-100 σήμερα η αλήθεια ειναι οτι περιμενα παραπανω
Printable View
-100 σήμερα η αλήθεια ειναι οτι περιμενα παραπανω
53 σημερα.. nifitsa καλη αρχη και καλο κουραγιο
Σε ευχαριστω πολυ Leny. Kαλή δύναμη σου εύχομαι για τα 3 κιλάκια που σου μένουν. Τα τελευταία είναι τα πιο δυσκολα! α! και μια συμβουλη. Μολις φτλασεις στο στόχο σου όταν θα παίρνεις 1 κιλό δε θα το αφήνεις να διπλώσει ΠΟΤΕ!
nifitsa καλως μας ξαναηρθες,θυμηθηκα την ωραια υπογραφη σου.Σωστη η συμβουλη σου επισης!Στο 1 κιλο συν πρεπει να ταρακουνιομαστε και οχι στα +30 πχ!
Mπραβο για τις απωλειες κοριτσια.
Eleni πραγματικα ειναι θεμα μυαλου το φαγητο.Πρεπει να επιβληθεις στον εαυτο σου.Να πεις τερμα ρε παιδι μου θα κανω διαιτα και τελος.Με ρωτανε συνεχως εμενα τελευταια πως εχασα τα κιλα.Και οταν λεω οτι απλα το εραψα με κοιτανε με ενα υφος λες και περιμεναν να τους πω καποια φοβερη μαγικη λυση.Πρεπει να ξυπνησουμε ολοι και να παψουμε να το υπεραναλυουμε το θεμα.Βλεπω πχ πολλους εδω να ψαχνουν χιλια δυο πραγματα προκειμενου να χασουν κιλα,απο γλυκαιμικους δεικτες μεχρι νηστειες και δεν ξερω τι αλλο.Και στο μεταξυ μεχρι να βρουν την τελεια διαιτα, μονο διαιτα δεν κανουν.Δεν ειναι ετσι.Το πως πρεπει να τρωμε το ξερουμε ολοι νομιζω,τερμα οι δικαιολογιες.Εγω την αποφαση να χασω τα κιλα την πηρα οταν ειδα οτι πλεον εχω βαρεθει να δικαιολογουμαι και να κλαιγομαι για τα κιλα μου.Πιο πολυ δηλαδη αυτο σιχαθηκα και οχι τοσο την υπερβολικη ποσοτητα φαγητου αυτη καθαυτη.Σιχαθηκα εμενα να κλαιγομαι συνεχεια για το πως ειμαι ετσι!
ναι, το εχω υποψιν μου.. ξερεις, ειχα κι εγω τα πισωγυρισματα μου... και εννοειται πως τρεμω μη τα ξαναπαρω .. ελπιζω να προσπαθεις αυτη τη φορα με σωστη διατροφουλα ε? οχι διαιτες και χαζομαρουλες.. να κανουμε κατι που να μπορουμε να το τηρησουμε για ολη την υπολοιπη ζωη μας, μαλλον αυτο ειναι το μυστικο
Quote:
Originally posted by Constance
nifitsa καλως μας ξαναηρθες,θυμηθηκα την ωραια υπογραφη σου.Σωστη η συμβουλη σου επισης!Στο 1 κιλο συν πρεπει να ταρακουνιομαστε και οχι στα +30 πχ!
Eleni πραγματικα ειναι θεμα μυαλου το φαγητο.Πρεπει να επιβληθεις στον εαυτο σου.Να πεις τερμα ρε παιδι μου θα κανω διαιτα και τελος.Με ρωτανε συνεχως εμενα τελευταια πως εχασα τα κιλα.Και οταν λεω οτι απλα το εραψα με κοιτανε με ενα υφος λες και περιμεναν να τους πω καποια φοβερη μαγικη λυση.Πρεπει να ξυπνησουμε ολοι και να παψουμε να το υπεραναλυουμε το θεμα.Βλεπω πχ πολλους εδω να ψαχνουν χιλια δυο πραγματα προκειμενου να χασουν κιλα,απο γλυκαιμικους δεικτες μεχρι νηστειες και δεν ξερω τι αλλο.Και στο μεταξυ μεχρι να βρουν την τελεια διαιτα, μονο διαιτα δεν κανουν.Δεν ειναι ετσι.Το πως πρεπει να τρωμε το ξερουμε ολοι νομιζω,τερμα οι δικαιολογιες.Εγω την αποφαση να χασω τα κιλα την πηρα οταν ειδα οτι πλεον εχω βαρεθει να δικαιολογουμαι και να κλαιγομαι για τα κιλα μου.Πιο πολυ δηλαδη αυτο σιχαθηκα και οχι τοσο την υπερβολικη ποσοτητα φαγητου αυτη καθαυτη.Σιχαθηκα εμενα να κλαιγομαι συνεχεια για το πως ειμαι ετσι!
+
ομως το φορουμ ισως βοηθαει να γινει αυτη η συνειδητοποιηση.
εννοω οτι ισως καποια στιγμη ειτε βλεπουμε ποσοι γκρινιαρηδες ειμαστε εμεις, ειτε βλεπουμε ποσο ειναι οι αλλοι κ αγανακτουμε με την κωλυσιεργια μας μια ωρα αρχυτερα!
Σε καταλαβαινω απολυτα.Ολοι οι ανθρωποι πιστευω εχουν μια κακη συνηθεια που κανει αυτο το πραγμα,καλυπτει τα κενα.Ειναι μια διαρκης παλη δυστυχως.Αυτο πρεπει να καταλαβουμε ολοι.Συνεχεια καθε μερα ειναι μια νεα προσπαθεια.Quote:
Originally posted by eleni1201
Costance έχεις απόλυτο δίκιο. Ξέρω ότι η λύση για το αδυνατισμα είναι καθαρά να το ράψουμε. Το είδα στον εαυτό μου όσες φορές το έκανα. Απλά αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που με σπρώχνει στο φαγητό, τι κενά μου καλύπτει και γιατί δυστυχώς όσο κι αν ψάχνω να βρω κάτι άλλο να μου καλύψει αυτά τα κενά, δεν βρίσκω...
constance κι εγω σε θυμάμαι και χάρηκα πάρα πολύ που είδα την πρόοδο σου και βέβαια βοηθάει το forum για τη συνειδητοποιησουμε όλα αυτά και επίσης θαυμάζω τις κοπέλες που χάσαν τα κιλά τους και δίνουν συμβουλές, γιατί κάποιες ανήθικες που τυχαίνει να γνωρίζω π.χ. από τη δουλειά, ξαφνικά αδυνάτισαν με ένα δαχτυλίδι ή ό,τι άλλο και κοιτάνε τις γεμάτες με μισό μάτι οι κομπλεξικές!!! Μπραβο σας κορίτσια!
Εμενα με βοηθησε παντως και οταν δικοι μου ανθρωποι μου ειπαν πως εχουν τα πραγματα χωρις να μου χαιδευουν τα αυτια.Quote:
Originally posted by smart
+
ομως το φορουμ ισως βοηθαει να γινει αυτη η συνειδητοποιηση.
εννοω οτι ισως καποια στιγμη ειτε βλεπουμε ποσοι γκρινιαρηδες ειμαστε εμεις, ειτε βλεπουμε ποσο ειναι οι αλλοι κ αγανακτουμε με την κωλυσιεργια μας μια ωρα αρχυτερα!
λυπαμαι που το λεω αλλα κι εδω μεσα συναντας ατομα που κανουν διακρισεις.. αναλογα με τα κιλα που εχεις να χασεις σε αντιμετωπιζουν με ενδιαφερον η απλα σε αγνοουν...
Το φορουμ βοηθαει μονο αν το χρησιμοποιησουμε σωστα.Κρυβει και παγιδες.Ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει και δεν πρεπει να εφαρμοζουμε τιποτα που βλεπουμε εδω μεσα.Ενας πχ μπορει να μπει να πει οτι ειναι διαιτολογος και να μην εχει καμια σχεση και να συμβουλευει λαθος πραγματα.Γενικα ειναι καλο να μη παρασυρομαστε.Εμενα το φορουμ με βοηθησε μονο στο οτι οταν βλεπω κοριτσια που πραγματικα προσπαθουν και εχουν αποτελεσμα παιρνω κουραγιο.Απο κει και περα αν οσες γινανε αδυνατες και ξαφνικα και ρατσιστριες με τους παχυσαρκους, τι να πω...απλα γελω!Quote:
Originally posted by nifitsa
constance κι εγω σε θυμάμαι και χάρηκα πάρα πολύ που είδα την πρόοδο σου και βέβαια βοηθάει το forum για τη συνειδητοποιησουμε όλα αυτά και επίσης θαυμάζω τις κοπέλες που χάσαν τα κιλά τους και δίνουν συμβουλές, γιατί κάποιες ανήθικες που τυχαίνει να γνωρίζω π.χ. από τη δουλειά, ξαφνικά αδυνάτισαν με ένα δαχτυλίδι ή ό,τι άλλο και κοιτάνε τις γεμάτες με μισό μάτι οι κομπλεξικές!!! Μπραβο σας κορίτσια!
Πολύ καλά τα λες, πρέπει να ξέρεις ότι μόλις είδα πόσο καλά τα πήγες πήρα φοβερή δύναμη και σκέφτηκα ότι αν δεν είχα κάνει βλακείες ίσως τώρα να είχα τα κιλά σου, άρα αυτό μου δίνει κουράγιο να κρατηθώ για να σου μοιάσω, να έχω δηλαδή κι εγώ την εξέλιξη και την απώλειά σου. Απο συμβουλές έχω χορτάσει, δεν ακούω κανέναν πια καλή μου, θα ακούω μόνο το γιατρό μου και τη θέληση μου. Κουράγιο θέλω και τπτ άλλο. Να στηρίξω προσπάθειες και να με στηρίξουν και μένα. Μια καλή κουβέντα!
:thumbup:Quote:
Originally posted by Constance
Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου,ειλικρινα!
Πανω-κατω ειμασταν κ στα ιδια κιλα κ εχουμε περιπου ιδιο στοχο κιολας!
Ακριβως αυτο που περιγραφεις μου συμβαινει κ εμενα..
Ασε που εχω κ πολλες γνωστες στη σχολη που με αφορμη το πως εχασα καποια κιλα εγω μου πιανουν τη συζητηση κ λενε στο τελος "και εγω δεν τρωω τιποτα ολη μερα αλλα δε μπορω να χασω" και μετα νααααα οι τυροπιτες,τα σαντουιτς-γιγας και διαφορα αλλα..
Ασε που ακουσα και σχολια του τυπου "μπα με διαιτα αδυνατισες;μηπως παιρνεις τα ροφηματα που διαφημιζει η τηλεοραση;"
Τελοσπαντων..
Οπου υπαρχει θεληση υπαρχει κ η λυση στο καθε προβλημα!
Πρωινο ζυγισμα:
72.200 kg
Βλεπω φως στο τουνελ!!:smilegrin:
οne life πλησιαζεις πολυ στο 6αρακι.Να δεις θα αλλαξει η διαθεση σου αν φυγει αυτο το ενοχλητικο 7!Ασε που ειμαι σιγουρη οτι πλεον εχεις πολυ καλο σωμα αν κρινω και απο το υψος σου.Κρατα γερα!Να κοιτας το στοχο σου και να μην ακους κανεναν.Μια χαρα τα πας!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
:thumbup:
Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου,ειλικρινα!
Πανω-κατω ειμασταν κ στα ιδια κιλα κ εχουμε περιπου ιδιο στοχο κιολας!
Ακριβως αυτο που περιγραφεις μου συμβαινει κ εμενα..
Ασε που εχω κ πολλες γνωστες στη σχολη που με αφορμη το πως εχασα καποια κιλα εγω μου πιανουν τη συζητηση κ λενε στο τελος "και εγω δεν τρωω τιποτα ολη μερα αλλα δε μπορω να χασω" και μετα νααααα οι τυροπιτες,τα σαντουιτς-γιγας και διαφορα αλλα..
Ασε που ακουσα και σχολια του τυπου "μπα με διαιτα αδυνατισες;μηπως παιρνεις τα ροφηματα που διαφημιζει η τηλεοραση;"
Τελοσπαντων..
Οπου υπαρχει θεληση υπαρχει κ η λυση στο καθε προβλημα!
Πρωινο ζυγισμα:
72.200 kg
Βλεπω φως στο τουνελ!!:smilegrin:
κακιασμενες!Quote:
Originally posted by eleni1201
Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance