Τόνια μου είπε ότι θα τα βρω σε καταστήματα με βιολογικά. Μου είπε ότι είναι κλάσσεις ανώτερα από τα ολικής σε θρεπτικά συστατικά και μια αναζήτηση που έκανα στον ίντερνετ το επιβεβαίωσε.
Printable View
Τόνια μου είπε ότι θα τα βρω σε καταστήματα με βιολογικά. Μου είπε ότι είναι κλάσσεις ανώτερα από τα ολικής σε θρεπτικά συστατικά και μια αναζήτηση που έκανα στον ίντερνετ το επιβεβαίωσε.
Καλησπέρααααα :)
Να συμφωνήσω και εγώ με τη σειρά μου για τα ζυμαρικά Ζέας, είναι κλάσης ανώτερα από ότι άλλο έχω δοκιμάσει!
Είναι απίστευτα εύπεπτα, χορταστικά και πλούσια σε μαγνήσιο που έχουμε τόσο ανάγκη!
Αλλά είναι ολίγον ακριβά τα άτιμα. Αν μπορείτε να τα πάρετε τα συστήνω ανεπιφύλακτα.
Θα τα βρείτε μόνο σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων.
ειναι κλασικα σπαγκετι η εχει διαφορα π.χ πενες κλπ?
Τόνια μου νομιζω βγαίνουν σε διάφορα σχέδια, αν μπεις σε βιολογικό κατάστημα θα τα βρεις σίγουρα :)
καλημέρα κορίτσια,
παλιές και νέες φίλες του τοπικ, ελπίζω να είστε καλά, και αν δεν νιωθετε πάντα πολυ καλά (πράγμα λογικό και αναμενόμενο, ποιος είναι άλλωστε σε ροζ σύννεφο ανεβασμένος?) κάντε κατι γι αυτο! ΟΧΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! κάντε κάτι μη φτασετε στα πατώματα που έχω φτάσει εγω.... κάνοντας τάχα υπομονή, αναβάλλοντας συνεχώς αυτο που είναι να κάνω σήμερα για αυριο, και αυριο για μεθαυριο κ.ο.κ.
μπήκε η άνοιξη για τα καλά! Τι άγχος!! Μια εποχή που κάποτε λαχταρουσα και απολάμβανα, μόνο αγχος πλεον μου προκαλει... το γιατι να μη το πω... ξερετε, τα πανωφορια φευγουν.... το παχουλο κορμί εκτιθεται καθημερινά, στριμωχνεται στα στενα ρουχα (αρνουμαι να αγορασω ακομη και καλτσες μεγαλυτερο νουμερο) στραγγαλιζοντας την αξιοπρεπεια, τα νιατα, την ορεξη για ζωη.....
Έχω καιρο τωρα κλειστει στον εαυτο μου, αναβάλλοντας για αυριο την ευτυχια, λες και δεν θελω να τη ζησω.... αναβάλλοντας για αυριο τις διαπροσωπικες επαφες, τις συναντησεις με φιλες, με γνωστους ....αναβαλλοντας για αυριο την απολογια σχετικα με το τι κανω σε αυτη τη ζωη επιτελους....
σήμερα ξημερωσε μια μερα ακομη.... να αρχισω λεω τριαδες,,,, αλλα μηπως αυριο ειναι η μέρα?
καλημέρα.... φιλες παλιες και νεες, συγγνωμη για το brain storming πρωι πρωι.....
Ελλη, μια αγκαλια και ενα φιλι.... ιδιαιτερως!
ria μου καλημερα που εισαι εσυ???? ολα καλα? πως εισαι γενικοτερα ?
Ριάκι μου αγαπημένο :love:
Μία μεγάλη απορία που είχα πάντα είναι γιατί το να κάνουμε το σωστό και το καλό να είναι δύσκολο ενώ το να κάνουμε το κακό δεν χρειάζεται καν προσπάθεια...
Δεν είσαι χαμένη καρδιά μου αν αυτό νιώθεις, γιατί τον δρομο τον ξέρεις, μένει μόνο να βρεις τη δύναμη να τον διαβείς. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο σου φαίνεται τώρα. Χθες ήμουν στη συνάντηση, σε σκέφτομαι κάθε φορά που πάω... ο καθένας λειτουργεί όμως με τους δικούς του χρόνους, πάρε τον δικό σου να ανασυγκροτηθείς, και άρχισε προσθέτοντας όμορφες συνήθειες καθημερινές που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Μην ξεχνάς να φροντίζεις και λίγο τη Ρία μέσα στη μέρα :kiss:
τριαδοκοριτσα καλημεραααααααααα!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξεφουσκωσα !!!! πηγα στο διαιτολογο σημερα. εχασα σχεδον 2 κιλαααααααααααααααααααααα αααααααααα!!! παιδια ειμαι πολυ χαρουμενη:starhit::starhit::starhit::star hit::starhit::starhit:ειχα ενα αγχος αλλο πραγμα...μου αλλαξε το προγραμμα και μου εβαλε και μια μερα οτι θελω :P
Αααα το πιο σημαντικο ξέχασα Ριάκι μου έλειψες! :love::love:
Τόνια μου πολύ χαίρομαι που πήγε καλά το ραντεβού σου :)
Μην ξεχνάς να μην καταπιέζεσαι όμως, αυτό το ελεύθερη μέρα μία φορά την εβδομάδα ξέρουμε πολύ καλά ότι μπορεί να αποτελέσει παγίδα. Δεν θέλω να μπω στα λιμέρια της διαιτολόγου σου, ωστόσο είσαι αρκετό καιρό στο φόρουμ για να ξέρεις ότι οι "ελεύθερες" μέρες μπορούν εύκολα να καταλήξουν σε υπερφαγικό πάρτι. Φρόντισε να έχεις ισορροπία κάθε μέρα και να μην νιώθεις στερημένη και όταν απλά νιώθεις ότι θέλεις ένα γλυκό ή ένα πιο πλούσιο γεύμα να το δίνεις στον εαυτό σου.
Χαίρομαι που η προσπάθεια σου πάει καλά και η ζυγαριά σου έχει αρχίσει να σε ανταμοίβει :D. Καλή συνέχεια κούκλα μου, να φροντίζεις να μην μου πιέζεσαι και κυρίως να μην πεινάς ;)
εχεις απολυτο δικιο!! για αυτο ηδη του ειπα οτι θα κρατησω το ελευθερο γευμα μου σαβ/το να ψησουμε σουβλακια σπιτικα με σαλατουλα και ως γλυκο θα κανω 1 μικρη (30γρ κατημαυρη μαυρη σοκολατιτσα που πεθαινω!!!) και συμφωνησε απολυτα.Quote:
Originally posted by Eli
Τόνια μου πολύ χαίρομαι που πήγε καλά το ραντεβού σου :)
Μην ξεχνάς να μην καταπιέζεσαι όμως, αυτό το ελεύθερη μέρα μία φορά την εβδομάδα ξέρουμε πολύ καλά ότι μπορεί να αποτελέσει παγίδα. Δεν θέλω να μπω στα λιμέρια της διαιτολόγου σου, ωστόσο είσαι αρκετό καιρό στο φόρουμ για να ξέρεις ότι οι "ελεύθερες" μέρες μπορούν εύκολα να καταλήξουν σε υπερφαγικό πάρτι. Φρόντισε να έχεις ισορροπία κάθε μέρα και να μην νιώθεις στερημένη και όταν απλά νιώθεις ότι θέλεις ένα γλυκό ή ένα πιο πλούσιο γεύμα να το δίνεις στον εαυτό σου.
Χαίρομαι που η προσπάθεια σου πάει καλά και η ζυγαριά σου έχει αρχίσει να σε ανταμοίβει :D. Καλή συνέχεια κούκλα μου, να φροντίζεις να μην μου πιέζεσαι και κυρίως να μην πεινάς ;)
την αλλη βδομαδα θα ξεκινησω και γιογκα!!!:smilegrin:
καλημερα κοριτσια!!!
ton76 υπεροχα νεα! μπραβο!!! αντε και στα δικα μας οποτε θελουν, δεν βιαζομαστε, με το καλο να φευγουν...
ria προσπαθησε να χαλαρωσεις οσο μπορεις... μπες σταδιακα σε πιο ισοροπημενη διατροφη, μην περιμενεις αμεσως να τα κανεις ολα αψογα και αγχωνεσαι, ενα βηματακι καθε μερα και να δεις σε καπια φαση θα βγει αβιαστα χωρις να το πολυσκεφτεσαι... αφου εισαι και παλια γνωστης θα τα καταφερεις δεν σε φοβαμαι...
τα χθεσινα μου
9:30
1 φετα ζωης ολικης 1φετα μιλνερ 1 φετα γαλοπουλα 160γρ κομποστα-φρουτοσαλατα χωρις ζαχαρη (τα μοιρασαν στο σχολειο αλλα η κορη μου σουφρωνε τη μυτη της)
12:00
1 ταχινοβρωμομελομπισκοτακι
1 μηλο
15:00
1,5 κουπα βιδες ολικης (οι τελευταιες απ αυτε που ειχα βρασει)
σαλτσα με 1 τονο σε νερο και ντοματα-βασιλικο
1 πιατο χορτα (βρουβα) με 1κσ λαδι
18:30
βρωμοκεικ
200γρ κρεμουλα με ζελατινη
1 μηλο
21:00 1/4 τοστ του γιου μου (να μην παει χαμενο μαμα) με φετες ζωης και μιλνερ χωρις τιποτ αλλο
22:00
1 κουπα γαλα με κακαο
2 μπισκοτακια ολικης χωρις ζαχαρη γνωστης μαρκας στην πρασινη συσκευασια
1 μεγαλο αχλαδι (δεν μου πηγαινε να αφησω το μισο)
1 σοκολατακι sweet&balance
Αυτές τις μέρες νιώθω λίγο αποσυντονισμένη, δεν είναι ότι δεν κάνω την διατροφή μου, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχω βρει τη διάθεση να κάνω κάποιου είδους άσκηση με τρώει. Νιώθω να ανακάμπτω όμως και σιγά σιγά ξυπνάει και πάλι το σώμα μου. Ακόμη και το προσωπικό μου ημερολόγιο το γράφω με το ζόρι. Ας γράψω όμως τα χθεσινά μου και πάμε για μία καλύτερη μέρα, από άποψη διάθεσης!
Πρωινό 11.00: 1/2 φλιτζάνι κεφίρ, 1 μπολάκι με ανάμεικτα φορύτα και 2κ.σ. ξηρούς καρπούς και σπόρους
Πρόγευμα 13.00: το υπόλοιπο μισό πρωινό (δεν κατέβαινε)
Μεσημέρι 15.30: 1 μπούτι κοτόπουλο, 1 πατάτα μέτρια, σαλάτα (μαρούλι, ντομάτα, πιπεριά, αγγούρι, κρεμμυδάκι) 2κ.σ. ελαιόλαδο
Απόγευμα 19.30: 1 χυμό πορτοκάλι και λίγο αργότερα 1κ.σ. ξηροί καρποί και λίγες σταφίδες
Βράδυ 23.00: Κοτόπουλο στήθος, 1 παξιμαδάκι κρίθινο, λίγο πατάτα, σαλάτα ανάμεικτη με 1κ.σ. ελαιόλαδο.
Πεινούσα το βράδυ γιατί άργησα να φάω και ένιωθα να χάνω τον έλεγχο χωρίς όμως να φάω κάτι που δεν είχα στο πλάνο. Μετά για να ηρεμήσω έκανα ένα τσαγάκι με μέλι και με βοήθησε πάρα πολύ να ηρεμήσω. Ήμουν και πολύ κουρασμένη γιατί έκανα γενική στο σπίτι και ξεπατώθηκα. Πάντως αυτή η αίσθηση ότι χάνουμε τον έλεγχο, συνεχίζει να με στρεσάρει και να νιώθω λες και έχω ξεφύγει στο φαγητό μου, ακόμη και όταν δεν το κάνω. Πάντως το τσαγάκι με έφερε στα ίσα μου και σας το προτείνω ως λύση, εμένα με έχει σώσει από πολλές λιγούρες και όταν νιώθω ότι κάτι μου λείπει...
Τόνια, αν πω οτι είμαι καλά... μάλλον ψέμα θα είναι αλλα που θα μου πάει θα σηκωθώ!
i miss u too!! :starhit:Quote:
Originally posted by Eli
Αααα το πιο σημαντικο ξέχασα Ριάκι μου έλειψες! :love::love:
Μου έχουν λείψει κ οι ομάδα και ο Ζούμπι αλλα δυστυχως δεν υπαρχει χρονος ακομη.... απο τον Ιουλιο κ μετα ομωςςςςςςςςς (τελειωνω με τα μαθηματα του μεταπτυχιακου) τρεμετεεεεε επιστρεφωωωω :wink1:
σε ευχαριστώ πολυ! τελικα ειναι οντως τοσο βοηθητικο να μιλας με ανθρωπους που ξερουν το λουκι που τραβας ....Quote:
Originally posted by florage
ria προσπαθησε να χαλαρωσεις οσο μπορεις... μπες σταδιακα σε πιο ισοροπημενη διατροφη, μην περιμενεις αμεσως να τα κανεις ολα αψογα και αγχωνεσαι, ενα βηματακι καθε μερα και να δεις σε καπια φαση θα βγει αβιαστα χωρις να το πολυσκεφτεσαι... αφου εισαι και παλια γνωστης θα τα καταφερεις δεν σε φοβαμαι...
σας ευχαριστω ολες!
Τονια μπραβο σου! :thumbup: