Τι να κάνω παιδιά να βγάλω ντελάλι;
Printable View
Τι να κάνω παιδιά να βγάλω ντελάλι;
Εβγαλε ηδη το ΚΕΝΟ ( ο vagpap ειμαι αλλα αλλαξα username )
ΚΕΝΟ , γιατι δεν ξεκινας ενα δικο σου thread αντι να παραπονιεσαι ?
Και να σου πω , πλακα εχει οπως τα γραφεις , αλλα δεν θα μπορουσα να κανω αυτο που κανω , τρυπονωντας στο inbox , της καθε μιας ., οπως ειθισται να γινεται .Οοοοχι εχω το θαρρος να το κανω δημοσιως .
Μπορείς πάντα να ανοίξεις δικό σου θέμα και να συζητήσεις με τους σοβαρούς του forum.
Χωρίς παρεμβολές από ροής υπολοιπους που κρατιόμαστε με νύχια και δόντια να μην τα σπάσουμε όλα,να μην κοβόμαστε,να μην κάνουμε απόπειρες αυτοκτονίας,να μην πάμε για έβδομη φορα σε διαφορετικό γιατρό για την ίδια εξέταση η οποια θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα κλπ,οποτε προσπαθούμε να γελάσουμε με οτιδήποτε και λέμε και ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι και κάποιες ώστε το όλο περιβάλλον του forum να είναι πιο χαλαρό.
για παραδειγμα εχεις σκεφτει οτι πισω απο τα κατεβατα που ανεβαζουν εδω μπωρει να κρυβονται και αλλα λογια που εσυ δεν βλεπεις? εγω πχ μια μερα ποσταρε μια γνωστη μου που ετυχε να την ηξερα στο fb και εβλεπα πισω απο οτι εγραφε αλλα λογια που μονο εγω εβλεπα γιατι απλα την ηξερα
σε αυτο το φορουμ ειναι σα να παιζουμε κουμ καν ο καθε ενας εχει καπια χαρτια στα χερια του και αναλωγα με οτι ακουει ριχνει και ενα φυλο... βεβαια οταν παιζεις μια παρτιδα ειναι διαφορετικο διπλα σου να ειναι ενας κυριος χ και διαφορετικο να ειναι ενας φιλος σου.
ΚΕΝΟ , φιλε μου , τα βαζεις με τους παλιους ( εγω μαζι } . Πιστευεις οτι φταιμε εμεις οι παλιοι ? τυγχανω οικονομολογος , εν ενεργεια , κ αναρωτιωμουνα ποτε θα θτασει το πραμα συην κορυφη . Εφτασε λοιπον , αφου το ' συστημα '΄μας ωθουσε δουλευε-αγοραζε ., δουλευε-αγοραζε , κ αγοραζε τι ? περριτα πραματσ , τα οποια το συστημα η το lifestyle , φαινοντουσαν σαν απαραιτητα , ενω ηταν περριτα . Τοσο απλο . Εχεις δικιο να εισαι οργισμενος , αλλακ εμεις θυματα ειμαστε ενος συστηματος που καταρρεει , του καπιταλιστικου . Να δουμε που θα καταληξουμε , γιατι ειμαστε ολοι φοβισμενοι .
Όχι χαλια,σαν άχρηστη μαλακια αισθάνομαι.
Είχα καιρό,αλλα φαίνεται μου είχε λείψει η αίσθηση.
Εξαντληση αισθανομαι....κουραστηκα να δινω ευκαιριες, να μπλεκω με ατομα που δεν ωριμαζουν ποτε, με κοσμο που δεν ξερει τί του γινεται, δεν ξερει να φερθει...ριχνω τον αυτοσεβασμο μου στα ταρταρα με το να ασχολουμαι με τετοιου ειδους ατομα.
How ,καλημερα , αν κ νωρις , αλλα μαλλον θα κοιμαμαι το πρωι . Ελπιζω να εισαι καλα , το ιδιο κ ο σκυλακος σου , μου ειναι πολυ συμπαθης , Οχι οτι κ εσυ μου εισαι συμπαθης . κ πολυ μαλιστα . Ανυπομονω να μαθαινω νεα σου . Φιλικα , HOW , παω για υπνο , αλλα για κοιτα συμπτωση , την ιδια ωρα που δημοσιευσα το ποστ ποστ μ , δημοσιευσας κ υο δικο σου .