Και εγω οταν παω σε κωλομπαρο μου την πεφτουν ολες. Λεω και εγω πω πω ωραιος που ειμα, τις ερηξα ολες με το που μπηκα...
Printable View
Συμφωνώ αλλά για να μπεις στη διαδικασία να πεις ή να σου πει ο άλλος για οικογένεια πρέπει να γνωρίζεστε καιρό. Γιατί μπορεί αρχικά να μην έχει ο άλλος στα σχεδια του να κάνει οικογένεια αλλά να του το βγάλεις εσύ μετά αυτό. Αυτό που λες ισχύει ακόμα και για σχεση, μπορεί ο άλλος να μην θελει να κάνει καν σχέση αλλά να σου λέει διάφορα μόνο και μόνο για να να κάνει σεξ. Πρέπει να δίνεις χρονο να γνωριστείτε καλύτερα για να δεις τι θέλει και τι θέλεις και εσύ..
Συμφωνώ άμα ο αλλος δεν έχει καλό χαρακτήρα, όσο όμορφος και αν είναι και οποια οικονομική άνεση και αν έχει, δεν συγκρίνεται..σκεφτείτε και το άλλο, ότι τα νιάτα δεν κρατάνε για πάντα, και ένας κακός χαρακτήρας ίσως να μην φαίνεται τόσο όταν ο άλλος είναι νέος και όμορφος αλλά σίγουρα στο πέρασμα του χρόνου φαίνεται περισσότερο..καλό είναι να επενδύουμε στον εσωτερικό κόσμο και όχι στην εμφάνιση.
Καλά τα κολλητά κολάν αλλά σαν το καυτο μίνι, δεν έχει... Εγγύηση λέμε...
Η ομορφια ειναι υποκειμενικη μονο οταν ενα ατομο έχει εμφανιση μέσου ορου και σε αλλους αρεσει ενω σε άλλους δεν αρέσει. Όταν υπαρχει πολλή ομορφιά, τοτε γίνεται αντικειμενική....
Μην πας μακριά.... Amber Heard to the rescue. Aν ημουν γυναικα πιστευω οτι θα γινομουν λεσβία για πάρτη της.
https://cdn.flickeringmyth.com/wp-co...er-600x889.jpg
Απόσταγμα σοφίας.
Κακώς δεν θέλουν παιδια. Πρώτα απο ολα υπάρχει δημογραφικό προβλημα. Δευτερον, στα γεράματα ποιος θα τους φέρει ενα ποτηρι νερο; Τριτο και σημαντικότερο, τα παιδια φερνουν συνηθως ευτυχια... Οχι πάντα ομως.
απ' όλες τις ηθοποιούς στην Amber Heard κόλλησες ?