Καλή χρονιά σε όλους και με υγεία.
Printable View
Καλή χρονιά σε όλους και με υγεία.
Κύκνε τι έγινε?...Που χάθηκες?...Συνέβη τίποτα?
Καλησπέρα Yoco Choco,
συγνώμη που σε ανησύχησα... Ευτυχώς δεν συνέβη κάτι κακό, ίσως είναι το άγχος μου όπως λες κι εσύ απλώς ακόμα νιώθω αγχωμένη για κάποια πράγματα και δεν ήμουν σε κατάσταση για να γράψω... Χώρια που παρακοιμήθηκα σήμερα ειδικά για μεσημέρι...
Χθες είδα ένα πολύ τρομαχτικό όνειρο, πιο τρομαχτικό απ' ότι συνήθως... Είδα ότι ήμασταν με τον αδελφό μου και τον σκύλο του στο σπίτι στο χωριό κι υπήρχε διαρροή αερίου και τρέχαμε να φύγουμε κι εγώ κατέβαινα γρήγορα τα σκαλιά με το σκυλί στην αγκαλιά και μόλις κατέβηκα πέσαμε και οι τρεις στο έδαφος για να προστατευτούμε γιατί εκείνη την στιγμή έγινε η έκρηξη...
Τώρα δεν με επηρεάζει πια ψυχολογικά αλλά εκείνη την ώρα που ξύπνησα, τρόμαξα...
Yoco Choco, το έχω υπόψη μου αυτό που μου είπες για τα Wellbutrin... Δεν το ξέχασα...
Αν φτιάξεις την σωστή αγωγή θα πάνε περίπατο οι εφιάλτες.
Εμένα τα όνειρά μου δεν είναι συναισθηματικά φορτισμένα από τότε που παίρνω τα χάπια πριν τον ύπνο...
Δεν νοιώθω τίποτα...καμμία αισθητηριακή απολαβή...και δεν τα θυμάμαι καθόλου όταν ξυπνάω,σαν να μην είδα τίποτα...
Και μου λείπουν...Ηταν μια μορφή διασκέδασης και απόδρασης.
Και εγώ βλέπω ένα σωρό εφιάλτες.
Κυκνε ελπίζω να σταματήσεις να βλέπεις.
Είναι ότι χειρότερο.
Ναι, ε; Εμένα δεν θα μου λείψουν καθόλου...
Πάντως (για την περίπτωση που έχει σημασία μέχρι να πάω στον γιατρό) τα wellbutrin τα παίρνω το πρωί... Το βράδυ παίρνω μόνο seroquel και anafranil...
Ουφ, σήμερα σηκώθηκα πολύ χάλια... Αδιαθέτησα και νιώθω κουρέλι ψυχικά και σωματικά...
Κύκνε, εχεις δοκιμάσει να κόψεις τον καφέ για 3-4 μέρες(και το τσάι εννοείται),να δεις αν θα μειωθεί το άγχος?
Εγω από τότε που έκοψα τον καφέ είμαι πολύ Ζεν..Δεν αγχώνομαι για τίποτα.
Βεβαια μου λείπει λίγο η τόνωση που σου δίνει η καφείνη,αλλά από το να έχω υπερένταση προτιμώ να είμαι ήρεμος.
Τα Wellbutrin είναι xr ,δηλαδή βραδείας αποδεσμευσης που σημαίνει ότι κρατάνε όλο το 24ωρο.
Δλδ αλήθεια κόβοντας απλώς τον καφέ δν αγχώνεσαι για τίποτε;;;;;;; μπράβο!!