κατω απο το φως του φεγγαριου
ψαχνω να βρω μια λυση
πως στη θαλασσα εριξες μια καρδια ενος αγοριου
και ετσι να πνηγει την εχεις αφησει.
Printable View
κατω απο το φως του φεγγαριου
ψαχνω να βρω μια λυση
πως στη θαλασσα εριξες μια καρδια ενος αγοριου
και ετσι να πνηγει την εχεις αφησει.
αυτό το θεμα..πως αισθανεστε τωρα.. βοηθαει τοσο το ξεσπασμα..την εξωτερικευση συναισθηματων..δεν εχει σημασια ο τροπος αυτος.. Εγω σημερα δεν αντεχω αλλο να ειμαι μεσα σε αυτο το σωμα, θελω να ξεφυγω απο τα παθη μου, να απομακρυνθω.. θα βγω εξω μονη να κοιταω ενα τοσο ομορφο φεγγαρι και... ..
πρωτη σεπτεμβριου ελπιζω να μπορεσω να ξαναεξαφανιστω κι εγω. η κατασταση ειναι μπρος γκρεμος (εξωτερικο), και πισω ρεμα (κωλλαδα). κι αφου θα παραμεινουμε μεστα σκατα υποτιθεται θα επρεπε να κανουμε το καλυτερο για να επιβιωσουμε. ελα ομως που δεν επιβιωνεις οτι κι αν κανεις γιατι τα κωλοπουσταρια που κυβερνανε ειναι παραδωμενα. οποτε ποιος ο λογος να εισαι λογικος και νομιμος ? ο φτωχος ελληνακος δεν προκειται να αλλαξει ποτε, θα συνεχισει να σκυβει κεφαλι, να προσευχεται και να ελπιζει σαν καλος χριστιανουλακος, και γι'αυτο μια ζωη θα τον κοροϊδευουν.
Τον έμαθαν να προσεύχεται και να ελπίζει, ιδίως να ελπίζει, αυτή ειναι η νοοτροπία που μεσα από καταλληλη παραπλάνηση του υποβάλλουν για να τον κρατανε ήρεμο και παθητικό μεσα στα τόσα χάλια που τον φόρτωσαν, και γι αυτό σκύβει το κεφάλι. Σκύβει το κεφαλι επειδη καταφεραν να του περάσουν αυτο το αρρωστημενο είδος ελπίδας. ότι καντε κι αλλο υπομονη και θα ρθουν οι καλύτερες μέρες. Τη λύση ωστόσο την έδωσες εσύ ο ίδιος, ότι, "αφου θα παραμεινουμε μεστα σκατα υποτιθεται θα επρεπε να κανουμε το καλυτερο για να επιβιωσουμε". Μόνο που το λογικός και νόμιμος μου ακούγεται συνώνυμο του μια ζωη στάσιμος.
Μια μελαγχολια....Ο Αυγουστος ειναι για μενα ο πιο ερωτικος μηνας και οι νυχτες του ειναι για να τις μοιραζεσαι.
http://www.youtube.com/watch?v=5ShagXWQ6jI
Μοιράσου τες τότε.
Τα ατομα που θα ηθελα να τις μοιραστω, δεν ειναι διαθεσιμα.
Θα είναι διαθέσιμα άλλη φορα όμως.Οποτε μέχρι τότε,δώσε για την party σου.
Έλα στον παππού, μωρό μου έλα στον παππού σ' αυτόν που τα `χει όλα και μην κοιτάς αλλού!!
χαχαχαχαχαχαχαχα.......δεν τον λενε χιονουλη τον γλυκο μου, ειναι αλλωστε μπεζ, οχι ασπρος!
Δυστυχως τα ατομα που θα ηθελα πραγματικα δεν μπορουν να ειναι κοντα μου. Καποιοι λογω αποστασης, καποιοι επειδη απλα....δεν θελουν.