ΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Printable View
Τον εχω ηδη ονομασει βρε Αγγελε!!! Εχει ενα ανδρικο ονομα !
μονοι ολοι την βγαλαμε αποψεεεε.....
Ε πώς θα τη βγάζαμε howtodream μου... Κάτι τέτοιες μέρες είναι για να μας θυμίζουν πόσο μόνοι είμαστε.
How , σου ειπα μου ξυπνας πατρικα αισθηματα . Αληθεια . Τι θαλεγες να σε υιοθετησω ?
Nιώθω κουρασμένη και μόνη, θα θελα να ήμουν ερωτευμένη και να είχα μια πολύ όμορφη σχέση...και κυρίως να είχε διάρκεια..
Ανύπαρκτος.
Ασήμαντος.
Ακατάλληλος.
αυτο το φορουμ καταντησε βαρετο παλι οπως τα χριστουγεννα με τα παιδια παιζει (nflu, ηλιανα, curie, carry), καθε μερα το ιδιο σκηνικο σαν τη μερα της μαρμοτας.
ετσι και τωρα συνεχιζουμε να βλεπουμε τον 52χρονο vagpap να τη πεφτει στην 24χρονη how, το mnimonio να βαζει smiles, τον Antrea MpR τον masteriddley κλπ να λενε ποση πλακα εχεις ρε mnimonio χαχα χαχα, τον alexandro_77 να μας λεει πως χωρισε τον εαυτο του στα δυο (ο ενας παιζει να ειναι η κοπελα του και μεσα απ'αυτη καμποσες προσωπικοτητες), 3-4 κοριτσακια να κλαιγονται τι καλη που ειναι μοναξια αχ δεν την αντεχω, για τον γκομενο που τις θελει αλλα ειπε οτι δε τις θελει και πως θα τον ξανακανουν να τις θελει, τα κιλα τους και γενικα προβληματα με τους αντρες γιατι ειναι ολοι γουρουνια.
δε βρισκω θεμα να συμμετεχω πλεον, αν εξαιρεσουμε λιγο αυτο του andromea που ανταλλαξαμε αποψεις για τα θρησκευτικα, η τσατοποιηση και η ανουσιοτητα καλα κρατει.