Είσαι μια από τις συμπάθειες μου για τον τρόπο που αγαπάς γτ δε φοβάσαι να πληγωθείς κ γτ τα είχες με άτομο με ψυχολογικά
Printable View
Είσαι μια από τις συμπάθειες μου για τον τρόπο που αγαπάς γτ δε φοβάσαι να πληγωθείς κ γτ τα είχες με άτομο με ψυχολογικά
Μπορει να τον εκανα κ χειροτερα...γενικα μια τρυπα στο νερο εκανα αλλα σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Εχεις καλη ψυχη ελις κ πιστευω πως η ευχη σου εχει καλες πιθανοτητες να πιασει :)
Άμα είναι αντρασ δεν παθαίνει τίποτα θα συνέλθει
Κοριτσίστικη εκδοχή του eye of the tiger είναι ωραίο
https://youtu.be/8_iRGsp0EEg
ελις για σενα
https://www.youtube.com/watch?v=N-NGweGO3WA
καλη τυχη Ελισαβετ!
;)
Σκεψη: Όσο πας κοντρα στον εαυτό σου δεν καταφερνεις τιποτα, για προσπαθησε να τον αγκαλιασεις για λιγο εστω...τι εχεις να χασεις;
Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά.
Απ οτι φαίνεται δεν το είχα άδικα το άγχος
Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πως πρέπει να ακούω περισσότερο το έντικτό μου και να μην το βαφτίζω άδικα δικό μου φόβο.
10 chars..
Αυτη την ηρεμια δεν την αλλαζω με τιποτα
Απλά Θεατής και η ζωη να συνεχίζεται...
Η ειρωνία είναι το ατού μου στη δουλειά δίνει και παίρνει. Ποτέ θα με διώξουν δεν ξέρω.
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Έχω ένα πρόβλημα στην έκφραση.. Δλδ θέλω να πω κάτι και ξεκινάω να το λέω, σταματάω στη μέση, κομπιάζω, έπειτα λέω στο συνομιλητή "ωχχ τι ήθελα τώρα να πω;", μετά ξεκινάω να το λέω πάλι απ' την αρχή.. Με λίγα λόγια, μασάω τα λόγια μου και δυσκολεύομαι πολύ να διατυπώσω μια σκέψη.
Θυμάμαι από μικρή όταν έπρεπε να πω μάθημα ήταν το χειρότερό μου γιατί δυσκολευόμουν να εκφραστώ.
Σπάνια όμως οι καθηγητές με εξέταζαν προφορικά γιατί πάντα ήμουν πολύ καλή στις γραπτές εξετάσεις και δεν χρειαζόταν.
Αναρωτιέμαι όμως αν έχει επιδεινωθεί το πρόβλημα στην έκφραση λόγω του ψυχολογικού μου προβλήματος.
Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
Ανησυχώ μην έχει πάθει βλάβη το μυαλό μου με τόσες υποτροπές και τόσα φάρμακα που παίρνω τόσα χρόνια..
Έχω αύριο μάθημα στη σχολή και βαριέμαι να πάω...
δε μπορω να ζω αλλο ετσι
σκεφτομαι αυτο εδω το συμβαν http://www.protothema.gr/greece/arti...-thanato-mas-/ και πως δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ικανοι για να γινουν γονεις.
σημερα η υπνωση ηταν πολυ εντονη.. ηρθα σε επαφη με την πλευρα του εαυτου μου που φοβαται και ειναι θλιμμενη. δεν την ειδα καθαρσ, εχω δουλεια ακομη..ενιωθα αναστατωμενη, ηθελα να κλαψω.. αλλα μου αρεσει γιατι αυτο δειχνει πως σκαβουμε βαθια, και προσπαθω!
το ιδιο ειναι ... αλλα καμια σχεση με ολους αυτους τους μυθους που κυκλοφορουν. ο θεραπευτης σου συντομιζει και ουσιασικα εσυ ο ιδιος θεραπευεις τον εαυτο σου
επισης εχεις πληρη συνειδηση και συχρονως ερχεσαι σε επαφη με το υποσυνειδητο σου και επεξεργαζεσαι απωθημενα τραυματα και λαθος νοοτροπιες που οδηγησαν στο ψυχικο προβλημα
ωραιο ακουγεται, κατι σαν ασκηση διαλογισμου
ναι, καπως ετσι !
Πουστια των μπάτσων με τα φάρμακα μπορεί το κουτί να γράφει ζυπρεξα κ να είναι ηρεμιστικό μπορεί να είναι κι αδρανές όταν θέλουν να σκοτώσουν κάποιον με καρδιά του δίνουν αδρανές φάρμακο όταν θέλουν να αυτοκτονήσει κάποιος με ψύχωση του δίνουν αδρανή φάρμακα όταν θέλουν να κάνουν κάποιον πρεζακι του δίνουν ηρεμιστικά ενώ το κουτί λέει αλλά αυτό είναι το ελληνικό κράτος
Ότι διάθεση κ να έχεις σε μένα τα κάναν αυτά όχι σε σενα
Δεν σε ψεκάζει κανένας! Βρες πως προήλθε αυτή η συνωμοσία, γιατί δεν είναι τωρινή είναι χρόνων. Προήλθε από τον κίτρινο τύπο, χωρίς πηγές ή αποδείξεις, παρά μόνο λόγια. Δεν μπορείς να λες, ότι σε ψεκάζουν επιβατικά αεροπλάνα, επειδή αφήνουν πίσω τους κάτι σαν ατμός, που είναι από την πίεση του αέρα και από την κίνηση της μηχανής. Επίσης δεν είναι τυχαίο, που αυτά τα υποστηρίζουν κάποιες γιαγιές 80 ετών. Α, και να μην ξεχάσω πως για μία ψήφο έχασε η ελληνική γλώσσα, από την αγγλική!!!
Icecream πολυ ωραιο αν βοηθιεσαι, θελω κι εγω!! Χαιρομαι για σενα γιατι παιρνω κουραγιο κι εγω!!
Δεν έχω κάτσει ποτέ μου να ψάξω αν ισχύει η πιθανότητα να μας ψεκάζουν όπως λέει ο Παύλος, μου φαίνεται εξωφρενικό και σαν επεισόδιο των X files...κι αυτό με τα λάθος χάπια επίσης εξωφρενικό μου φαίνεται...άλλη δουλειά δεν είχε η αστυνομία να ασχολείται με τον κάθε πολίτη και μάλιστα να φτιάχνει κάτι που θα είναι ως ένα βαθμό δύσκολο πρακτικά να γίνει υποθέτω να βάζει λάθος χάπια σε άλλα κουτιά...θέλει εμπλοκή κι άλλων κλάδων λογικά...
Πάντως για τη γραμμή που αφήνουν τα αεροπλάνα από μικρή μου την είχαν αιτιολογήσει οι γονείς μου γιατί με εντυπωσίαζε... :)
Όλα έχουν την εξήγησή τους, απλά εμείς οι Έλληνες και οι Αμερικάνοι, βλέπουμε συνωμοσίες παντού. Έχω ακούσει από κάποιους ακόμη, ότι ρίχνουν διάφορα στα φαγητά, για να παχαίνουμε και να μας πετούν καρκίνο. Λοιπόν καλή η πλάκα, αλλά μετά από κάποιο σημείο, αρχίζει η παράνοια...
ακριβως την ιδια σκεψη, εκανα.
ΕΛΕΟΣ πλεον με τον καθε εναν που θελει να κανει ενα παιδι για να νοιωθει ο ιδιος καλα ενω εχει τοσο σοβαρα προβληματα.
το καημενο το κοριτσακι.
δεν χρειαζεται αλλα παιδια ο πλανητης. βουλιαζει απο υπερπληθυσμο. ΣΩΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ χρειαζονται, οσα παιδια γεννιουνται.
κι αυτος ο χριστιανος, τι γιατρους και καρκινους? δεν μπορουσε να την παει σε εναν ψυχιατρο μπας και σωθει κανενας?
κι η αλλη περιπτωση που θα σκασει τις επομενες μερες με την "μυστηριωδη" δολοφονια με 14 μαχαιριες. παρομοια ειναι, δεν το συζηταω γιατι δεν εχει συλληφθει ακομα, λενε αλλα αντ αλλων προς το παρον.
Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι ακόμα κι αν έχουν ψυχικά προβλήματα μπορούν να γίνουν καλοί γονείς αλλά βέβαια αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες...εσύ τι λες Remedy?
Πάντως σίγουρα η συγκεκριμένη περίπτωση είναι τραγική και φταίει ο πατέρας που δεν έκανε κάτι, εκτός πια κι αν είναι κανένας αμόρφωτος που αγνοεί ότι η ψυχιατρική μπορεί να προσφέρει βοήθεια...
Πάντως κι εγώ την κοπέλα λυπάμαι...
Για την άλλη περίπτωση που λες επιφυλάσσομαι κι εγώ να δω τι θα ειπωθεί περαιτέρω...
Αυτο σκεφτηκα κι εγω Non . Τι γινεται ρε παιδια. Εχω χάσει πασα ιδεα με αυτα που συμβαινουν πλεον. Και μετα πως να μην φοβάσαι τον ισκιο σου.....