να χαλαρώσεις!:P
Δε με βλέπεις εμένα που είμαι ζώο και δεν αγχώνομαι τι καλά που είμαι; Γκουχ γκουχ... ναι... ούτε αυτό δουλεύει....
Ισορροπία θέλει αλλά ποιός την έχασε να τη βρούμε εμείς...
Printable View
να χαλαρώσεις!:P
Δε με βλέπεις εμένα που είμαι ζώο και δεν αγχώνομαι τι καλά που είμαι; Γκουχ γκουχ... ναι... ούτε αυτό δουλεύει....
Ισορροπία θέλει αλλά ποιός την έχασε να τη βρούμε εμείς...
μωρε να χαλαρωσω.... γιατι οχι?
ελα ομως που προκυπτουν θεματα-κυριως επαγγελματικα- που προσκαλουν κατι σκεψεις πανικου να εισβαλουν ορμητικα στον εγκεφαλο μου κ δεν ξερω μετα πως να τα χειριστω, διοτι ειμαι αλλου ο παπας, αλλους τα ρασα....
σε κατι τετοιες περιπτωσεις νιωθω εξουθενωμενη :(
Τι εγραφε το αρθρο;Quote:
Originally posted by smart
κατι πρεπει να κανω μετο αγχος μου!!!
σημερα νιωθω τοσο ξεκαθαρα αυτο που διαβασα σ εναν ορισμο του αγχους πριν λιγες μερες (ο οποιος ηταν αποκαλυψη για μενα, γιατι περιεγραφε ακριβως αυτο που νιωθω συχνα πυκνα κ δε μπορουσα να περιγραψω η να δωσω ονομα!!!)!!
πραγματικα, ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ!!
ΤΙ ΘΑΚΑΝΩ ΟΕΟ?
:(
ορισμο ειπα οχι αρθρο :)
δεν τον θυμαμαι επακριβως, αν θυμηθω που το ειδα θα το μεταφερω :)
κι εγω θελω, ψαξε γιατι καιγομαστε :cul:
Αχ!Σκεφτομαι οτι μετα απο αυτο το 3ημερο νοιωθω ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Κ ΖΩΝΤΑΝΗ μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υ καιρο.Και να μου ανοιγονται καινουργιες δυνατοτητες γαου γιουπι!!!!:spin:
μπραβο λεσσ!!!!
για πες :D
(ψαχνω, ψαχνω...)
καλημερα.Παιδια εχω μια απορια.Οντως οταν κανεις την επεμβαση δεν πεινας? για το γαστρικο μανικι λεω που θελω να κανω..ετσι μου ειπαν
ρε παιδια, ξερει κανεις τι ισχυει με τον εοπυυ κ τις μικροβιολογικες εξετασεις?
δλδ, εστω οτι θελω να κανω εξετασεις αιματος: απο τη μια μου λεε οτι μπορει να μου τις γραψει κ γιατρος που δεν ειναι συμβεβλημενος αλλα μονο πιστοποιημενος.... απο την αλλη μου λενε οτι αν δεν ειναι ο γιατρος που μου δινει το παραπεμπτικο συμβεβλημενος, τοτε πληρωνω τις εξετασεις!!
heeeeeeeeeelllppppp!!
Νομιζω οτι θα βγαλεις ακρη ρωτωντας το μικροβιολογικο εργαστηριο.Quote:
Originally posted by smart
ρε παιδια, ξερει κανεις τι ισχυει με τον εοπυυ κ τις μικροβιολογικες εξετασεις?
δλδ, εστω οτι θελω να κανω εξετασεις αιματος: απο τη μια μου λεε οτι μπορει να μου τις γραψει κ γιατρος που δεν ειναι συμβεβλημενος αλλα μονο πιστοποιημενος.... απο την αλλη μου λενε οτι αν δεν ειναι ο γιατρος που μου δινει το παραπεμπτικο συμβεβλημενος, τοτε πληρωνω τις εξετασεις!!
heeeeeeeeeelllppppp!!
αυτο μου ειπε οτι αν ο γιατρος που θα με παραπεμψει δεν ειναι συμβεβλημενος,θα τις πληρωσω!!
μου ειπε οτι επισης θα πληρωσω αν το γιατρος που θα με παραπεμψει, εχει υπερβει το μηνιαιο οριο ασθενων!!
αλλα αν ειναι ετσι, τοτε θαπληρωσω τον ιδιο το γιατρο.. γιατι να πληρωσω κ τις εξετασεις?
α ρε λοβερδε!!!!!
(κ επισης.... ποσο ευκολο ειναι να αλλαζεις γιατρο ρε γμτ? κ αντε, πες οτι εισαι διατεθειμενος καποιους να τους πληρωσεις επειδη δεν ειναι συμβεβλημενοι αλλα εχουν μια σειρα με το προβλημα σου.... αν ειναι να πληρωνεις κ τιςεξετασεις δε βγαινει με τπτ :( )
Οπως βλεπεις εχουμε ενα κρατος που στον τομεα προνοια υγεια εφορια κ ευφορια σκιζει!Και φυσικα το κρατος δεν ειναι απροσωπο εμεις εχουμε την ευθυνη για το κρατος που εχουμε!!
Απάντηση από άτομο που δουλεύει εκεί...
λοιπόν, παρακλινικές εξετάσεις (μικροβιολογικές ή ακτινολογικές πχ) μπορεί να γράψει είτε γιατρός που έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ είτε είναι πιστοποιημένος είτε συμβεβλημένος....απλώς στον πιστοποιημένο θα πληρώσεις επίσκεψη για να τις γράψει,ενώ στον συμβεβλημένο όχι. βέβαια οι συμβεβλημένοι μπορούν να δουν μέχρι 200 ασθενείς τον μήνα και συγκεκριμένα μέχρι 50 την εβδομάδα, οπότε τίθεται το θέμα αν θα προλάβεις να είσαι στους 200 πρώτους.
τώρα, από την στιγμή που γραφτούν ηλεκτρονικά οι εξετάσεις (και εννοώ όχι χειρόγραφα), μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε εργαστήριο έχει σύμβαση μέχρι τις 31/12 με κάποιο από τα ενοποιημένα ταμεία (ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΤΕΒΕ, ΔΗΜΟΣΙΟ) (δηλαδή όλα που δουλεύουν από τον Αύγουστο 2011 και πίσω....ουσιαστικά ΟΛΑ). Ο ασφαλισμένος πληρώνει συμμετοχή 15% στο κόστος των εξετάσεων και τίποτα άλλο.
filippara,σ ευχαριστω παρα πολυ!!
αυτο μου ελεγε το ταμειο μου (το πρωην ), η γιατρος μου κ ο δευτερος μικροβιολογος που ρωτησα!!
ο πρωτος-στον οποιο παω εδω κ 9 χρονιαδλδ- επεμενε πως επρεπε να γραψει τις εξετασεις συμβεβλημενος, αλλιως πληρωνω ολο το ποσο!!
αναγκαστικα θ αλλαξω μικροβιολογο.... το προτιμω ομως απο το ν αλλαξω γιατρο....