Καλημερα. Και παλι 68 σημερα, μια χαρα.:)
Printable View
Καλημερα. Και παλι 68 σημερα, μια χαρα.:)
καλημέρα ...
granitaki όχι δεν έδωσα σημασία στο τι θα φάω είμασταν μια παρέα και εννοείται ότι δεν έκανα τις "κλειστές" μου η τα σπαστικά να φάμε αυτό εκείνο το άλλο...
δεν εγινε και τίποτα...
βέβαια εχθές ήρθε η αδερφή μου απο γερμανία και μου έφερε kassenkuchen αν το ξέρετε μπισκότο με κρέμα τυρί με λίγες θερμίδες και λιπαρά
έφαγα υπερ-αρκετό 2 γενναία κομμάτια με2 κουταλιές γλυκό κεράσι και 1 κομματάκι doblerron
βέβαια είχα φάει μέχρι τότε 2τοστ ...
όλα αυτά στις 6¨30 το απόγευμα και το βράδυ ένα μανταρίνι !!
αλλά βλακεία βέβαια ...
την πέμπτη θα ζυγιστώ και ο θεός βοηθός !!!
και φρανκφούρτη που θα πάω 2 μέρες θα είναι στην ουσία ε θα φάω σαν άνθρωπος ...
και ναιιιιιιιι!!!μετα απο ενα περπατημα στη λαικη για ψωνια και αρκετο κουβαλημα ως το σπιτι ειμαι 65....αλλα 300 γραμμαρια κατω!!!
την νεα μου υπογραφη ξεχασα να βαλω...ειναι η τριτη αλλα δεν θα την ξαναλλαξω.
51.500 kg σημερα. ^^
67.3 (-300gr)
Ευχαριστημένη είμαι προς το παρόν
καλημέρα!
νέος μήνας μπήκε και ναι επιτελους αποφασισα να ξεκινησω μια προσπαθεια να χασω καποια κιλα να τονωθει λιγο η αυτοπεποιθηση μου, το εχω πολλη αναγκη
ειμαι 95,7 ολόκληρα κιλά
εχω φτιαξει και ενα τικερ σαν τα δικα σας, να δουμε θα βγει η εκανα βλακεια?
-200 για σήμερα
Κοριτσια πρώτον σας ευχαριστω και δευτερον δεν τον αλλαζω τον στοχο για να δω ποσο θα ειμαι εκεινη την ημερα και να σημειωσω διπλα στα ποσα εφτασα συν τον καινουριο στοχο μου :)
Kαλημερα!
-600 σημερα
Στα 54
καλημέρα ...
εγώ είπα να ζυγιστώ εχθές το βράδυ και το νούμερο δεν ήταν τρομαχτικό..
αλλά 52,5 οπότε αν βγάλουμε ενα κιλό λογω βραδιού 51,5 οπότε θα πρέπει να χάσω 1,5 κιλάκι για να έρθω στα κανονικά μου!!
18Νοέμβρη πάω Φρανκφούρτη και 23/11 ξεκινάω δίαιτα για να φτάσω τα 48..
ήταν να μην ξεκινήσω αλλά τα Χριστούγεννα αυτά θα είμαι όπως θέλω..
κοίταζα τις φωτό που βγάλαμε στο παρισι και είδα ότι είμαι μια χαρά σε πολλές απο αυτές φαίνομαι επιτέλους μια χαρά
μια φίλη μου ανέβασε φωτό απο το καλοκαίρι που ήμουν 55-56 και ήμουν σαν πρησμένο
Πέμπτη ξεκινάω και γυμναστήριο Λάτιν χορούς και 1 φορά tae bo ....
ελπίζω να σουλουπωθώ ακόμη περισσότερο !!
να βρω την ηρεμία μου!!!
παρατηρησα και το πενταπλοτσεκαρα κιολας, οτι καθε μερα το πρωι οταν ξυπνησω -ακομα και μετα την τουαλετα- η ζυγαρια δειχνει 800γρ-1κιλο παραπανω απο ο,τι δειχνει το απογευμα.
λιγο κουλο δεν ειναι?
το πρωι που ειμαι νηστικη δεν επρεπε να δειχνει λιγοτερο?
σας συμβαινει?
παρατηρησα και το πενταπλοτσεκαρα κιολας, οτι καθε μερα το πρωι οταν ξυπνησω -ακομα και μετα την τουαλετα- η ζυγαρια δειχνει 800γρ-1κιλο παραπανω απο ο,τι δειχνει το απογευμα.
λιγο κουλο δεν ειναι?
το πρωι που ειμαι νηστικη δεν επρεπε να δειχνει λιγοτερο?
σας συμβαινει?
Μου έχει συμβεί και μένα. Πολλές φορές έχω ζυγιστεί πρωί εννοείται αφού πρώτα έχω πάει τουαλέτα και ενώ θα περίμενα να χει κατέβει μιας και κατα τη νύχτα υποτίθεται γίνονται κάποιες καύσεις και όχι μόνο δε συμβαίνει αυτό αλλά γίνεται το αντίθετο. Αντίθετα μου χει συμβεί να ζυγιστώ πχ μεσημεράκι έχοντας φάει το πρωινό και το δεκατιανό μου και να με δείχνει λιγότερο.
Τελικά μήπως έχουν δίκιο όσοι λένε ότι δεν πρέπει να παραλείπουμε το πρωινό γεύμα γιατί έτσι ενεργοποιούμε το μεταβολισμό μας και καίει περισσότερες θερμίδες;
Επίσης άλλη μου απορία. Είναι τόσο χάλια ο μεταβολισμός μου η είναι δυνατόν με σχεδόν 2 ώρες κάθε μέρα γυμναστήριο να καίω μόνο 100 θερμίδες; 100 θερμίδες τις καίω και στο κρεβάτι μου κοιτάζοντας το ταβάνι ανάποδα.
πως μετρας ποσες θερμιδες καις στο 2ωρο της γυμναστικης?Quote:
Originally posted by mariafc
Επίσης άλλη μου απορία. Είναι τόσο χάλια ο μεταβολισμός μου η είναι δυνατόν με σχεδόν 2 ώρες κάθε μέρα γυμναστήριο να καίω μόνο 100 θερμίδες; 100 θερμίδες τις καίω και στο κρεβάτι μου κοιτάζοντας το ταβάνι ανάποδα.
κανεις καποιο οργανο που μετραει?
πως μετρας ποσες θερμιδες καις στο 2ωρο της γυμναστικης?
κανεις καποιο οργανο που μετραει?
Συγνώμη γραμμάρια ήθελα να γράψω. Ζυγίζομαι πριν και μετά το γυμναστήριο και ενώ παλιά με έβγαζε και μισό κιλό πιο κάτω τώρα 100 γραμμάρια και αν.
Πάντως σε αυτό που με ρωτάς στα αερόβια μηχανήματα που κάνω πχ διάδρομο και ελλειπτικό πάνω αναγράφουν τις θερμίδες που υποτίθεται καις αν και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μπορεί να ρωτάω χαζομάρα αλλά θερμίδες= και γραμμάρια? Γιατί αν είναι έτσι και με βάση τα αναγραφόμενα στα μηχανήματα εγώ έπρεπε να χάνω γύρω στα 800 γραμμάρια μετά την άσκηση.
Δεν το κατέχω πολύ το θέμα ίσως κάποιος περισσότερο μυημένος στο θέμα της άσκησης να μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα.
οχι δεν ειναι θερμιδες=γραμμαρια
αν καταλαβα καλα, ζυγιζεσαι, κανεις 2 ωρες γυμναστικη και ξαναζυγιζεσαι?
μην το παιρνεις ετσι.
τα αποτελεσματα της γυμναστικης ειναι κατι παραπανω απο βεβαια. τζαμπα 2 ωρες δε χτυπιεσαι.
θα δεις τρελη διαφορα και στα ρουχα και στον καθρεπτη.
και αυτο ειναι το σημαντικοτερο απο ολα.