Originally Posted by
Natalia_sups
Σε ευχαριστω ελισαβετ, το οτι ειναι και αυτο κομματι της ζωης και δεν ειμαι η μονη που της συμβαινει μη το λες, ειναι παρηγορητικο...επειδη λες οκ, γινονται τοσα και τοσα αλλα η ζωη προχωραει. Για αυτο κραταω προς το παρον οσο γινεται την ψυχραιμια μου. Αλλωτε τωρα θα ημουν στα πατωματα, θα ειχα πεσει σε καταθλιψαρα. Τωρα προσπαθω να το δω κυνικα και με χιουμορ, μου φαινεται γελοιο. Σε φαση "να δω τι αλλο μπορω να παθω" λολ. Και παραδοξως παραμενω αισιοδοξη.
Τραυματιστηκα στη δουλεια, απολυθηκα ενω ειχα 20 ευρω στη τραπεζα, εφαγα προστιμο 100, παραλιγο να μη δικαιουμαι ταμειο ανεργιας επειδη μου λειπανε δυο μερες για να κλεισω χρονο στη δουλεια, εβγαλα στραβο φρονιμητη και φλεγμονη, με πασαρανε απο οδοντιατρο σε οδοντιατρο, μια μερα χυθηκε το παγουρι με το νερο στη τσαντα μου και βραχηκαν ολα μου τα χαρτια, την αλλη ξυπνησα με στραβο μαγκωμενο αυχενα σα τον παπαγαλο και πηγα και δουλευα στρεβολαιμιασμενη μια ακομα μερα για να συμπληρωσω τον χρονο για το ταμειο. Κανει και κρυο, πλησιαζουν χριστουγεννα και ειμαι μονη και αφραγκη, σα το κοριτσακι με τα σπιρτα να πουμε και εχω και γενεθλια τον δεκεμβριο και σκεφτομαι "τι κανω με τη ζωη μου σε αυτη την ηλικια;" λολ. Κωλογιορτες - __-
Απο την αλλη οκ...προσπαθω να μην ειμαι αχαριστη. Εχω καλα πραγματα και κανα δυο καλους ανθρωπους στη ζωη μου και ας ειναι μακρια...α και ξεχασα να πω οτι μεσα σε οοα τσακωθηκα και με εναν σημαντικο για μενα ανθρωπο χωρις να το θελει κανεις απο τους δυο, ετσι αρχισε απο κατι μικρο και δεν σταματουσε και διογκωθηκε μονο του. Προσπαθουσα να το συμμαζεψω αλλα μου βγηκε η ψυχη χτες. Παλι καλα τα βρηκαμε.
Ουφ τα ειπα και ξαλαφρωσα χαχα. Να σαι καλα. Εχεις δικιο με αυτο που λες οτι ενα κακο δεν ερχεται ποτε μονο του. Και ας ειναι μικρες μαλακιτσες μαζι με τα μεγαλα θεματακια.
Υ. Γ ξεχασα να πω οτι κοπηκα και σε μερικα μαθηματα. Οσο τα σκεφτομαι τοσο μεγαλωνει η λιστα λολ