα με το εικονιδιο...παταω enter και...
+600 απο χτες το βράδυ. ʼτιμα καραμελωμένα μήλα.
παααααααααααρα πολυ καλα!!:thumbup:Quote:
Originally posted by vanvan
67.6 σήμερα!! Μια χαρα!
καλημερα!
mamampia καλως ηρθες
καλησπερααα -300 σήμερα στα 116,7 αντε να δουμε το 115,.. τωρα ;)
Μπραβο καραμελλα μου!!! Συνέχισε έτσι!!!! Αλλαξε όμως τον στόχο σου από κάτω γιατί από ότι βλέπω τον έφτασες πολύ πριν την ημερομηνία του!!!! Και γιαυτο σου αξήζουν συνχαρητήρια!!!!!
karamela μου εισαι αστερι!
παιδάκια καλησπέρα ...τι μου κάνετε όλους καλά σας βλέπω
λοιπόν εγώ μετά απο τρελό 4ήμερο στο παρίσι και χωρίς τουαλέτα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ
απλα δεν θα το άντεχα
αύριο όμως ζυγίζομαι
και ξεκινάβ μνέχρι 17 νοέβρη που θα πάω 2μέρες Φρανκφούρτη να είμαι 50,5 ..
ΑΥΤΑ ..
μπράβο για τις απώλειες σας...
εγώ πρέπει να έφαγα τα πάντα
τελεια sasa στο Παρίσι ε?αχ..τελικά ρε γμτ δινουμε τοση σημασία στο φαγητο κ τα πιο σημαντικα τα ξεχναμε!ελπιζω να περασες πολυ ομορφα
Kαλημερα!
-200 γρ
54.6
σε ευχαριστω πολυ!!!!:starhit:Quote:
Originally posted by penelope1985
mamampia καλως ηρθες
καλημερα!!!65,3 !!!εχασα 1700 γραμμαρια!!! για πρωτη μερα ειναι τελεια.οχι μη νομιζετε οτι εκανα καμια σουπερ διαιτα, απλα τα 3 τελευταια κιλα τα αποκτησα τις τελευταιες 10 μερες!!!(μαλλον κατακρατηση ηταν απο τα πολλα αλμυρα που ετρωγα)!!!