Τι το ήθελα να δώ την Χατζηβασιλείου(Πάμε πακέτο) και να τρώω συγχρόνως?
Και έφαγα πιο πολύ και κατάλαβα οτι είμαι και γαιδούρα που ούτε με το δράμα των άλλων δεν σταματάω να τρώω..αχχχ :D
Printable View
Και έφαγα πιο πολύ και κατάλαβα οτι είμαι και γαιδούρα που ούτε με το δράμα των άλλων δεν σταματάω να τρώω..αχχχ :D
αρε Ελαφάκι :lol::lol::lol:
που είσαι εσύ καλέ σε χάσαμε για λίγο! Όλα καλά; Για πέρνα να μας κάνεις καμία επίσκεψη στο γνωστό τόπικ ;), άντε μας έλειψες!
ηταν συναισθηματικη πεινα...ετρωγες απο στεναχωρια :PQuote:
Originally posted by elafaki20
Καλά είμαι Eli μου είχα κάτι προβληματάκια και χάθηκα για λίγο..
και να σου πω την αλήθεια δεν κάνω τα τρίωρα και τις δυάδες γιατί την εβδομάδα που τα έκανα πήρα ένα κιλό ενώ δεν έτρωγα παραπάνω! αλήθεια. Μάλλον δεν μου ταιριάζει..δεν ξέρω..και ξαναγύρισα στην παλία μου διατροφή..τρώω απο όλα αλλά λίγότερο..
λες smart? να το ρίξω εκεί?? χαχα:smilegrin:
ε ναι!!! τι αλλο? :puzzled: :rolleyes:
ειναι που εισαι ευαισθητος ανθρωπος!!! :tumble:
elafaki20 και εγω στην αρχη εβαλα ενα κιλο με τα τριωρα αλλα στη συνεχεια εχασα δυο κιλα ...........
σωστά! Το παίρνω πίσω το γαιδούρα που είπα γιατί αν πληγωθώ θα πάω να φάω και δεν το θέλωωωω!!!!!! :saint:
αχαχαχ!! ναι,.... μη σε πληγωνεις :P
Αναρρωτιεμαι αν κανω σωστα να υποκυψω στο χατηρι των αλλων... θα το μετανοιωσω να βαλω κιλα; οι εξετασεις μου ειναι αριστες, δεν καταλαβαινω τι τους ενοχλει...
τελικα, ενδιαφερει κανενα πως αισθανομαι εγω με τον εαυτον μου; εφοσον ειμαι υγειες, μηπως προβαλουν τις δικιες τους ανασφαλειες πανω μου; τι μανια που εχει ο κοσμος με τα μεγεθη....
εφαγα πολυ και νοιωθω φουσκωμενη ......................
alma τώρα το είδα..Quote:
Originally posted by Alma libre
elafaki20 και εγω στην αρχη εβαλα ενα κιλο με τα τριωρα αλλα στη συνεχεια εχασα δυο κιλα ...........
στην φάση που είμαι δεν μπορώ να βλέπω το νούμερο στην ζυγαριά να ανεβαίνει! Με πιάνει κατάθλιψη,δεν μπορώ..
Τώρα όσον αφορά αν βοηθάει ή όχι στην μείωση υπερφαγικών δεν ξέρω..:smug:
Δεν πειράζει Ελαφάκι μου ότι σε βολεύει καλύτερα καλή μου. Ότι και να κάνεις να το κάνεις ισορροπημένα και με ποικιλία τροφών για να είσαι ισορροπημένη και πλήρης όσο γίνεται. Μην μου πιέζεσαι πολύ εντάξει; Καλή συνέχεια γλυκιά μου σου εύχομαι και με ανεβασμένη ψυχολογία εεεεε; Ελπίζω τα προβληματάκια που είχες να ξεπεράστηκαν και να είσαι καλά τώρα :DQuote:
Originally posted by elafaki20
Καλά είμαι Eli μου είχα κάτι προβληματάκια και χάθηκα για λίγο..
και να σου πω την αλήθεια δεν κάνω τα τρίωρα και τις δυάδες γιατί την εβδομάδα που τα έκανα πήρα ένα κιλό ενώ δεν έτρωγα παραπάνω! αλήθεια. Μάλλον δεν μου ταιριάζει..δεν ξέρω..και ξαναγύρισα στην παλία μου διατροφή..τρώω απο όλα αλλά λίγότερο..
λες smart? να το ρίξω εκεί?? χαχα:smilegrin:
και να περνάς να μας λες ένα γεια και τι που δεν κάνεις τα τρίωρα δεν θα μιλάμε κιόλας;;; :smug b:
σε ευχαριστώ καλή συνέχεια και σε εσένα θα περνάω απο τα τρίωρα να τα λέμε :wink1:
εντάξει τα προβλήματα είναι προβλήματα και δεν φεύγουν εύκολα αλλά δεν θα σκάσω κιόλας! :tumble:
Εχω αγχωθει τρελα για το μελλον της χωρας και φυσικα το δικο μου... Εκανα μεγαλη βλακεια που εφαγα ολα τα μπισκοτα pti-beur! δεν μου εφτανε το αγχος, τωρα εχω και τις τυψεις! Συν ολα αυτα πρεπει να διαβασωωωωωωωω :mad:
Σκεφτομαι τι καλο που θα ειναι να κατεβει ολη η Ελλαδα αυριο στην πορεια!!